obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 52 минута, Phoebe рече Od koga da počnemo, ko je kralj? Kah, kah... Снежана, Рапсоди and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Phoebe рече @Рапсоди Partibrejkeru Спам те било... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Kah, kah... Vase zlocanstvo, moj naklon! Vas veliki inkvizitor vas pozdravlja! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @obi-wan Odlično. Dobili smo kinga. Ja ću da budem pustinjak koji povremeno dolazi u dvorac da se ugreje. Znači, Trifke. Mislim da ćete pomisliti da sam stvarno on Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Phoebe рече @obi-wan Odlično. Dobili smo kinga. Ja ću da budem pustinjak koji povremeno dolazi u dvorac da se ugreje. Znači, Trifke. Mislim da ćete pomisliti da sam stvarno on Jok greska u koracima ja sam Veliki inkvizitor. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @Trifke u redu, ti biraš šta ćeš da budeš. Ja izabrala, ne brini, bićeš zadovoljan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече @Trifke u redu, ti biraš šta ćeš da budeš. Ja izabrala, ne brini, bićeš zadovoljan. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @obi-wan Vase zlocanstvo, koga cemo danas da ispitujemo? Ko je sagresio protiv svete vere nase? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Trifke рече Opušteno, samo ću da pričam i reagujem kao ti Jedva čekam. Aj podelite uloge pa da počnemo Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 E, @Broken je predlozio @Милан Ракић za kralja, prema tome, d`ispostujemo zelju pokretaca teme (da ne kazem - demijurga). A ja se malo shalim, ako stignem da se pozabavim temom povremeno, onda cu da nadjem neki drugi lik, ili mi vi dodelite neki koji nema mnogo angazovanja, a stalno je tu... Trifke and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече E, @Broken je predlozio @Милан Ракић za kralja, prema tome, d`ispostujemo zelju pokretaca teme (da ne kazem - demijurga). A ja se malo shalim, ako stignem da se pozabavim temom povremeno, onda cu da nadjem neki drugi lik, ili mi vi dodelite neki koji nema mnogo angazovanja, a stalno je tu... Ih steta a ja se taman ponadao da ces mi predloziti nekoga za ispitivanje. Sve sam vec priremio i sprave i sudije. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече E, @Broken je predlozio @Милан Ракић za kralja, prema tome, d`ispostujemo zelju pokretaca teme (da ne kazem - demijurga). A ja se malo shalim, ako stignem da se pozabavim temom povremeno, onda cu da nadjem neki drugi lik, ili mi vi dodelite neki koji nema mnogo angazovanja, a stalno je tu... ти већ имаш улогу . Boldrik ili Ser Obiwan - kapetan straže. Odan kralju, ali voli žene i piće pa je u velikim dugovima. Trifke and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 50 минута, Рапсоди рече Удавача бр.1 Фиби Удавача бр.2 Лејди Годива Удавача бр. 3 Мала ЏУ Џу идемо даље у расподели улога. Нисам ја удавача. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @obi-wan Predlažem ti da budeš Vojvoda, tu nema mnogo posla, samo lupaš dislajk i ponekad nešto napišeš Trifke and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Снежана рече ти већ имаш улогу . Boldrik ili Ser Obiwan - kapetan straže. Odan kralju, ali voli žene i piće pa je u velikim dugovima. Eee, eto, Sneza se dosetila... znaci ja sam Boldrik, kapetan straze. Zapamtite da volim zene i vino... klasika... Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука