Zayron Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Ja sam vam već napisao da nije sve tako kao što se čini na prvi pogled. Vi ustvari i nemate pojma s kim to sve ko se samo zaogrnuo plaštom LGBT aktivizma imate posla. LGBT organizacije svuda po svijetu su do srži instrumentalizovane i izmanipulovane ko zna sve kim i čim, najmanji tamo neki glas imaju stvarno gay osobe. Možda je to tako bilo u početku LGBT pokreta prije 50 godina ali više nije.Sada iza toga stoji svako ko se stigao tamo ugurat: od bijesnih feministki preko masona, ekologa do anarhista, liberala, ateista Srbije i ostalih zemalja itd. I ti plakati "Smrt državi" i sl. Baš briga gaye i lezbe za državu i politiku nekakvu, njima sad to ide sve u prilog da oni leže a neko drugi da maka, rndači i kuluči za njih ali moglo bi im se to na kraju ne isplatit. Već sam vam jednom napisao da ste stvarno previše naivni, sad moram to ponovit ponovo i ne kao dojam već kao konstataciju. To sve liči najviše ženama koje se na pijaci potuku radi posljednje kokoši ili dobrog komada salate, one se jednom rukom vuku i čupaju za kose a drugom drže svaka svoje dijete za ruku koje pojma nemaju zašto im se majke čupaju, mlate tašnicama i psuju jedna drugu. Evo do čega je jedino stalo jednom prosječnom gayu kakvih ih je 90%, kakva politika, država i bakrači nekakvi: http://bit.ly/19oijW4 mislite da je ovakvima stalo mnogo do politike nekakve, hahahahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Naravno Aurorice,bez Dikataure nema slobode.Diktatura ti je zakon,a zakon je red.Vidis i Iracani su najbolje ziveli pod Sadamom. Hijerarhija se jedino ostvrauje kroz zakon.Previse liberizma dovodi do rusenja poretka.Jer da je kojim slucajem Drzava stabilna,nit bi ti ,nit ovi tvoiji sto ih branis mogao da napise "Smrt drzavi",a da ne gulis u nekom rudniku.Narvno,kad je macka u kuci,ni miseva nema.Zabiju se u svoje rupe,tako ni peskiri nebi vodili kolo po Beogradu,da je Lav na celu drzave,al posto je magarac,njega samo mogu magarci da prate.....A reci mi jsu li demokratske zemlje zapada po tebi diktatorske,iako su liberalne ,il nisu? I šta sad mi treba da čekamo da odeš na ručak koji ti je mama skuvala ... pa da prekineš sa disciplinom zvanom "šta još treba da kažem da bi me šutnulu odavde?" :.mislise. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Naravno Aurorice,bez Dikataure nema slobode.Diktatura ti je zakon,a zakon je red.Vidis i Iracani su najbolje ziveli pod Sadamom. Hijerarhija se jedino ostvrauje kroz zakon.Previse liberizma dovodi do rusenja poretka.Jer da je kojim slucajem Drzava stabilna,nit bi ti ,nit ovi tvoiji sto ih branis mogao da napise "Smrt drzavi",a da ne gulis u nekom rudniku.Narvno,kad je macka u kuci,ni miseva nema.Zabiju se u svoje rupe,tako ni peskiri nebi vodili kolo po Beogradu,da je Lav na celu drzave,al posto je magarac,njega samo mogu magarci da prate.....A reci mi jsu li demokratske zemlje zapada po tebi diktatorske,iako su liberalne ,il nisu? Reci cu ti samo da si zreo da ides sa ovog foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 sto?Jel zbog toga sto ne znas da odgovoris na postavljeno pitanje,il' jednostavno nemas argumente za nastavak diskusije?Porazeni ste.... Volis SF zanr,pa bi da idem,steta sto taj film neces gledati,kao ni Hans! Bitno da ti kao ateista treba da vodis glavnu rec ovde Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 sto?Jel zbog toga sto ne znas da odgovoris na postavljeno pitanje,il' jednostavno nemas argumente za nastavak diskusije?Porazeni ste.... Volis SF zanr,pa bi da idem,steta sto taj film neces gledati,kao ni Hans! Bitno da ti kao ateista treba da vodis glavnu rec ovde Sramotis ovaj forum. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Mish uz pushku mish niz pushku. Katanac je majka svim vidjenim argumentima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Sad cu i bezobrazan da budem: svaki sekund koji provedes ovde je sramota za ovaj forum. Tako je.Ti koji nisi Hriscanin naprosto blistas na ovom forumu.Sjajis!Nije ti bilo dosta sto si varao narod po pijacama,vec i ovde iznosis svoje nakaradne stavove ,sto si ti zapravo dosao ovde?Imas forum ateista Srbije i b92,pa tamo mudruj sa svojima.Povedi i ove "Pink"... Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @ Беркут Овај догађај из Старог Завета се не тумачи дословно. Meni takodje nije jasan taj Stari zavet i kako ga tumaciti, nesto se doslovno uzima kao tacno a nesto je alegorija ili prenosno znacenje. Kome sta kako treba tako to i tumaci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Meni takodje nije jasan taj Stari zavet i kako ga tumaciti, nesto se doslovno uzima kao tacno a nesto je alegorija ili prenosno znacenje. Kome sta kako treba tako to i tumaci? Pa dosada u pravoslavlju najpribliznije tumacenje su dali Sveti Oci... Inace cuo sam da taj Stari Zavet ne treba citati sam ,nego uz pomoc duhovnika upravo zbog tih zamki. Mada Hristos nije dosao da ukine zakone vec da ih ispuni pa ces sve to naci ako gledas tako i u Novom Zavetu Boga sa covekom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Rusija: Namame tinejdžere homoseksualce, a onda ih fizički i psihički zlostavljaju Bivši ruski ultranacionalista i bivši skinhed Maksim Marcinkevič, poznat pod imenom Tesak (satara), pokrenuo je kampanju protiv tinejdžera pripadnika LGBT populacije uz pomoć popularne društvene mreže VK.com, na kojoj neonacističke grupe namamljuju naivne žrtve oglasima lične prirode. Kako je saopštilo udruženje za ljudska prava “Spektrum”, Marcinkevičevi brojni i entuzijastički nastrojeni sledbenici pokrenuli su dva projekta: “Occupy Pedophilyaj” i “Occupy Gerontiyaj”, navodno sa ciljem da identifikuju i prijave pedofile korisnike tih “pokreta”. Istina je, međutim, da je unutar društvene mreže VK.com stvoreno više od 500 onlajn grupa kako bi organizovale ilegalne militantne grupe u svim gradovima Rusije. Začuđujuće je što je njihova inicijativa za borbu protiv pedofilije usmerena isključivo protiv dečaka tinejdžerskog uzrasta koji odgovore na lične oglase pripadnika istog pola i dođu na sastanak s njima. Zatočene žrtve su izložene mobingu i često bivaju zlostavljane, a sve to se snima. Mnoge žrtve pokušale da izvrše samoubistvo Kako saopštava “Spektrum”, a prenosi “Gaily Grind”, samozvani “borci protiv kriminala” sprovode svoju akciju usred bela dana, često napolju i na očigled prolaznika, koji nezainteresovano prolaze pored njih, a ponekad ih čak ih bodre. Video-snimci maltretiranja objavljuju se na internetu kako bi maloletni homoseksualci bili razotkriveni u školama, u porodici i među drugovima. Mnoge žrtve kampanje pokušale su da izvrše samoubistvo, a ostali su duboko traumatizovani. Ruska policija do sada nije preduzela korake protiv ovih “akcija”, iako se na ovaj način jasno krši ruski krivični zakon, i uprkos brojnim pritužbama roditelja, žrtava i aktivista LGBT, navodi se u saopštenju organizacije “Spektrum”. Na video-snimku je prikazan maloletni dečak iz Moskve, koga su usred bela dana psihički i fizički zlostavljali i prskali ga urinom. Izvor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @ srki Siljakinic Ne znam sta da polemisem sa ljudima kojima je VISE OD POLA biblije alegorija,kojima se ti dodgadjaji u stvari nisu ni desili.Mozda taj Bog koji je prepun ljubavi i koji zapravo ne kaznjava i nije sravnio Sodomu i Gomoru,mozda su i oni Jevreji sa Mojsijem,ne radi kazne,vec iz Bozije ljubavi 40 godina lutali,il onako iz djira.Znaci ni Ilija se nije ziv uzneo na nebesa,nit je Hristos na kraju vaskrsao? Sve je to alegorija..... E,pa stvarno jadno.Znaci ovo su ti "moderni" pink pravoslavci...sad su mi jasnii vasi advokatski stavovi prema peskirima. Dalje ,razlika zimedju mene i tebe sto ja smatram da je Crkva itekako pogesna,i da je donosila dosta bezveznih odluka.Primer,jereticke knjige ne citati,a vidim da ovde pink pravoslavci uglavom stoje iza citata Sigmunda Frojda ,dok vec Bozija rec i neko merilo za njih. Crkva jeste sveta,al ima mnogih odluka koje su pogresne.Ti je smatras nepogresivom,al ne verujes Bozijoj reci, Ne vredi da se ponavljam,oko nekoh stvari koje sam vec napisao po 10-i put. Па види, ја Цркву не сматрам непогрешивом, али сети се својих речи - не могу се поредити неке ствари које су јасно решене, и око којих није било дилеме 2000 година, и неке друге око којих све време и дан данас свештеници имају различита мишљења. Једна од ствари које се не доводе у питање је да сваки грех може бити смртоносан, и у том смислу нема значаја да ли је "природан" или "противприродан". Што се тиче односа са женама пре брака, ја лично не верујем да није битан формалан брак, мислим да се под браком подразумева љубав, тј. да је секс ради секса, првенствено ради сопственог задовољства грех, док секс у оквиру односа љубави, није. Али то ми не пада напамет да браним као истину, све док се Црква јасно држи учења да је сваки однос пре брака грех, без даљих објашњења. Што се тиче шта је алегорија шта није, ту сад намерно релативизујеш. Знаш добро да се не може поредити вера у Христово васкрсење са причама из СЗ. Без Христовог васкрсења нема смисла наша вера, а без окрутности описаних у СЗ има итекако. Ја просто верујем да се Бог није мешао тако брутално и директно у људске послове, убијајући децу и шаљући муње и громове, већ је то само начин на који су људи пре неколико хиљада година доживљавали свет око себе, а Бог није (пошто је човеку дао слободу!) хтео да директно интервенише, већ се на неки начин прилагођавао људима, чекао их да Му дођу, да се промене, да би на крају послао и свог Сина да нас спасе. Просто, Бог нема никакве везе са суровостима тадашњих људи, али Бог их је прихватао упркос томе, није хтео да их одбаци од себе ни када су убијали, ни када су имали 700 жена, али то није било по Његовој жељи, он је само чекао, не намећући ништа, све док није открио шта се заиста очекује од човека - а то је открио Христос. Тако да све што се десило у СЗ може и не мора бити истина, али сигрно није било по Божјој жељи за човека, док цео НЗ поручује да је пред човека, пред све људе тачније јер је СЗ важио само за изабрани народ, стављен један виши захтев, да је човеку јасније објављена права Божја воља и намера и разлика и због тога свака разлика између Бога из НЗ и Бога у СЗ мора бити решена тако што ћемо се држати слике Бога из НЗ. То је моје лично уверење, не знам што је теби то толико невероватно. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Svasta u toj rusiji imade ... i djavla i Svetitelja Bozjih. Nisam rusofil ali ovo je i mene uvredilo kad se na forumu perfidno stvara atmosvera kako su Rusi jedni obicni zlocinci sa dva arshima zakona. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Dobra je Srbija, sa nasom decom TM spram ovih djubradi dodju jos kao nevinasca. Koliki je to raspad sistema, dakle ako nekoga od ovih divljaka vidis javno ne vrijedi prijaviti policiji, jer oni stite drustevni moral, policija im nece nista, ostaje ti jedino da se sukobis, i onda ces zaglaviti u zatvoru. Zato ce pussy riot da odleze 2 godine u zatvoru, a ovi ce da sire teror na ocigled svih, i da bude jadno oni izgleda imaju podrsku velikog broja ljudi, sto aktivno sto precutno. Crkva naravno nece ovakve pozvati da prestanu, imace njihovu precutnu podrsku. Margareta је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Zato ce pussy riot da odleze 2 godine u zatvoru, a ovi ce da sire teror na ocigled svih, i da bude jadno oni izgleda imaju podrsku velikog broja ljudi, sto aktivno sto precutno. Crkva naravno nece ovakve pozvati da prestanu, imace njihovu precutnu podrsku. To su one bestije sto su udarili na Krst Gospodnji,branis te kucke?Mislim jesu ono one il neki njihovi prepilale krst,taj olos branis?Alo bre....! I jos se pitas sto Crkva cuti,i ja se pitam sto ne blagoslovi skinse,kao dobre sluge Gospodnje. Rusi=Heroji! Tesak,Srbin,bre! Znas li na koga udaras nesrecnice ,braneci one koji udaraju na Gospoda,sam udaras sa njima! http://www.youtube.com/watch?v=FDC5TEFNrxo Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Niti smo mi neprijatelji homoseksualizmu niti smo vazni kao njihov cilj. Ali Krst Gospodnji jeste neprijatelj i protivnik (po njima)i svaku shansu da to oskrnave isti ugnjetavani homoseksualci i iskoriste. Otvaraju nam oci da Boga nema jer su oni navodno i primer za to zato, jer su takvi rodjeni. E pa sad okitite biserima svakog od njih koji ce iza ledja pokusati da ti skine Krst. ( i to kao pomoc jer su takvi rodjeni znaju oni najbolje) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука