Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Jurodivi, ti li si? Nego ljudi, znate li da je u Sovjetskoj Rusiji snimljen film o nepravdama americkog kapitalizma, ali su vrlo brzo prestali da ga emituju posto su ljudi bili iznenadjeni sto u Americi seljaci - farmeri, u ruralnim sredinama imaju automobile? A zasto te automobile pakuju u bombama suverenim drzavama? Potpuno si nevladin toliko da si i zaboravio na bilo koji zakon koji je u tvojoj sopstvenoj drzavi a da ne pricam o utopiji da ti napises neki zakon odnosno da aktivno ucestvujes u stvaranju sopstvene drzave. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Пре било какве друге расправе, волео бих да чујем шта је то за тебе или за било ког другог либерала "држава"? Drzava je nuzno zlo koje treba redukovati na najmanju mogucu meru. Ja nisam drzava. A zasto te automobile pakuju u bombama suverenih drzava? Potpuno si nevladin toliko da si i zaboravio na bilo koji zakon koji je u tvojoj sopstvenoj drzavi a da ne pricam o utopiji da ti napises neki zakon odnosno da aktivno ucestvujes u stvaranju sopstvene drzave. Nakon konzumiranja narkotika ne treba pisati na forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Drzava je nuzno zlo koje treba redukovati na najmanju mogucu meru. Ja nisam drzava. Nakon konzumiranja narkotika ne treba pisati na forumu. Koji deo je drugaciji tebi kad si strejt? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Drzava je nuzno zlo koje treba redukovati na najmanju mogucu meru. Ja nisam drzava. Зло је вредносна одредница. Шта је држава, без вредносног суда, него конкретно? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Ma drzave za njega ne postoje postoji nesto sto nema pojma kako treba da izgleda. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Ajde Aco izreci poentu. ____________________________ How to think libertarian? http://imgur.com/tuYBiio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Ajde Aco izreci poentu. Не, нећу. Дај ми ти или неки други либерал дефиницију државе, знам због чега то питам. Било каква дефиниција, не тражим копање по уџбеницима, него да размислите шта је за вас држава и то напишете. После тога можемо да наставимо разговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 дефиницију државе Boli me uvo da se igram definisanja... Pogotovo sto znam da ce usledeti "vatanje za rec". Drzava je tu da spreci i kazni ugrozavanje pojedinca, da zastiti njegov integritet i da zastiti njegovu licnu svojinu,pri cemu treba biti minimalna i ogranicena da ne bi bila sredstvo dominacije i eksploatacije, kao sto jeste u vecini zemalja sveta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Boli me uvo da se igram definisanja... Добро, чекаћемо онда некога ко зна о чему прича. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Добро, чекаћемо онда некога ко зна о чему прича. Nisi jedini ko to ceka. :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Ali ja jos uvek mislim da je u Srbiji velika vecina veeelikaaa koja se prema diskriminaciji odnosi kao prema zlu. Ja barem spadam u tu grupu osim mojih nekih sitnih zabrana Ali zaista mislim da je u Srbiji stvorena vestacka atmosfera gde svako posle tri recenice dobije svoju neku etiketu i svrtavaju ga u neke grupacije kao da svaki Srbin mora da ima DRES. Ja licno imam samo jednu majicu na kojoj pishe aj GAS! Imas ti jos jednu na kojoj pise "Fruity", al nju drzis u ormaru пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Drzava je tu da spreci i kazni ugrozavanje pojedinca, da zastiti njegov integritet i da zastiti njegovu licnu svojinu,pri cemu treba biti minimalna i ogranicena da ne bi bila sredstvo dominacije i eksploatacije, kao sto jeste u vecini zemalja sveta. Нисам ово видео, додато је касније. Ово би евентуално могле бити функције државе, није фрка, али то долази после тога ШТА ЈЕ држава. На то још увек нисам добио одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Imas ti jos jednu na kojoj pise "Fruity", al nju drzis u ormaru Dobro lazem onda barem procitaj sta te reci zapravo znace a ne ko ih je izrekao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Njeno Visocanstvo Drzava se bori za opsti interes tako sto sprecava kretene da maltretiraju druge cenama kupusa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Dobro lazem onda barem procitaj sta te reci zapravo znace a ne ko ih je izrekao. Kazi ti meni sta mislis o ovoj zabrani ljubljenja пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука