suza Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15805.msg486892#msg486892 date=1311290965] Kontra-pitanje: kad si zadnji put nahranio jednog smrdljivog klošera? Ja kad imam, dajem. Kad nemam, onda nemam. ау бре брате, па нисам те ја испитивао, нити имам намеру да ти мерим срце и веру. ал ћу ти рећи како радим, ипак: сваки пут кад изађем из куће дам колико кошта векна хлеба, јер знам где су. друго, неки и нису смрдљиви, само су стари или немају основне услове људског достојанства у којима се ти и ја башкаримо. треће, неки и нису клошари, нису без крова над главом, ал су им примања толика да морају да просе. а увек имам да дам јер све кусуре у кованицама скупљам у чашу и онда их укрупњавам и делим кад изађем из куће. тако сам се организовао да ме не буде срамота кад прођем поред њих. и не заборави да се људски насмејеш и гледаш у очи кад дајеш - мало топлине унеси у срца, јер парама храниш стомак. брате, живот није насумична ствар која се дешава, брига и свест о другим људима такође. оћеш реторичко питање да поставим, о ком ретко ко размишља једном дневно: имамо ли свест колика је текућа вода, веце, струја, кров над главом благодат? и то не мислим олако. да дам и пластичне примере, пошто не знам да ли постоји свест шта значи оно што сам написао - замисли да ти дува нон стоп зими, да не можеш по цео дан да се угрејеш, да понекад мораш да пијеш алкохол да не би пао у хипотермију и умро од зиме и глади, замисли да немаш своју кућу и да ниси у могућности да завршиш нужду као достојанствен човек или да наиђе неки осорни који те малтретира и ишутира само зато што те не сматра човеком него прљавим псом, равним са бесловесном животињом. па и та животиња има душу и дах, као и емоције ... или да си толико очајан и гладан да ти неком тражиш да ти плати за секс, само да би се нахранио и мало утоплио ... брате, није човечно да се живи у кули изнад облака, а да твој ближњи нема једном дневно макар само наде. с друге стране, јел би могао неко од нас да поднесе такав подвиг? јел си свестан рецимо да за једну годину од прљаве воде умре на свету људи колико од свих тешких болести и ратова укупно не умре? није ни поента мог писања да изазовем кривицу или горчину, већ да мало објасним како твој ближњи негде живи. јер - не, онда не питаш јел крштен или не: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=4324&cid=0 заиста, нисам сигуран да ти људи који праве милионске свадбе имају икакву свест о ближњем, па и оном који нема. aj dragi molimte se ucuti--------kako bi klosara kad budes shvatio da nisi nista bolji od toga klosara onda cemo pricati dalje ovdje.bolje da si ga nazvao covjekom i nista mu nedao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Нешто мислим 0102_laugh....зар је могуће да међу нама нема ни једног млакоње greengrin ???????? Сви смо сила, огањ, кадри стићи и утећи и на страшному месту постојати !!!!!!!! П.С. Осим Милеве и, можда једног до два члана форума (по сопственом признању), што за Милеву,знам да Није тачно. greengrin Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 сва срећа, може човек да се промени на боље facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Нешто мислим 0102_laugh....зар је могуће да међу нама нема ни једног млакоње 0102_laugh ???????? Сви смо сила, огањ, кадри стићи и утећи и на страшному месту постојати !!!!!!!! П.С. Осим Милеве и, можда једног до два члана форума (по сопственом признању), што за Милеву,знам да Није тачно. 0102_laugh Kako nema poštenog mlakonje ovdje, pa prvi ja, toliko sam mlak u osuđivanju svojih propusta, grešaka i mana ali zato sam utoliko dosljedniji i čvršći u proganjanju i kritikovanju tuđih mana i nedostataka pa se to nadam se nekako izravnava. To pišem da ne ispadne kako govorim samo ružne stvari o sebi, hahahaha! Takav sam velik ustvari mlakonja da mi je bilo mrsko javit se i to priznat. Hajd nije to takva katastrofa, svako je nekakav kad se tako to uzme, hahahaha. Vesele sudbine mladih mlakonja, pročitajte obavezno; Moj muž - mlakonja http://www.frendice.hr/moj-muz-mlakonja Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Пази овог баџу!!!!Гарант није млакоња, па види му обрву! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Priča se i za još neke da imaju samo jednu obrvu: Rammstein - Du riechst so gut '98 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :) smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Таша је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 исто што и о екстремистима :cheesy: Екстремисти никада нису млакоње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Пази овог баџу!!!!Гарант није млакоња, па види му обрву! hmmm, mrkajlija, samo žene takvih se dosta često "slučajno" sudaraju s namještajem, smotane su jer uvijek padaju niz stepenice i stalno u sebe imaju make-up i sunčane naočale - i zimi. facenew22222222 A gledajte koji lud naslov članka: Slovačka policija pripustila da je mađarska studentkinja bila premlaćena. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/119519-slovenska-policie-pripustila-ze-madarska-studentka-byla-zbita.html OMG, takav naslov uz takvu sliku, kako bi trebala onda izgledat pa da to onda bude i policajcima jasno na prvi pogled da je prebijena, Prebijena Rihanna. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Зајроне, facenew22222222 оно је била шала. Па то је наш Шојић, прототип малограђанина. 0102_laugh Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 е да, овако изгледа млакоња ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15862.msg487254.html#msg487254 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 ja micim da bih popio koji koktel sa tom sto prica heaven Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Користио сам већ нешто слично. У пола посла ми је досадило и напустио сам "градњу стабла". У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јул 29, 2011 Пријави Подели Написано Јул 29, 2011 Dobri ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука