Deki992 Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Vidim nastupaju Partibrejkersi.Ako se ne varam,Cane je blizak sa vladikom Porfirijem pa me zanima da li je dobio blagoslov za to. Inace,meni beer fest nikada nije bio privlacan za alkoholisanje,uvek je neka guzva,neka jurnjava sa nekim,ne stignem ni jedno pivo da popijem.Ako tad ne budem na moru,mozda cu raditi ove godine tamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Пиво је посно. Е сад.... опијање јесте грех и ван поста, а камоли у посту. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Какви год да су, позвали су људе (само "позвали" и ништа више од тога нису учинили нити могу учинити) да не иду на бир фест и не видим ништа страшно у томе...да ли се та организација некоме свиђа или не, да ли то што су урадили има смисла или не, то је друга ствар, али одмах се бацати камењем на њих због једног обичног позива на бојкот...заиста не видим потребу за толиком пљувачином. obi-wan, kirios1 and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ovaj poziv je veoma dobar, ali se sprovodi na pogresan nacin. Svako dobro treba i na dobar nacin da se ucini, da bi bilo kompletno dobro. S druge strane, u vreme kad je vecina ljudi najbukvalnije potonula na dno jednog doslovno betonski teskog hedonizma, nije ni cudo da Domacin dopusta i ovako nesto, kako bi probudio na mrtvo uspavane... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Нема потребе да било ко православне вернике позива да се уздржавају од поменутог вашара у време поста. То праволсвни верници знају. Вашару ће присуствовати они који нису верници или су назови верници (то је и лепа прилика да се види колико заиста има верника а колико назови верника). Upravo tako. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 A jel mora da se opija ? Nisam znala da mora ...... Jel moze da se ide negde i da se ne opija ? ma moze, ali Aca je mislio na opijanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Verometri junajt! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 .Ako tad ne budem na moru,mozda cu raditi ove godine tamo. I ako me prepoznaš ,slobodno mi reci... :d13qw7qiaimaba: ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ja ću da bojkotujem Beer fest zbog idijotski skupog piva-a kao fora sajam piva. Nit je sajam piva,nit su cene sajamske,nit je atmosfera sajamska,a cela ta šarada mu dođe ko neki exit festival... kirios1 and Рилски је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 I ako me prepoznaš ,slobodno mi reci... :d13qw7qiaimaba: ... VIkacu Laroooo a ti se odazovi.Lara je retko ime Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ako tad ne budem na moru,mozda cu raditi ove godine tamo. na more za vreme posta ? QQ :hihihihi: Anette, Јаков., Juan Valdez and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 na more za vreme posta ? QQ :hihihihi: E da znas da sad i ja razmisljam o tome.Mada sam i prosle godine isao u to vreme. Idem sa jos nekoliko osoba i termin ne zavisi od mene,a i jos nije sigurno da li cu tad ici. Ako je Bozja volja da ne idem tada,on ce srediti da ne idem i ja se necu ljutiti.Lakse mi je tako da razmisljam. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 na more za vreme posta ? QQ :hihihihi: Deki992, Anette, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Београд је освануо облепљен плакатима десничарске организације 1389. која позива грађане да не посећују фестивал јер се он одржава у време поста! “Организатори Бир феста тврдоглаво и дрско настављају са одржавањем неприличног фестивала алкохола и разузданости у време када Православна црква то не дозвољава. Бир фест у време Богородичиног поста вређа православне вернике, скрнави нашу духовност и и нарушава традицију престонице”, наведено је на плакату на коме је и репродукција Богородице. “Бир фест” ће ове године бити одржан на београдском Ушћу, од 14. до 18. августа. Велика Госпојина, празник успомене на смрт Богородице, православни верници и СПЦ обележавају 15. августа, а овом празнику претходи пост који траје 14 дана. izvor Kakva bre sloboda, apsolutno podrzavam ovaj bojkot, kakvo je samo to opijanje i pisanje uz drvece po celom Uscu majko moja. Opste orgije u djubretu i prasini posle ponoci, bio sam jedne godine. Steta sto je vladika Irinej backi, revidirao stav u proevropski i nije ostao na ranijem gledistu kada je pozivao na bojkot Kobasicijade u toku posta onomad kad je mislio o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Kakva bre sloboda, apsolutno podrzavam ovaj bojkot, kakvo je samo to opijanje i pisanje uz drvece po celom Uscu majko moja. Opste orgije u djubretu i prasini posle ponoci, bio sam jedne godine. Steta sto je vladika Irinej backi, revidirao stav u proevropski i nije ostao na ranijem gledistu kada je pozivao na bojkot Kobasicijade u toku posta onomad kad je mislio o tome. Какав си ти трол, свака част Владика је извојевао победу тако да ми Бачвани можемо сваке године мирне душе да кркамо кобасице у Турији јер ови воде рачуна да не буде у посту. Александар Милојков, Јаков., Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука