Jump to content

ЖРУ дворац

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Phoebe рече

@obi-wan  Predlažem ti da budeš Vojvoda, tu nema mnogo posla, samo lupaš dislajk i ponekad nešto napišeš :smeh2:

Molim, videti odgovor pre ovoga...

• Тужан 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Нисам ја удавача.

Добро...онда боље девојка која у даљој будућности има жељу да се уда :) 

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

@obi-wan  Predlažem ti da budeš Vojvoda, tu nema mnogo posla, samo lupaš dislajk i ponekad nešto napišeš :smeh2:

војвода може да буде џелат, и онако ништа друго не ради но шиље под мач...бато :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Нисам ја удавача.

jesi :0414_feel::))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Eee, eto, Sneza se dosetila... znaci ja sam Boldrik, kapetan straze. Zapamtite da volim zene i vino... klasika... 

дугове си претпостављам вратио, или да правимо план како да ојадимо ризничара Гризлија :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

дугове си претпостављам вратио, или да правимо план како да ојадимо ризничара Гризлија :D

A malda damo a ko ste vi, ako se sme znati!  :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

A malda damo a ko ste vi, ako se sme znati!  :) 

суфлер :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

У колиби старој, у дну мрачне шуме,

вештицу што древне чини све разуме,

наћи ћете с носем у прашњавој књизи

- страшна мада није, живите у бризи!

Муахахаха... :skidamkapu: 

SpellWitch1.JPG

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

суфлер :smeh1:

nemoze  Ti si Lady Druzila! :)))

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

@Lady Godiva Ma nema udavača, nećemo tako da se sprdamo, lepo ćemo

Ако ћете лепо, ја сам ковачева кћер која му помаже у радњи, око куће... Фина девојка, која слабо прича и излази. А ноћу кришом сама кује мачеве и оклопе за револуционаре, који желе да свргну краља. VLR :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

nemoze  Ti si Lady Druzila! :)))

не, ја сам слободан стрелац :D

• Свиђа ми се 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

E, @Broken je predlozio @Милан Ракић za kralja, prema tome, d`ispostujemo zelju pokretaca teme (da ne kazem - demijurga). A ja se malo shalim, ako stignem da se pozabavim temom povremeno, onda cu da nadjem neki drugi lik, ili mi vi dodelite neki koji nema mnogo angazovanja, a stalno je tu... :)

О добри моји дворјани мили,

пошто брат Брокен предложи ласно,

нећу се мешат`, добри ми били,

У љубав само верујте страсно!

У љубав ону, истинску праву,

која и стање у дворцу сад мења,

у љубав ону преображајну,

у име многих поколења.

Поколења која ће, читати ово,

и можда се чудит` јуродивости,

зато нек` буде овај споменак,

нашој тежњи ка христоликости!

Зато, о витези и дворске даме,

немојте духу лажи подлећи,

него са вољом, хришћанским жаром,

узмите ролу у овој срећи.

У срећи да остане ваш лични печат,

у овој форумској шали на куб,

будите оно што заиста јесте,

на образе ваше-шаљем вам љуб!

Подели на овим сајтовима

(...nastavak, sezona 2.ga, da krenemo polahko...)

........................................................................................................................................................................................................

---> (...vece je, prohladno ali ne previse, sve je nekako neprijatno utihlo... Boldrik izlazi na zidinu, pa kao nesto vazan, baca pogled u pomrcinu prema sumi. Skoro opipljiva tisina je progutala svaki zvuk, ne cuje se cak ni lavez kraljevskih hrtova. Na pomalo oblacnom nebu zmirka poneka zvezda, a nisko nad horizontom mladi mesec pokusava necujno da utekne od pogleda...)

...

(Boldrik, buduci sasvim sam na zidinama, onako poluglasno, vise za sebe...)

- Svih mi maceva i kovaca!... kad bi svako vece bilo ovako tij`o, pa sta bi onda radili mi kapetani?!... Nego, mnim eto... nije li ova grobna tisina nekakva slutnja da nesto dolazi? Ili neko?... Mmmm...

(Pa se kao jedva primetno desnicom masi korica, da proveri je li mac na svom mestu)

- Da mi je sad ovde ser Drale, pa da nazdravimo jos po koju!...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Ако ћете лепо, ја сам ковачева кћер која му помаже у радњи, око куће... Фина девојка, која слабо прича и излази. А ноћу кришом сама кује мачеве и оклопе за револуционаре, који желе да свргну краља. VLR :)))

Odlicno onda si ti prva na spisku za ispitivanje!  Hehehehe! :ladan:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...