obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Dobro, ako ti to mnogo posla, ondaK nista. Napravicu ja neki postercic ovako... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 6 минута, obi-wan рече @Phoebe Ako mozes, a posto vidim da imas elana, uzmi pokupi do sad sredjena imena i titule, i ostale te neke ukratko podatke, pa mi posalji na PP, da uradim jedan promo poster ovi` dana ako stignem... pa da onda okacim ovde, da i tako bude bolje pregledno ko je ko, i cim se bavi...:) Pa, dobro. Sačekala bih do sutra da vidimo ko će se još priključiti. Mnogo mi se sviđa ovo Ayla and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 On 7/29/2013 at 14:05, Лидија Миленковић рече ( На тавану дворска дадиља скида паучину са љуљашки, дрвених коњића, лоптица, луткица....и тууужиии) - Авааај !!! Од када се из дечјих одаја није зачуо бебињи плач, детињи радостан кикот ?! Од кад не одзвањају каменим (италијански мермер) ходницима топоти мајушних корака... КУГА !!! БЕЛА КУГА!!!!...Проклетиња учини оно што не могаху Сарацени, даждови, суше.... Велики маг АРПАНЕТ са уходама, чинима својим, окаменио је срца, охладио страсти младости, те нити се жене, нити рађају децу......АВАЈ....ако овако наставе поштена дадиља неће имати где да заради ни бакарни новчић за ЛАВА.... 'ладног....од два литра Већ пет лета прича иста нису ми ту посла чиста.... Милан Ракић and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Dobro, ako ti to mnogo posla, ondaK nista. Napravicu ja neki postercic ovako... Si, kapetane obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, obi-wan рече Pa i ne treba sve, ponek`d se ukljuci... Tako i radim... i kao da sam sa druge planete stigla, ništa ne shvatam obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Лидија Миленковић рече Већ пет лета прича иста нису ми ту посла чиста.... Zar ste se igrali pre u stihu? Nisam sve prelistala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече Zar ste se igrali pre u stihu? Nisam sve prelistala. Moze, ali i ne mora... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Phoebe рече Zar ste se igrali pre u stihu? Nisam sve prelistala. Како кад и како ко. Махом смо се трудили да начин изражавања буде архаичан. obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 8 минута, Ayla рече kao da sam sa druge planete stigla, ništa ne shvatam Svako od nas treba da izabere lik koji će biti stanovnik ili prijatelj dvorca. Milan je kralj, obi-wan je Kapetan..napraviće spisak posle kad se okupimo i izjasnimo pa ćemo znati imena Trifke je veliki inkvizitor, Lady Godiva je siromašna kovačeva kći, ja sam pustinjak Trifke, jer možeš da izabereš da budeš neko od članova foruma pa da ga imitiraš.. Rapsa je Hamlet ili dvorska luda, videćemo obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Divno @Phoebe... sada se sjećam, prije par godina smo počeli ovu igru. Mislim da sam bila čarobnica, ona dobra, ne zla... obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 1 hour ago, Trifke рече Meni je jako zanimljivo da jedan deo zena ovde hoce da glume muske uloge! Samo primecujem! Dobro, de...evo ja cu da budem zensko. Trifke, obi-wan, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 11 минута, Phoebe рече Zar ste se igrali pre u stihu? Nisam sve prelistala. U stihu se nismo, igrali do sada, nikad kasno nije, da se stih vije! obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Broken рече Dobro, de...evo ja cu da budem zensko. Ti to prijatelju nemozes jer si musko i u srcu i u dusi. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Ayla рече Divno...sada se sjećam, prije par godina smo počel ovu igru. Mislim da sam bila čarobnica, ona dobra, ne zla... Možeš ponovo, baš lepo i mislim da ti odgovara. Ja sam prvo odabrala da budem duh, ali nećemo spiritizam u bajci, lepše pustinjak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 On 7/29/2013 at 18:16, Ayla рече (Pred dvorane izlazi čarobnica Ayla) Svaki dvor svoju čarobnicu ima, i magijom štiti sve dvorane mile, ne napušta zidine i bdije nad svima, ne boji se nikog, ni sablje, ni sile. Nek se pazi svako ko samo poželi, zatrovat dvor silama zlim, čuvam vladara i njegovu svitu, a drznike zle pretvaram u dim. Našla saaaaaaaam Ja sam čarobnica Ayla... ne poklanjajte se, nema potrebe Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука