Jurodiv Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Извини што ћу да се уопште мешам, имам утисак да ти имаш неки програм који насумице бира речи и меће их у текст, јел? Rječi su da i ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Rječi su da i ne. Па одлучи се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Па одлучи се Možda nema. Možda je narodski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Brate, evo iskreno,(svesna opasnosti da ispadnem glupa)... Al' ja blage veze nemam šta si ti upravo napisao. Gledano kroz prizmu hepidikularne situacije sa aspekta antropološkog pogleda na biološku definiciju ličnosnog bivstovanja,jedinka koja se prepoznaje u sugestivnoj sublimaciju eshatološkog doživljaja evharistiske relanosti,svoj doživljaj medjuličnosne korespondenije afirmiše kroz svoju anafalbetičku mistatologiju na način da sad si ti sve ovo razumela. Je l tako da sam ja sad ispao pametan šta god da sam teo da kažem? Blago majci koja me rodila ,bitno je da sam ja u centru pažnje!!! Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић, SHADOWS OF THE LIGHT and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Јједини курс за спознају истине је да узмеш мотику у шаке , па на њиву ! после 12 сати рада сазнајеш праву истину sHa_sarcasticlol Драгана Милошевић, ВИЛМА, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Možda nema. Možda je narodski. Можда је у шуми а можда је јуродив... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Ljudi, bolje je i noću nego po gibanici. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Ево, и ја се пријављујем у глупе. Takođe... fmqmtx Tek sam posle pročitao objašnjenje "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 E sad tek mi nista nije jasno. Nego Jure, jedan dan uzmi stvarno motiku u ruke, pa kad upekne sunce znaces da ovde niko nije zlonameran. Doci ces do istine sigurno. Uzgred nisam volela filozofiju ni u srednjoj, daj bre nesto tecno .smesko. . P. S Ovako se dragi moji zatire srpski jezik! Милан Ракић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Биљана, Arsenija, cloudking and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Извини што ћу да се уопште мешам, имам утисак да ти имаш неки програм који насумице бира речи и меће их у текст, јел? Нешто налик овоме ? Плутон, Баба, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Šiški bulji aputeku dole samburići. Postostocubambi! Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Ovo je sve ovde chokoleshnik i nemojte da lincujemo one koji su dosli da jedu iz naseg tanjira. Poprilicno je jurodiv bio izazvan i ljuljali smo mu veru u Boga. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Poprilicno je jurodiv bio izazvan i ljuljali smo mu veru u Boga. Не бих се сложила да смо му љуљали веру у Бога, јер само Он зна шта је у срцу и у уму сваког од нас. Јуре има своје виђење живота у вери, и на то има право, као и сви ми. Е, сад неко дели са њим то виђење делимично, неко потпуно, неко ни мало. Проблем је у начину изражавања, за који мораш признати, да је неуобичајен и за већину нас прилично неразумљив. Имали смо овде, у више наврата, људе који су на сличан налин троловали по форуму. Генерално, мислим да већина сматра да је веома симпатичан, али незрео младић. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука