Jump to content

Ženske osobine koje odbijaju muškarce

Препоручена порука

ОВо ми је скроз контрадиктарно... па ако си свестан својих мана,ваљда је логично да другима не замераш на истом?!

Ово је само лош покушај самокритике...

Jok ... smetaju kod ti kod drugog jer te podsvesno podsećaju na tebe.  :)

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

па ако си свестан својих мана,ваљда је логично да другима не замераш на истом?!

Дакле свако ко је свестан својих мана аутоматски никада не пребацује исто другим људима, јер је то нелогично?

0110_hahaha 12:smeha:  Биће да је ово твој лош покушај мудровања ...

Подели на овим сајтовима

Sa ovog spiska - plačljivost i posesivnost.

е, да сам мушко, и мени би то сметало.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Дакле свако ко је свестан својих мана аутоматски никада не пребацује исто другим људима, јер је то нелогично?

0110_hahaha 12:smeha:  Биће да је ово твој лош покушај мудровања ...

Па ако си баш нула од човека,онда пребацујеш и другима, ако имаш иоле хришћанске мудрости ,онда нећеш....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Па ако си баш нула од човека,онда пребацујеш и другима, ако имаш иоле хришћанске мудрости ,онда нећеш....

Ту си у праву, али не може се проживети живот без пребацивања другима макар мало.

Подели на овим сајтовима

Ту си у праву, али не може се проживети живот без пребацивања другима макар мало.

Ма није мени уопште проблем да пребацујем другима 4chsmu1, али тамо где сам баш танак, глупо ми да због истог крпим некога другога...

Е сад, питање је колико је неко заиста сагледао самога себе, онако без увијања и разних оправдања, мада, када би једино ми сами себи били предмет осматрања и оговарања, не би имали времена да се бавимо другима... што би у приципу било баш хришћански!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

мада, када би једино ми сами себи били предмет осматрања и оговарања,не би имали времена да се бавимо другима...што би у приципу било баш хришћански!

Ne znam da li je baš hrišćanski, ali mi se jako sviđa.  :aplauz:

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...