Jump to content

Sarajevo: Zabranjeno točenje alkohola, ali i ljubljenje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jurodivi, ti li si?

Nego ljudi, znate li da je u Sovjetskoj Rusiji snimljen film o nepravdama americkog kapitalizma, ali su vrlo brzo prestali da ga emituju posto su ljudi bili iznenadjeni sto u Americi seljaci - farmeri, u ruralnim sredinama imaju automobile? :D

A zasto te automobile pakuju u bombama suverenim drzavama?

Potpuno si nevladin toliko da si i zaboravio na bilo koji zakon koji je u tvojoj sopstvenoj drzavi a da ne pricam o utopiji da ti napises neki zakon odnosno da aktivno ucestvujes u stvaranju sopstvene drzave.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Пре било какве друге расправе, волео бих да чујем шта је то за тебе или за било ког другог либерала "држава"?

Drzava je nuzno zlo koje treba redukovati na najmanju mogucu meru.

Ja nisam drzava.

A zasto te automobile pakuju u bombama suverenih drzava?

Potpuno si nevladin toliko da si i zaboravio na bilo koji zakon koji je u tvojoj sopstvenoj drzavi a da ne pricam o utopiji da ti napises neki zakon odnosno da aktivno ucestvujes u stvaranju sopstvene drzave.

Nakon konzumiranja narkotika ne treba pisati na forumu.

Подели на овим сајтовима

Ajde Aco izreci poentu.

Не, нећу. Дај ми ти или неки други либерал дефиницију државе, знам због чега то питам. Било каква дефиниција, не тражим копање по уџбеницима, него да размислите шта је за вас држава и то напишете.

После тога можемо да наставимо разговор.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

дефиницију државе

Boli me uvo da se igram definisanja... Pogotovo sto znam da ce usledeti "vatanje za rec".

Drzava je tu da spreci i kazni ugrozavanje pojedinca, da zastiti njegov integritet i da zastiti njegovu licnu svojinu,pri cemu treba biti minimalna i ogranicena da ne bi bila sredstvo dominacije i eksploatacije, kao sto jeste u vecini zemalja sveta.

Подели на овим сајтовима

Ali ja jos uvek mislim da je u Srbiji velika vecina veeelikaaa koja se prema diskriminaciji odnosi kao prema zlu. Ja barem spadam u tu grupu osim mojih nekih sitnih zabrana :))

Ali zaista mislim da je u Srbiji stvorena vestacka atmosfera gde svako posle tri recenice dobije svoju neku etiketu i svrtavaju ga u neke grupacije kao da svaki Srbin mora da ima DRES.

Ja licno imam samo jednu majicu na kojoj pishe aj GAS!

Imas ti jos jednu na kojoj pise "Fruity", al nju drzis  u ormaru :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Drzava je tu da spreci i kazni ugrozavanje pojedinca, da zastiti njegov integritet i da zastiti njegovu licnu svojinu,pri cemu treba biti minimalna i ogranicena da ne bi bila sredstvo dominacije i eksploatacije, kao sto jeste u vecini zemalja sveta.

Нисам ово видео, додато је касније.

Ово би евентуално могле бити функције државе, није фрка, али то долази после тога ШТА ЈЕ држава.

На то још увек нисам добио одговор. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...