hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 To su one bestije sto su udarili na Krst Gospodnji,branis te kucke?Mislim jesu ono one il neki njihovi prepilale krst,taj olos branis?Alo bre....! I jos se pitas sto Crkva cuti,i ja se pitam sto ne blagoslovi skinse,kao dobre sluge Gospodnje. Rusi=Heroji! Tesak,Srbin,bre! Znas li na koga udaras nesrecnice ,braneci one koji udaraju na Gospoda,sam udaras sa njima! Ajde smiris se i prestani da laješ ... miran budi. Samo se pitam dokle u administraciji misle da trpi smrad koji ovde širiš ... ko je za to da se ovaj dvolični bezmoz**š pošalje među svoje krdo da tamo prosipa ovakve nebuloze slobodno neka udeli . Očekujem da će svaki ne hrišćanin, nego čovek među nama tako i postupiti ... The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Dobra je Srbija, sa nasom decom TM spram ovih djubradi dodju jos kao nevinasca. Koliki je to raspad sistema, dakle ako nekoga od ovih divljaka vidis javno ne vrijedi prijaviti policiji, jer oni stite drustevni moral, policija im nece nista, ostaje ti jedino da se sukobis, i onda ces zaglaviti u zatvoru. Zato ce pussy riot da odleze 2 godine u zatvoru, a ovi ce da sire teror na ocigled svih, i da bude jadno oni izgleda imaju podrsku velikog broja ljudi, sto aktivno sto precutno. Crkva naravno nece ovakve pozvati da prestanu, imace njihovu precutnu podrsku. Болесници . Вероватно им неко јак чува леђа, јер нешто не верујем да би КГБ дозволио да се милитантна организација неометано шири по Русији , можда је чак Марцинкевич на њиховом платном списку . И наравно да ће црква ћутати, треба ли сваког криминалца понаособ да позива да престане да се бави криминалом. Зна се став цркве и зна се чији је посао да се разрачунава са криминалцима. hansbrough је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Мене је срамота ових псеудо-ликова у цркви који пишу овакве ужасне гадости и отворено заговарају болесни фашизам ... Нема ту ни 1% хришћанства ни Христа, само њиховог сопственог беса и пакла. Администрација би требало да реагује, мислим да је величање фашизма и расизма, као и насиља забрањено са форуму. Juan Valdez, JESSY, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Болесници . Вероватно им неко јак чува леђа, јер нешто не верујем да би КГБ дозволио да се милитантна организација неометано шири по Русији , можда је чак Марцинкевич на њиховом платном списку . И наравно да ће црква ћутати, треба ли сваког криминалца понаособ да позива да престане да се бави криминалом. Зна се став цркве и зна се чији је посао да се разрачунава са криминалцима. Naravno da im neko jak cuva ledja. Pogodi ko bi to mogao biti? Nema Crkva sta da proziva pojedince. Ovo je vec preraslo u organizovanu bandu koja hara Rusijom. Ako se ove zvijeri, a vrlo vjeovatno jer slicno je i kod nas, imamo ih cak i na forumu, klasifikuju kao vjernici, i patriote, onda i Crkva treba da se ogradi od ovakvih ili kad su vec sa Putinom u (fil)harmoniji, da pozovu drzavu da reaguje i sprijeci ovo nasilje. Nece naravno, jer em ih boli briga, em ovo Putin dopusta, dakle s kim si takav si. hansbrough and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Ajde smiris se i prestani da laješ ... miran budi. Ko je spor na gnev,velika je razuma,a ko je nagao pokazuje ludost(price 14,29) Ko nema vlasti nad svojim duhom,on je kao grad razvaljen(price 25,28) Obavestavam ja stalno administraciju o tvojim uvredama,stoicki po recima jednog intelektualca iz te Svete Rusije,"ne obazirem na svakog psa,kad znam za svoj cilj" Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Vidim od svih ovih pravoslavaca na forumu,niko se nije uznemirio radi Krsta Gospodnjeg,uglavnom svi radi batina sto su peskiri primili.Hahhahahaah,pa lepo to rece Milan Rakic za vas moderne "OBOJONE" vernike,:dal ste dostojoni istorije nase?" Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Мене је срамота ових псеудо-ликова у цркви који пишу овакве ужасне гадости и отворено заговарају болесни фашизам ... Нема ту ни 1% хришћанства ни Христа, само њиховог сопственог беса и пакла. Администрација би требало да реагује, мислим да је величање фашизма и расизма, као и насиља забрањено са форуму. Onda moramo ovako : JA NISAM ZA FASHIZAM, SILU, AGRESIJU, i ostalo sto bi moglo ovde da pripishemo coveku koji ima jasan stav protiv Homoseksualizma. Molio bi i druge da se ograde a ko nece nek otvori temu Fashizam kao ostvarenje Bozjeg cilja! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Rusija: Namame tinejdžere homoseksualce, a onda ih fizički i psihički zlostavljaju Bivši ruski ultranacionalista i bivši skinhed Maksim Marcinkevič, poznat pod imenom Tesak (satara), pokrenuo je kampanju protiv tinejdžera pripadnika LGBT populacije uz pomoć popularne društvene mreže VK.com, na kojoj neonacističke grupe namamljuju naivne žrtve oglasima lične prirode. Kako je saopštilo udruženje za ljudska prava “Spektrum”, Marcinkevičevi brojni i entuzijastički nastrojeni sledbenici pokrenuli su dva projekta: “Occupy Pedophilyaj” i “Occupy Gerontiyaj”, navodno sa ciljem da identifikuju i prijave pedofile korisnike tih “pokreta”. Istina je, međutim, da je unutar društvene mreže VK.com stvoreno više od 500 onlajn grupa kako bi organizovale ilegalne militantne grupe u svim gradovima Rusije. Začuđujuće je što je njihova inicijativa za borbu protiv pedofilije usmerena isključivo protiv dečaka tinejdžerskog uzrasta koji odgovore na lične oglase pripadnika istog pola i dođu na sastanak s njima. Zatočene žrtve su izložene mobingu i često bivaju zlostavljane, a sve to se snima. Mnoge žrtve pokušale da izvrše samoubistvo Kako saopštava “Spektrum”, a prenosi “Gaily Grind”, samozvani “borci protiv kriminala” sprovode svoju akciju usred bela dana, često napolju i na očigled prolaznika, koji nezainteresovano prolaze pored njih, a ponekad ih čak ih bodre. Video-snimci maltretiranja objavljuju se na internetu kako bi maloletni homoseksualci bili razotkriveni u školama, u porodici i među drugovima. Mnoge žrtve kampanje pokušale su da izvrše samoubistvo, a ostali su duboko traumatizovani. Ruska policija do sada nije preduzela korake protiv ovih “akcija”, iako se na ovaj način jasno krši ruski krivični zakon, i uprkos brojnim pritužbama roditelja, žrtava i aktivista LGBT, navodi se u saopštenju organizacije “Spektrum”. Na video-snimku je prikazan maloletni dečak iz Moskve, koga su usred bela dana psihički i fizički zlostavljali i prskali ga urinom. Izvor Ovih budala sto tuku ljude ima svuda, medjutim meni nije jasno otkuda u pravoslavnoj Rusiji sad ispade da ima tako mnogo mladih homoseksualaca, kad ih ovi vec tako hvataju i maltretiraju? A mozda i nisu homoseksualci nego ih ovi ucenjuju da priznaju pa im traze pare, Bog zna sta tu sve ima. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 JA NISAM ZA FASHIZAM, SILU, AGRESIJU, i ostalo sto bi se moglo ovde da pripishemo coveku koji ima jasan stav protiv Homoseksualizma. Не брини, нисам ни мислио на тебе, нити на оне које се аргументима противе хомосексуализму. И ја сам против истог, али нисам одлепио због тога, нити потурам расистичке клипове. Препознали су се они о којима сам говорио, ево већ се и правдају... Ако овај форум још држи до себе и свог хришћанства, као и благослова епископа који је добио за рад, ове отворене фашисте ускоро чека вишемесечни бан после свега испољеног. Ако не, онда не знам шта обични и нормални хришћани више овде раде?!? ... надам се да се ЖРУ неће претворити у легло псеудо-православног фашизма JESSY, Срђан Шијакињић, Миљан Крстић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Не брини, нисам ни мислио на тебе, нити на оне које се аргументима противе хомосексуализму. И ја сам против истог, али нисам одлепио због тога, нити потурам расистичке клипове. Препознали су се они о којима сам говорио, ево већ се и правдају... Ако овај форум још држи до себе и свог хришћанства, као и благослова епископа који је добио за рад, ове отворене фашисте ускоро чека вишемесечни бан после свега испољеног. Ако не, онда не знам шта обични и нормални хришћани више овде раде?!? ... надам се да се ЖРУ неће претворити у легло псеудо-православног фашизма Evo onda imas i moj glas da administracija napravi filter u "argumentaciji" Миљан Крстић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @@Berkut, ја се стварно надам да си у жару расправе, чисто да би мало пецнуо, одобравао шта раде ова чудовишта у Русији... Не бих да верујем да си лик коме је океј да организована банда ликова од 100 кг, ухвате клинце и онда их истраумирају за цео живот, иживљавајући се над њима, само зато што су ови гејеви и што су тражили некога за себе. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Bas bi voleo da vidim admina koji ce me banovati,jer branim Krst Gospodnji,a ne branim peskire i lezbejke koji otvoreno napadaju Gospoda.Hihihihiihi....... Kako poltronski,kukavicki,coporativno Srpski i pravoslavni kvislinzi,zele da su u pravu.All nisu.Znaci sutra ce fasizam biti ubiti Alabanca,kad napadne Nis,jer kuku ,ne smes se braniti,jer je to greh :D:D:D Drago mi je sto sam i sam protiv svih,alI da nisam protiv Gospoda kao vi. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @@Berkut, ја се стварно надам да си у жару расправе, чисто да би мало пецнуо, одобравао шта раде ова чудовишта у Русији... Не бих да верујем да си лик коме је океј да организована банда ликова од 100 кг, ухвате клинце и онда их истраумирају за цео живот, иживљавајући се над њима, само зато што су ови гејеви и што су тражили некога за себе. Problem je u tome što on u skoro svakoj svojoj poruci isijava mržnju i zlobu ... pa juče se pozvao na Stari Zavet da bi pravdao ubistva. winter The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Slazem se, ali isti tako pored agresivnih fasista ima i egresivnih ateista sto mu dodje jos i gore ako ne i isto. E sad kako te ljude smiriti to je posao urednika ovog sajta, pre svega moraju da se nauce odgovornom dijalogu ako vec nisu! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @@Berkut, ја се стварно надам да си у жару расправе, чисто да би мало пецнуо, одобравао шта раде ова чудовишта у Русији... Не бих да верујем да си лик коме је океј да организована банда ликова од 100 кг, ухвате клинце и онда их истраумирају за цео живот, иживљавајући се над њима, само зато што су ови гејеви и што су тражили некога за себе. Pa nisu ih uhvatili sto idu na liturgiju,sto pevaju Aleksandru Nevskom,il sto porodicno doprinose otazdbini i okruzenju.Vec zato sto upravo ruse sve ono sto je Pustin posle one pijandure Borisa morao da gradi.Jaku,stabilnu,i pre svega hriscansku Rusiju.Nisam primeteo da je covek pokrenuo akciju protib"normanih" ljudi,nisam primeteo da je nkog ubio,palo samo par samara...i sta sad?Reci mi,jel bi ti lupio samar nekom peskiru,koji ti "muva" klinca,il bi se skrivao iza paravana,ljubavi i dozvolio da ti sin potone i da izgubi dusu?Samo mi odgovori. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука