Jump to content

Ženske osobine koje odbijaju muškarce

Препоручена порука

Ни ја нисам провалила. Или сам млада или сам плавуша.

Подели на овим сајтовима

@@Снежана,

Снежо, унијела си забуну међу људе! Молим те реци која су то два слова која недостају! :D  :D  :D  0110_hahaha  0110_hahaha  

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@@Снежана,

Снежо, унијела си забуну међу људе! Молим те реци која су то да слова која недостају! :D  :D  :D  0110_hahaha  0110_hahaha  

U pitanju je narodni izraz za osobe muškog ili ženskog pola koje non-stop kukaju ili *i*k*ću

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

E da mene nesigurnost odbija. To toliko utice na kompletnu sliku koju zena stvara da je to nesto strasno. Zene koje su sigurnije u sebe mogu da budu privlacnije iako su mozda ruznije.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

mene nesigurnost odbija

c1994456a7aef60d8dd3c1f3c731e660.jpg

To su obično oni likovi koji večito brinu šta ce drugi o njima misliti...i da li će ih voleti  i prihvatiti.

Ili su iskompleksirani,ko će ga znati... :.mislise.

Ni meni se to ni malo ne dopada....Volim kad je neko spontan i kad ne pokušava da bude neko drugi,lepši,pametniji ,bolji....

:351780:

Подели на овим сајтовима

Uzmi barem lepo procitaj ono sto napisem....nisam rekao da su lazovi ..ali da im je laz draza.....nju kad pita drugarica recimo je li sta mislis kako mi stoji ova haljina...ona i ako misli da joj stoji lose reci ce joj jao bas si slatka.....a i ova sto je pita ne trazi da joj ova kaze iskreno sta misli...vec da joj udeli kompliment ..... :ladan:

Čekaj, želiš da kažeš da si upoznao otprilike 3,5 milijardi žena koje žive na ovoj planeti ... ili većinu od oko 4 miliona koje žive u Srbiji? Kako drugačije možeš da zaključiš da je svima ili većini žena "lađ draga"?  :.mislise.

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Čekaj, želiš da kažeš da si upoznao otprilike 3,5 milijardi žena koje žive na ovoj planeti ... ili većinu od oko 4 miliona koje žive u Srbiji? Kako drugačije možeš da zaključiš da je svima ili većini žena "lađ draga"?  :.mislise.

Slagale ga dve tri jedno par puta. Im'o uzorak. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zaboravio si da pomenes i one sa Venere....a njih je oko 10 000 000 000   :D

Подели на овим сајтовима

Zaboravio si da pomenes i one sa Venere....a njih je oko 10 000 000 000   :D

Zaboravićemo na njih  ... ajde, izračunaj koliko procenat žena poznaješ iz tvog mesta (nebitno kojeg).  0703_read  Inače bih i ja mogao da tvrdim da su svi pravoslavci zoung - earth kreacionisti ... znaš li koliko sam ih upoznao?  :D

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Slagale ga dve tri jedno par puta. Im'o uzorak. :D

Nisu to lazi u klasicnom smislu...ali tipa recimo aj kazi mi iskreno sta mislis o ovome necu da se naljutim i ti kazes onda ona popizdi  0110_hahaha

Al ako to lepo uvijes u kvalitetnu foliju i stavis prelepu masnicu na kraju...bices predivan decko....... :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zaboravićemo na njih  ... ajde, izračunaj koliko procenat žena poznaješ iz tvog mesta (nebitno kojeg).  0703_read  Inače bih i ja mogao da tvrdim da su svi pravoslavci zoung - earth kreacionisti ... znaš li koliko sam ih upoznao?  :D

Ne znam sta da ti kazem....sta kaze tvoje licno iskustvo sa zenama?neka ti to bude  referenca.....neka bude da ja nemam pojma.... ;)

Подели на овим сајтовима

Al ako to lepo uvijes u kvalitetnu foliju i stavis prelepu masnicu na kraju...bices predivan decko.......

Сијенко, мој ти је савјет.........жен' се! Жен' се док још има таквих! :):945729:  :170fs799081:  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...