JESSY Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Само да подсетим неке (не замерите) шта је тема: погинула девојка од 17 година. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 ''Ne znam, niti me zanima čiji je sin koji je džipom naleteo na Andreu! Znam samo da mi je ubio jedinu unuku, moju nadu i mezimicu, a onda i ne pokušavaši da joj pomogne, pobegao - ovako je za „Novosti“ prokomentarisala baka tragično nastradale devojke. - Andrea nije bila dete, nije bila ni neodgovorna. Zato, ne prihvatam nikakve insinuacije da je bila nepažljiva i da je prelazila pešački prelaz u trenutku kad joj je semafor pokazivao crveno svetlo. Ne verujem u tu priču! Vera Miljković kaže da je njena unuka bila za primer: - Andrea je živela malo kod mene na Vračaru, malo kod majke na Voždovcu - priča baka. - Roditelji su joj razvedeni, ali to nije nimalo uticalo na nju, s obzirom na to da su joj bili pruženi, sa svih strana, ljubav i razumevanje. Bila je divno dete, odličan đak, „vukovac“ u 14. beogradskoj gimnaziji. Volela je sport, govorila nekoliko jezika...'' Vecernje novosti ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 10 godina robije i više za ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Apsolutno je nebitno više koje je svetlo bilo, kreten je vozio 100km a možda i više, i još veći su kreteni oni koji pokušavaju da nađu neko opravdanje za kretena. Na žalost kakva je država i sudstvo, 18 meseci i to uslovno... Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Apsolutno je nebitno više koje je svetlo bilo, kreten je vozio 100km a možda i više, i još veći su kreteni oni koji pokušavaju da nađu neko opravdanje za kretena. Na žalost kakva je država i sudstvo, 18 meseci i to uslovno... Ma kakvih 18 meseci i još uslovno. Ovakvim majmunima treba 10 godina robije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Treba, ali je država njihovo vlasništvo pa im se može a narod pa narod je ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Људи, имајмо срца... Време је за тугу, из поштовања према овој несрећној цурици. Плиз. gago.m and Пг је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Robija je nista, on je vec na robiji i to najtezoj mogucoj, pogresio je i vec ispasta. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Nešto mi se čini da će ćelija pravde zvrjati prazna u Srbiji a da će sin Željka Pinka nastaviti svoje studije u Londonu a da se to neće ni znati ovde. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 On je ubio iz nepromisljenosti, a ne zato sto je hteo, i ne treba mu kazna veca od te... http://www.imdb.com/title/tt0361862/ njemu pre treba pomoc, nego zatvor. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Niko ne moze da istrci na pesackom prelazu, moze samo vozac da prebrzo vozi i ne uspori pred prelazom, a uz put u naseljenom mestu je ogranicenje 50 km na sat, isored pesackog oduzmi jos 10 i niko nikada nece ubiti nikoga na pesackom. Koliko lupetas glupsoti kada pricas o voznji (secam se sa jedne prosle teme) ja se zapitam da l ti znash kako izgleda volan. Vele da je vozio 100 km/h a dozvoljeno je, valjda zbog krivine, svega 40 km/h. Ma kad ga posmatraci procene to mora da je strucno. Vozim ti ja majku 60 kmm na sat na trazitu gde je dozovljeno 80 ona mi kaze da mnogo jurim. Apsolutno je nebitno više koje je svetlo bilo, kreten je vozio 100km a možda i više, i još veći su kreteni oni koji pokušavaju da nađu neko opravdanje za kretena. Odakle ti zansh da je vozio 100 kmm ph!? Ja smem da se kladim daj e vozio 50-60, jer da je vozio 100 kmmph ne bi je ODBACIO 30 metra nego bi samo preleteo preko nje, posebno ako jer je vozio dzipa koji ima tonu i po do dve. Pri toj brzini i udarau u bilo sta dzipu bi se nanela solidna steta. Dakle ja smem da se kladim da nije vozio 100 kmmph... Devojka je poginula ali nemoj da trcimo pred rudu i da od njene nesrecne smrti odmah pravimo ubistvo s' predoumisljajem. Mozda je jednsotavno tuzna nesreca. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Nešto mi se čini da će ćelija pravde zvrjati prazna u Srbiji a da će sin Željka Pinka nastaviti svoje studije u Londonu a da se to neće ni znati ovde. A odakle znash da je uopste kriv? Evo gledam ovde po temi, osudiste coevka samo zato sto je sin Zeljka Mitrovica i jer ima love i jer vozi bmw ... I sve to na osnovu "rekli ljudi s' ulice daj e vozio 100 na sat" 100 na sta ljud je ogromna brzina... evo vam sta bi se desilo sa devojkom koju je presekao auto sa nekih 80 kmm na sat: http://www.youtube.com/watch?v=QG85uEN2shU ovde auto ide 40 kilometara http://www.youtube.com/watch?v=YdjN7dIXRXo snimak auta koji ide 80 kilometara http://www.youtube.com/watch?v=pWXOc1HPcpc Аљонка, Јаков. and Margareta је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Apsolutno je nebitno više koje je svetlo bilo, kreten je vozio 100km a možda i više, i još veći su kreteni oni koji pokušavaju da nađu neko opravdanje za kretena. Na žalost kakva je država i sudstvo... Upravo tako, a plus, kreten je nakon što je udario devojku pobegao! Ne mogu da se načudim tome koliko su neki ljudi ovde, na ovom forumu, patetični. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Humanitarci! sacekajmo da sud utvrdi da li ju je opste ubio....(sarkazam) Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Postoje situacije u saobracaju kad tek posle greske shvatis koje su posledice mogle biti, meni se jednom desilo da opasno pogresim, al sva sreca pa se nista nije desilo, tj nisam nikoga ubio. Imao sam cak dve greske koje su mogle zavrsiti fatalno, jednu po druge, jednu po sebe. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука