Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Посматрајте мало пажљивије "млакоње", и видећете да се свесно фолирају, или да би лакше манипулисали  другима, или да би обуздали  вулкан у себи, који може бити врло опасан. srcee

http://www.youtube.com/watch?v=hlBbwmdVbWo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nikakva mlakost, takvi su 'izbljuvani' odasvud. U radu, ljubavi, vjeri, zivout uopste - postignuca ni priblizavanja  savrsenstvu nema kroz mlakost.

Подели на овим сајтовима

Seljačka posla. Grozim se srpskih svadba, pogotovo onih pod šatorom kad dreče narodnjaci sve u šesnaes'. Ja svadbu nisam ni pravila, pozvala sam kumove, venčala se i to je bilo to. Mada, moram da priznam da se kajem što sam nosila običnu haljinu a ne venčanicu 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Mi nemamo, i onda nam je krivo ako drugi imaju i to što imaju pokazuju. Ovo je sve. Svoj nedostatak kompenzujemo što ćemo onda da kritikujemo i da omalovažujemo one koji imaju.

ne_shvata 0110_hahaha Just_Cuz_19

0212_rolleyes

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

генијална тема, ја мислим да само србови умеју да зарате око тога шта је пристојно и укусно, понајвише корисно  0212_rolleyes ne_shvata 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Sama kriva. Trebala si ranije u Crkvu. Ali kod tvoje dece možeš da učiniš bolje.

Pa jesam kriva, nisam htela svadbu jer sam smatrala da venčanjem samo dobijam papir i ništa više (tako sam razmišljala tada). A sada, da mi je ova pamet, ipak bih napravila svadbu, ali ne pod šatorom i sa puno ljudi, nego neku lepu i intimnu u nekom restoranu sa prijatnom muzikom (bRez narodnjaka)...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...