Odahviing Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Plot twist PiP je Kale ПиП је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Plot twist PiP je Kale Е да је мени да могу само једном да се насмејем као Кале. Овако некад у јурњави заборавим данима и да се осмехнем. И сад ја као паметан, а Кале као луд. Нешто ми ту дебеееелоо смрди братеуууу.. feeble and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 :good2: Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Видим да је то посебан и интересантан човек . Дуња је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 "Једино ми (Срби) још мало остатак времена проводимо на Ади - па то је супериорно! Треба да останемо своји, брате. Желим вам да успете на Ади!" "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 :good2: Иначе Кале овде прича са мојим кумчетом, Јеленом Додуше то сам негде већ написао кад је неко постављао.... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Za mene je taj događaj ustvari- ispoljavanje zlih duhova koji zaposedaju narode. I pošto većina hoće uvek da je u toku... postaje deo te "Izopačene Epidemije" dada 982 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 ah, znači Kale se zove ...Imala sam prilike da ga vidim u busu nedavno. Nepotrebno je reći da su mu svi posvetili pažnju, manje ili više voljno. Bila sam jedna od manje voljnih tog dana, u svojim mislima, ali mi je ipak otimao komad pažnje (parče 'leba ... ). Malo mi je njegova prisutnost bila uznemiravajuća u prvi tren, ali kako sam ga slušala, primetila sam nekakvu 'izvornu istinu' koja se "izliva" iz tog čoveka. Mnogi su se smejuljili, povremeno i ja. Tada mi se činilo da mu se podsmevam/o i da to nije u redu. Sada mislim da smo se smeškali jer nas je postideo a da toga nismo ni bili svesni.Postidele su nas istine koje je ovaj čovek tako slobodno, zavidno slobodno, izneo/iznosi. Kaludjerovic Sreten and feeble је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука