Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ti poistovećuješ normalnu svadbu na kojoj se prijatelji i familija vesele iskreno sa mladencima sa svadbom kojoj je cilj da se pokaže koliko se ima ili bolje reći nema, na kojoj su gosti pozivani po principu da ih što više vidi šta ja mogu da priredim i koliko da potrošim. Kuću tj.stan ne mogu da prodam jer onda bih zaista morala da potražim sa familijom neki most (koji još nije zauzet), ali pogotovu ne bih prodavala imovinu da bih pravila svadbu. Najlepše svadbe su one na kojima se oseti ljubav među mladencima i bliskost među familijama i prijateljima i niko i ne gleda koliko se potrošilo i da li peva Vendi ili neki lokalni bend (koji je verovatno i bolji). Svaka rođaka će da donese tortu i biće za sve, a mladencima i njihovima jedna stavka manje. Zbog čega bi dobro veselje moralo da podrazumeva rasipništvo i neumerenost?

Подели на овим сајтовима

Ja sam mlakonja i ni malo mi se ne sviđa što sam takva  girl_jumping

ниси ти Зоки млакоња...то је именица мушког рода... womens nasznak9877777777777777777

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

O ukusima ne vredi raspravljati, ali meni je to  nasznak9877777777777777777. Koji ce mi toliko ljudi koje od kojih verovatno dobru polovinu i ne poznajem. Jos kad krenu svi da me ljube-FUUUUUUUJ. Moja ce da bude potpisan papir, lep intiman rucak za najblize i dovidjenja. Ja bih te pare radije potrosila na krevetac, pelene i ostale decije potrebe, nema vece radosti od te  womens .

Подели на овим сајтовима

Млакоње су обичне стрине који само критикују оне који нису млакоње.  girl_jumping.gif' class='bbc_emoticon' alt='nasznak9877777777777777777' />

womens

Подели на овим сајтовима

Mislim da su pre svega jako dosadni i to je za mene najgore!

Dalje, kad kod njih odes sa jednim pitanjem, obicno se vratis (pod uslovom da uopste znas posle "konsultacija" da li si dosao ili posao) sa 101.

Sve trivijalne stvari bespotrebno komplikuju sto ih od dosadnih cini nepodnosljivo dosadnim...

Znam da je neretko teze saradjivati sa ljudima koji "imaju stav" nego sa mlakonjama, ali ja njih ipak mnooooogooooo vise volim...

Подели на овим сајтовима

Sa mlakonjama je prividno lakse saradjivati, deluje kao da nema stresa, ali upravo oni najvise stete naprave. Funkcionisu po principu:"Opusteno, dogovoricemo se  nasznak9877777777777777777", i naravno nista od posla  womens. Da, trenutno me jedan mlakonja bas  girl_jumping staniiiiiii kriminalac!!!

Подели на овим сајтовима

Ja sam mlakonja i ni malo mi se ne sviđa što sam takva  girl_jumping

ниси ти Зоки млакоња...то је именица мушког рода... womens nasznak9877777777777777777

Mislila sam više u kontekstu ove Željkove rečenice iz Svetog Pisma.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ili pošto ja nemam kravu, Bog dao da i komšiji rikne krava. Just_Cuz_19

.................................................

Ovo sto si napisao je cist bezobrazulk, drskost i uvreda sagovornika... sto se mene tice - zavrsili smo svaki razgovor na ovu temu...

Strasno je razocaravajuce da se ovako ponasa jedan hriscanin...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ali brate Mihajlo zar ne uvidjas?

Zar je svadba samo terevenka i pijanstvo? Zar samo golotinja i rasipnistvo? Zar samo ludovanje i raskalasnost? Zar sujeta i pohota?

Gde je skromnost? Gde je ukus? Gde je prijatnost?

Kako neko ko je crkven moze da olako odobrava najgrdje oblike sumanutosti?

Nije to neka sitnica, rec je o uzasu razvracenosti celog jednog naroda...

Брате..моја свадба није била ни пијанка, сујета, похота ни голотиња...али није била ни јефтина...била је на нивоу како би рекао хер Жика...није свака свадба крканлук...

Лепо сам нахранио људе...а вишак хране сам однео у јавну кухињу..и рекли ми људи да не примају храну ..само паре..  sFun_bat и лепо сам поделио фамилији остатак...

Nisam ja uopste na tebe mislio, pricao sam o vrlo konkretnim primerima bahatosti koji su navedeni pre toga...

Zato ti je ovo mnogo glupo receno...

п.с

И ја сам и моји зарадили те паре...нико ми није поклонио...

да сам хтео да их спалим моје право...

Kad budes stao pred Hrista, svakako bi mu ovako rekao... Just_Cuz_19

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...