Лидија Миленковић Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Посматрајте мало пажљивије "млакоње", и видећете да се свесно фолирају, или да би лакше манипулисали другима, или да би обуздали вулкан у себи, који може бити врло опасан. srcee http://www.youtube.com/watch?v=hlBbwmdVbWo Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Koja je definicija mlakonje? mlaka, mlitava, troma, nepoduzetna osoba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 možda uplašena osoba? možda fizički slaba osoba? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Dobri ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Nikakva mlakost, takvi su 'izbljuvani' odasvud. U radu, ljubavi, vjeri, zivout uopste - postignuca ni priblizavanja savrsenstvu nema kroz mlakost. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Koja je definicija mlakonje? Onaj koga drugi tapšu po ramenima, a smeju mu se čim im okrene leđa :shot: https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Onaj ko ne sme da preuzme odgovornost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 ajde sad ovako: kako se postaje mlakonja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Само да ви кажем - жене све опраштају, али за ово су немилосрдне... :shot: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Само да ви кажем - жене све опраштају, али за ово су немилосрдне... klapklap E ovo mogu da potpisem! prstgore.gif' class='bbc_emoticon' alt=':shot:' /> https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Само да ви кажем - жене све опраштају, али за ово су немилосрдне... prstgore potpisujem :shot: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Milionska Svadba Ljuba Alicic pjeva Saban Saulic-Milionska svadba 2 Seljačka posla. Grozim se srpskih svadba, pogotovo onih pod šatorom kad dreče narodnjaci sve u šesnaes'. Ja svadbu nisam ni pravila, pozvala sam kumove, venčala se i to je bilo to. Mada, moram da priznam da se kajem što sam nosila običnu haljinu a ne venčanicu 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Mi nemamo, i onda nam je krivo ako drugi imaju i to što imaju pokazuju. Ovo je sve. Svoj nedostatak kompenzujemo što ćemo onda da kritikujemo i da omalovažujemo one koji imaju. 0110_hahaha 0212_rolleyes Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 генијална тема, ја мислим да само србови умеју да зарате око тога шта је пристојно и укусно, понајвише корисно 0212_rolleyes 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Sama kriva. Trebala si ranije u Crkvu. Ali kod tvoje dece možeš da učiniš bolje. Pa jesam kriva, nisam htela svadbu jer sam smatrala da venčanjem samo dobijam papir i ništa više (tako sam razmišljala tada). A sada, da mi je ova pamet, ipak bih napravila svadbu, ali ne pod šatorom i sa puno ljudi, nego neku lepu i intimnu u nekom restoranu sa prijatnom muzikom (bRez narodnjaka)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука