Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Какав си ти трол, свака част Да идем по кокице!!? :hihihihi: Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 VIkacu Laroooo a ti se odazovi.Lara je retko ime Ako.....pa da posle dodje neka prava Lara. Vidiš ja sam Lara....to sam stvarno ja,ali nigde nisam rekla da se tako i zovem .... Moraćemo da osmislimo neki drugi tajni znak prepoznavanja.....,neku šifru.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ako.....pa da posle dodje neka prava Lara. Vidiš ja sam Lara....to sam stvarno ja,ali nigde nisam rekla da se tako i zovem .... Moraćemo da osmislimo neki drugi tajni znak prepoznavanja.....,neku šifru.... ajde,osmisli pa javi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Dogovoreno. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Sloboda je da svako može da poziva u bojkot. Dok je sve na dobrovoljnosti i ne na nasilju.. A i taj beer fest mogao bi da uzme drugi datum pa da se svi radujemo. Kobasijada u vreme posta, beer fest u vreme posta, erotik sajam u vreme posta itd. Očigledno je da organizatori ovde provociraju Crkvu. To sve organizuju valjda oni iz AS te takve te zabave od Beer Festa pa preko Kobasijade do Gay Parade da vide koliko ima ateista i tih koji ne fermaju za crvene kalendare. Meni nije sad jasno ovo brojanje dana, Velika Gospojina ima biti 15.8, a tome prethodi post od 14 dana a taj beer fest je pd 14-18.8., što znači da je sporan samo taj 14.8. Sad ne znam da se igdje na svijetu te manifestacije odvijaju prema crkvenim kalendarima, u Evropi je to tako bilo posljednji put negdje u dubokom srednjem vijeku da se prilikom organizovanja takvih manifestacija konzultovao crkveni kalendar. http://www.youtube.com/watch?v=trwl3I5D-DA Bags - Zmalovaná (Český pivní festival 18.5.2013 Praha) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ovaj članak je napisan konfuzno, prema kojem kalendaru sad ima biti taj Beer festival 15.8. prema građanskom ili crkvenom? Kad se navode stvari koje treba dovesti u neku vezu onda ih je potrebno navest ili prema crkvenom kalendaru obe ili prema građanskom kalendaru obe a ne ovako. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Стварно је глупо што је тај фестивал пива тада, а не изван поста.Попићу само два-три пива. Ма можда и не пођем, а баш ми се ишло. Шмрц. Могли би да воде мало рачуна стварно о томе... "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 A jel mora da se opija ? Nisam znala da mora ...... Jel moze da se ide negde i da se ne opija ? Није само опијање у питању. Опијање је грех увек а не само у посту. Пост представља уздржање од много тога. Између осталог и од буке, весеља, вашарских свечаности.... У посту се не праве никаква славља. То каже Црква. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 A i taj beer fest mogao bi da uzme drugi datum pa da se svi radujemo. Kobasijada u vreme posta, beer fest u vreme posta, erotik sajam u vreme posta itd. Očigledno je da organizatori ovde provociraju Crkvu. Очигледно је да организаторима Црква није ни на крај памети. Треба да гледамо своја посла. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Знате шта. У нашој земљи су многе ствари отете а да то нико није приметио. Ја сам са пријатељима осмислила и организовала један београдски фестивал дуг ниѕ година. Од 2007 су сви фестивали или осујећени или преузети. Узмите у обзир да на фестивалима нема фискалних каса. Узмите у обзир да ако сад кренете да копате ко је организатор разних фестивала све се своди на један именитељ, а тај је под капом. И тако, да не причам ни ја превише, уме да буде јако нездраво по породицу. Осим тога, директно доводим у везу хормоналне поремећаје код наше омладине у везу са пивом. Иначе, пиво се више нит прави од хмеља нит у нашој земљи. Више ништа није као што изгледа. Бирфест на Ушћу је срозавање људског достојанства испод сваког нивоа. Ако је јавно заједничко обављање нужде забава, изволте. Ја имам преча посла, био пост или не. А иначе, наравно да није случајно у време поста. Ми не водимо рачуна о томе, јер нам је комунизам избрисао памћење, али има ко води. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Pre svega 95% ljudi ne posti, i briga ih za post, i 95% ljudi su samo deklerativni vjernici. Ovi iz organizacije 1389 zaboravljaju da nisu u Teodosijevoj Vizantiji niti Nemanjickoj Srbiji gdje se pravoslavlje utjerivalo drzavnim dekretima. Danas je 21 vijek, svako ima pravo da organizuje manifestacije kada hoce, nevezano za to ko sta obiljezava i ko kad posti. Srbija nije zemlja samo onih koji poste i pridrzavaju se vjere. Svako od vjernika valjda umje sam o sebi da se brine i da odluci hoce li ici ili nece. Niko nije vlasnik vremena pa da ima pravo da nekome odredjuje kada ce se sta odrzavati. Osim toga, biti na festivalu piva ne znaci napiti se i olesiti. Na festival se moze ici i sa dobrim drustvo i provesti vrijeme u degustaciji i dobrom raspolozenju bez da se pada u neke frasove. Ima hiljadu razloga i zasto se ne bi trebalo ici, kiceraj, buka, lose pivo, visoke cijene, los perfomans itd...ali to su opet razlozi koji ce svaki pojedinac da razmotri. Лазар Нешић, Mironosica, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Бирфест у овом облику не треба ни да постоји. И то не толико због површински видљивих недостатака колико због суштинске неадекватности. Рилски је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Бирфест у овом облику не треба ни да постоји. И то не толико због површински видљивих недостатака колико због суштинске неадекватности. Sta je sustinska neadekvatnost? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Nosite svoje verometre i toplomere blagodati, pričajte šta hoćete itd. ali širenje ovakvih neosnovanih defetističkih parola, tipa - u Srbiji su 95% ljudi samo deklerativni vjernici, i sl. lično neću dopustiti. Svaka duša koja dodje samo nekoliko puta u crkvu i učestvuje u Svetoj Liturgiji, i pripremi se i po nekada pristupi i Svetoj Tajni Pričešća, NIJE deklarativni vernik, već vernik u usponu. -Владимир-, Јефимија Крунић, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Sta je sustinska neadekvatnost? Скупо пиво . Gordana ., feeble and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука