hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Slazem se, ali isti tako pored agresivnih fasista ima i egresivnih ateista sto mu dodje jos i gore ako ne i isto. E sad kako te ljude smiriti to je posao urednika ovog sajta, pre svega moraju da se nauce odgovornom dijalogu ako vec nisu! Kaže se "što mu dođe isto, ako ne i gore" ... ali, ako je tebi to isto ili gore, alal ti sve ... The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 @@Berkut, ја се стварно надам да си у жару расправе, чисто да би мало пецнуо, одобравао шта раде ова чудовишта у Русији... Не бих да верујем да си лик коме је океј да организована банда ликова од 100 кг, ухвате клинце и онда их истраумирају за цео живот, иживљавајући се над њима, само зато што су ови гејеви и што су тражили некога за себе. Pa vidis vec 4 ili 5 poruka u kome se vidi bolesno podrzavanje zloostavljanja. Sto je najtuznije ovakvi likovi uzimaju Boga u usta. Da ti se smuci. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Drago mi je sto sam i sam protiv svih,alI da nisam protiv Gospoda kao vi. Taman da imas svojih 5 minuta umisljene slave. Bar dok se strucna ekipa iz Guberevca ili Laze ne vrati sa godisnjeg pa posalje ekipu da te vrati u tu sobu iz koje si ispuzao. hansbrough, Лазар Нешић and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Kaže se "što mu dođe isto, ako ne i gore" ... ali, ako je tebi to isto ili gore, alal ti sve ... Skoro da je nebitno sta sam ja rekao, ali poenta je da agresija ma sa bilo koje strane dolazila nije normalna i treba je sankcionisati. Sto bi rekao Sveti Njegos crnogorski mitropolit '\nikom zlo dobra donijelo nije"", mada mozda i nije on to rekao ali tako stoji! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Pa vidis vec 4 ili 5 poruka u kome se vidi bolesno podrzavanje zloostavljanja. Sto je najtuznije ovakvi likovi uzimaju Boga u usta. Da ti se smuci. Bitno je da se ti nisi ni osvrnuo sto lezbejke otpilase krst.Koliko vidim to te ne sto nije pogodilo,vec se cak "okurazio" na pravoslavnom forumu da zastupas takve interese.Dok,naravno u nedostatku,bilo kakvog argumenta,odmah one koji dele samare,il one koji ih podrzavaju etikiras kao"fasiste".I Car Lazar ,Car Konstantin,Aleksandar Nevski,svi oni,koji su muski pruzili otpor u odbrani pravoslavlja i koji su uglavnomdali zivot za Hrista su u stavri fasiti,jer pazi,oni nisu deleli samare,vec kasapili u boju. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Bas bi voleo da vidim admina koji ce me banovati,jer branim Krst Gospodnji,a ne branim peskire i lezbejke koji otvoreno napadaju Gospoda.Hihihihiihi....... Kako poltronski,kukavicki,coporativno Srpski i pravoslavni kvislinzi,zele da su u pravu.All nisu.Znaci sutra ce fasizam biti ubiti Alabanca,kad napadne Nis,jer kuku ,ne smes se braniti,jer je to greh :D:D:D Drago mi je sto sam i sam protiv svih,alI da nisam protiv Gospoda kao vi. Gospod sada tužno gleda svog bahatog sina...ali veliko je srce našeg Oca, oprostiće i to. Pitam se, dokle će se u ime Gospoda mahati zlim jezicima? Tužno je to. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Pa nisu ih uhvatili sto idu na liturgiju,sto pevaju Aleksandru Nevskom,il sto porodicno doprinose otazdbini i okruzenju.Vec zato sto upravo ruse sve ono sto je Pustin posle one pijandure Borisa morao da gradi.Jaku,stabilnu,i pre svega hriscansku Rusiju.Nisam primeteo da je covek pokrenuo akciju protib"normanih" ljudi,nisam primeteo da je nkog ubio,palo samo par samara...i sta sad?Reci mi,jel bi ti lupio samar nekom peskiru,koji ti "muva" klinca,il bi se skrivao iza paravana,ljubavi i dozvolio da ti sin potone i da izgubi dusu?Samo mi odgovori. Брате, стварно не могу да те разумем - па они нису никога "мували", они нису никога јурили, они су се јављали на огласе за које су веровали да их постављају слични њима. И нису их "мало шамарали" него отимали и стављали на тортуру, после које ће имати трауме за цео живот! Ја да имам сина не бих наравно лупао шамаре икоме, као што не бих лупао шамаре ни да мене лично стартује геј - ако је мој син хетеро неће му ништа бити ако га неко стартује, рећи ће да не игра за тај тим, и овај ће га у 99 посто случајева оставити на миру. Не може да се постане геј тек тако ваљда, како може мој син да постане геј и "потоне" ако је рођен као хетеро? И не разумем како земља или народ може бити хришћански? Хришћанин може бити само појединац, јер је само појединац способан да слободно одлучи, да изабере Христа, јер само појединац има слободну вољу. Зашто би ико икога терао да буде хришћанин кад сам Христос није натерао икога?! Зар не би било најхришћанскије никоме ништа не наметати и само се добрим супростављати злу? Ево што се тиче хомосексуализма : Mark "Rent-boy" Renton: You see if you ask me we're heterosexual by default, not by decision. It's just a question of who you fancy. It's all about aesthetics and it's f**k all to do with morality. But you try telling Begbie that. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Pogledajte duboko u svoje srce svi vi koji ste branili homoseksualizam da niste vi slucajno doprineli nekom notom berkutovo ophodjenje. Necu ni da citam iz pocetka ali stvarno verujem da ste ga vi prvi bez argumenata odmah svrtali u huligane. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Pitam se, dokle će se u ime Gospoda mahati zlim jezicima? Tužno je to. Заувек. И убијати. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Skoro da je nebitno sta sam ja rekao, ali poenta je da agresija ma sa bilo koje strane dolazila nije normalna i treba je sankcionisati. Sto bi rekao Sveti Njegos crnogorski mitropolit '\nikom zlo dobra donijelo nije"", mada mozda i nije on to rekao ali tako stoji! Držim da je čoveku sa velikim Č dozvoljeno da se bori samo kada ga nešto napadne, a to je sa ovakvim ljubiteljima nakaza iz slešera slučaj ... a što se tiče ljudi koji su sami ovakvi ili onakvi, dok god nisu agresivni imaju prava na svoj stav i svoje (moguće i grešne) navike. Heh, Njegoš reče i "Junaštvo je braniti sebe od drugih, a čojstvo druge od sebe". Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Taman da imas svojih 5 minuta umisljene slave. Bar dok se strucna ekipa iz Guberevca ili Laze ne vrati sa godisnjeg pa posalje ekipu da te vrati u tu sobu iz koje si ispuzao. Demagog,ne znam na koju ekipu modova mislis.Mozda se pojavis na Zru saboru pa upoznas moju ekipu,verujem da bi bilo pravdanja,nisam tako msilio. Ziv bio. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Људи, немојте да се вређате. Јасно је да људи уносе себе у дискусију али морамо да вас упозоримо да појединци прелазе границу дијалога и нападају ad hominem. То нећемо толерисати. Админ тим Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Gospod sada tužno gleda svog bahatog sina...ali veliko je srce našeg Oca, oprostiće i to. Pitam se, dokle će se u ime Gospoda mahati zlim jezicima? Naravno da gleda.Kako se niko se osvrnu na krst Gospodnji.Kako nema vise ni "virtuelnog junaka" da se suprostavi.Place nas Gospod sto se oni koji misle da su pravoslavci,zalazu za prava onih koje je prokleo. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Људи, немојте да се вређате. Јасно је да људи уносе себе у дискусију али морамо да вас упозоримо да појединци прелазе границу дијалога и нападају ad hominem. То нећемо толерисати. Админ тим Voleo bih oce da se jasno i glasno izjasnite o pjedincima.Ako smatrate da sam fasista sto napadam lezbejke sto su napali casni Krst Gospodnji ,vi recite.Takodjer, isto vazi i za drugi stranu koja brani takve stavove(10 clanova)Svako dobro. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Demagog,ne znam na koju ekipu modova mislis.Mozda se pojavis na Zru saboru pa upoznas moju ekipu,verujem da bi bilo pravdanja,nisam tako msilio. Ziv bio. Onu koja je na vrata Laze i Guberevca instalirala kineske brave pa vi mozete da izlazite kad god hocete. Ranije se znalo, Nemacka medicina je najbolja, pa vas nije bilo na sve strane kao sada i vas i vase "ekipe". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука