Arsenija Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 3,5,7,9 Ovo mora da je neka šifra.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 ОВо ми је скроз контрадиктарно... па ако си свестан својих мана,ваљда је логично да другима не замераш на истом?! Ово је само лош покушај самокритике... Jok ... smetaju kod ti kod drugog jer te podsvesno podsećaju na tebe. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 па ако си свестан својих мана,ваљда је логично да другима не замераш на истом?! Дакле свако ко је свестан својих мана аутоматски никада не пребацује исто другим људима, јер је то нелогично? 0110_hahaha Биће да је ово твој лош покушај мудровања ... Ћириличар, ВИЛМА and sqny је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Sa ovog spiska - plačljivost i posesivnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Sa ovog spiska - plačljivost i posesivnost. е, да сам мушко, и мени би то сметало..... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ali zar nismo svi posesivni? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Дакле свако ко је свестан својих мана аутоматски никада не пребацује исто другим људима, јер је то нелогично? 0110_hahaha Биће да је ово твој лош покушај мудровања ... Па ако си баш нула од човека,онда пребацујеш и другима, ако имаш иоле хришћанске мудрости ,онда нећеш.... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ali zar nismo svi posesivni? Ja nisam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Па ако си баш нула од човека,онда пребацујеш и другима, ако имаш иоле хришћанске мудрости ,онда нећеш.... Ту си у праву, али не може се проживети живот без пребацивања другима макар мало. Жика and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ja nisam. ako ti tako kažeš... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ne podnosim bezobrazluk i nevaspitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ту си у праву, али не може се проживети живот без пребацивања другима макар мало. Ма није мени уопште проблем да пребацујем другима 4chsmu1, али тамо где сам баш танак, глупо ми да због истог крпим некога другога... Е сад, питање је колико је неко заиста сагледао самога себе, онако без увијања и разних оправдања, мада, када би једино ми сами себи били предмет осматрања и оговарања, не би имали времена да се бавимо другима... што би у приципу било баш хришћански! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 мада, када би једино ми сами себи били предмет осматрања и оговарања,не би имали времена да се бавимо другима...што би у приципу било баш хришћански! Ne znam da li je baš hrišćanski, ali mi se jako sviđa. Зосима је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Isfoliranost je skoro pa tradicionalna osobina kod vecine riba u Srbiji. Биљана, Зосима and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Reče pripadnik onog pola kod kog apsulutno nema isfoliranosti, sve pršti od iskrenosti! Лидија Миленковић, Anette and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука