Zayron Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Zanimljivo japansko pivo s pjenom po sistemu: napravi sam. Japanci već više puta potvrdili da prema pivu imaju dosta poseban odnos. Ako na primjer na pivu nemaju pjenu, prozvedu si je sami. Japanski prozvođač Brando nudi neobičnu stvar, krigle koje vam same prozvedu pjenu. A ni baterije vam za to nisu potrebne. Živjeli! Inače im je pivo takve nekakve čudne boje da bih ga radije preskočio a popio neko drugo, ne izgleda mi ni optički baš nešto, kakav tek ukus bude? :shocking: SPARKLING Beer Mug (No Battery) SPARKLING BEER MUG JOKKI HOUR BEER HOUR Takara Tomy Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Evo osvježenja malo na ovoj vrućini. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Бирфест је у време поста. Pa vecina vernika (onih redovonijih, ne tradicionalista) ionako ne postuje striktno ta pravila, pa ne vidim sto je problem da se popije malo piva. Evo, sad da otvorios temu sa pitanjem da li striktno postujete pravila posta, mislim da nije preterivanje da kayem da nekih 80 % ne bi odgovorilo potvrdno. Em je i besmisleno, jer su to samo opsta pravila, nikako nekakve bozanske zapovesti. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука