Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Vladan3 рече Ја сам нови лик скроз, и разбуцаћу све А помози Обију да склопите "фабулу радње" нигде не журимо... Pa i ja sam skroz novi i jedini negativan lik. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, Снежана рече а краљица неког Распућина прихвати (из места снимио витку стреличарку) Нисам ја неки, млада оштра дамо, када будемо сами, видећеш само не брини за стражу јер да двор обиђем много не журим док од налепше дворкиње ујутро јурим... Phoebe, Trifke, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 6 минута, Trifke рече Pa i ja sam skroz novi i jedini negativan lik. Па ја сам прегледао само ново од скора тако да немам појма ко је нов а ко стар а ја нисам ни негативан ни позитиван лик, то нико жив не зна, осим можда оних дворана који су имали посла са мном Лидија Миленковић, Phoebe and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Vladan3 рече Па ја сам прегледао само ново од скора тако да немам појма ко је нов а ко стар а ја нисам ни негативан ни позитиван лик, то нико жив не зна, осим можда оних дворана који су имали посла са мном Meni se svidja! Bas simpaticno ide. Ovo sa Velikim inkvizitorom mi je bas gust. Jos samo kada bih naleteo na nekog da mi glumi (kao kod Dostojevskog) onda bi bilo top. Vladan :::. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 5 минута, Vladan3 рече (из места снимио витку стреличарку) Нисам ја неки, млада оштра дамо, када будемо сами, видећеш само не брини за стражу јер да двор обиђем много не журим док од налепше дворкиње ујутро јурим... Странче Мач исучи ил` се склони с пута дужност ме зове, немам времена за слаткоречива трућања Ayla , Лидија Миленковић, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Па добро Инквизиторе ево можеш на мени да веџбаш док не нађеш неког правог јеретика а ја ћу да се правим да сам се много уплашио Trifke, Phoebe and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Снежана рече Странче Мач исучи ил` се склони с пута дужност ме зове, немам времена за слаткоречива трућања (мисли се: уууу прави се да је опасна а још има и мач.... woooohooooo! ) Лидија Миленковић, Trifke and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Veliki inkvizitor izdaje naredbe svojim uhodama i odlazi u svoje odaje. Senka zadovljstva je na njegovom licu. Sada moze mirno da spava! Лидија Миленковић and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (слуга доноси писамце, овај чита и одлази у своје одаје говорећи у себи) Краљица са мном да збори жели тајне неке можда да дели инквизитор нуна и бајке сања његова улога све је мања... Phoebe and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 1 hour ago, Vladan3 рече (замахне широким скутима својег црног капута) Па представите ме, благочестија вам вашег пре него ми крв проспу војводе ваше на сред дворишта вашег! (Boldrik staje svecano, skida sesir i teatralno se klanja nepoznatome) - Aegnus, ser Boldrik... to mi je ime!... glavni zapovednik kraljevskih strazi i musketara! (zamahuje prema Albi ne bi li i nju predstavio, no ona se vec bese udaljila u obilazak strazara; pa se hitro okrenu nazad prema strancu) - Erm... a ti neznance ko si?... I otkud pohodis kraljevstvo ovo?... I to usred noci besane... Vladan :::., Лидија Миленковић, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (dokona čarobnica Ayla, posmatra još dokonije dvorane, i grickajući sjemenke čarobne bundeve odluči:) Kolko vidim, dosadno je njima, umišljaju i snivaju glasno, jedan misli kraljica ga zove, ili sanja, ili laže masno. Čini mi se, njima posla treba, da ne troše snagu uzaludno, do tad ja ću paziti na dvore, i dokone posmatrati budno. Paradoksologija, obi-wan, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (Kao sto se i napunilo, centralno dvoriste kraljevskog zamka se podjednako brzo ispraznilo; Boldrik, i dalje zacudjen, razgleda se naokolo, pa se okrete i krenu ka izlazu; uzgred, stavi nazad sesir na glavu, i kao nesto vazan zastade kratko kraj strazara koji cuvahu ulaznu kapiju - kad mu ovi zurno otpozdravise, on zateze ogrtac, i ode polako dalje ka varosi; nebo se bese razvedrilo, vazduh malo dobio na ostrini, a mesecina jos obasjavase noc; prosavsi preko malog mosta, ubrzo se obre u sred naselja, koje bese opustelo i usnulo; zatim skrete u jednu ulicu, isuce mac, i zasmeja se sam za sebe; i ubrzo potom, zadovoljno udje u tavernu...) ... https://penemenn.deviantart.com/art/Village-Night-203913690 Милан Ракић, Broken, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (. . . nastavice se . . .) "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 6 часа, Vladan3 рече попричаћемо касније о томе испред одаје ваше... Nnnnaravno, strance, pricacemo tek, samo cas tetki da odnesem lek.... Dadilja, pomalo uplasena i nepoverljiva izgubi se niz hodnik.... Trifke, Phoebe, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 7 часа, Ayla рече (dokona čarobnica Ayla, posmatra još dokonije dvorane Mudronosna, svetlonosna Ayla Trebaće mi neke usluge tvoje (khm,khm....ne kao prošli put..ne,ne) da staviš neke magične rune na vrlo zgodno telo moje. Malo po vratu i na desno rame da sklone od mene vesnike tame. Prošle mi bitke u snove dođu dušu mi umornu noćima glođu. Još ako smutiš sastojke neke, lavanda, mošus, vanila i smola ubaciš još malo magije svoje i dobićeš, veruj mi, miris do bola. ( koji ću ti dobro platiti jer mi treba da pokrijem neprijatne telesne mirise a i dvorjanke vole ) Таша, Trifke, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 1 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука