Gordana . Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 И дивим се људима са овог форума, који ти тако нежно указују да желе да будеш део цркве, који те прихватају упркос твом противљењу и покушавају да ти помогну. Дефинитвно овај форум окупља најбоље, тако да Јуро, ево можеш бити међу најбољима.... Милан Ракић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Sve dobro ću da povadim, a loše eliminišem.. Pazi samo da se ne desi obrnuto. I Adam i Eva su mislili da će steći spoznanje dobra i zla, pa evo gde smo. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 pa evo gde smo. ...na forumu. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Pazi samo da se ne desi obrnuto. I Adam i Eva su mislili da će steći spoznanje dobra i zla, pa evo gde smo.Mozda je reshenje da objasnimo gde smo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Svašta. Kakva tu filozofija treba da razumeš Svete Oce koji su se najnarodskije obraćali narodu. Eto, baš o tome ti i govorim. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Zaustavi policajac narkomana i trazi mu vozacku dozvolu. Narkoman: covece ja ne znam gde se nalazim. Policajac:rekoh dajte mi vozacku dozvolu na uvid. Narkoman: covece ja stvarno ne znam gde se nalazim. Policajac: je l ti znas bre ko sam ja? Narkoman: Boze kako je vreme doslo ovaj ne zna ko je a ja ne znam gde se nalazim. Лидија Миленковић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Pazi samo da se ne desi obrnuto. I Adam i Eva su mislili da će steći spoznanje dobra i zla, pa evo gde smo. Pa stekli su...al je cena bila golema.... greengrin . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 У манастиру Сланци надомак Београда отац Андреј уприличи после литургије трпезу љубави. Буде понекад и преко 500 људи на ручку...не и у цркви ал ајд сад, није тема то. Углавном, многи потребити добију оброк ту, свакаквих има, несрећних, пресиромашних, наркомана, посрнулих, алкохоличара, болесних, одбачених, избеглих, одбеглих, престарих...свако има своју причу... Када одем тамо, останем да перем судове и помажем, јер огроман је то посао нахранити толике људе, и тако чујем разне судбине... Једну ствар сам приметила, која је била заједничка онима који би физички могли да раде и да не буду у таквој ситуацији, сви су имали проблем да послушају не само наређење, већ и молбу па и савет, макар и најдобронамернији био. Свако њихово учешће које би захтевало од њих улогу у којој они нису јасно на позицији да буду услужени их је понижавала. Да скратим: имају толико високо мишљење о себи да нису због тога у стању ни да уче, ни да раде, јер им то дође испод части. Способност да себе и своје немогућности реално сагледамо, прихватимо и поправимо су дефинитивно кључ успеха као човека. Лидија Миленковић, Милан Ракић, Midrash and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 У манастиру Сланци надомак Београда отац Андреј уприличи после литургије трпезу љубави. Буде понекад и преко 500 људи на ручку...не и у цркви ал ајд сад, није тема то. Углавном, многи потребити добију оброк ту, свакаквих има, несрећних, пресиромашних, наркомана, посрнулих, алкохоличара, болесних, одбачених, избеглих, одбеглих, престарих...свако има своју причу... Када одем тамо, останем да перем судове и помажем, јер огроман је то посао нахранити толике људе, и тако чујем разне судбине... Једну ствар сам приметила, која је била заједничка онима који би физички могли да раде и да не буду у таквој ситуацији, сви су имали проблем да послушају не само наређење, већ и молбу па и савет, макар и најдобронамернији био. Свако њихово учешће које би захтевало од њих улогу у којој они нису јасно на позицији да буду услужени их је понижавала. Да скратим: имају толико високо мишљење о себи да нису због тога у стању ни да уче, ни да раде, јер им то дође испод части. Способност да себе и своје немогућности реално сагледамо, прихватимо и поправимо су дефинитивно кључ успеха као човека. Potvrdjujem jednom sam se tamo spremao za pricesce u smislu da pomognem oko manastira i da se fizickim radom iskupim barem malo pred Bogom. Mislim da sam se jedini pricestio od ljudi koji su bili na spavanju i hrani tamo. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Да....али знаш шта, кад видим у каквом мраку неки од тих људи обитавају, ја кажем Хвала Богу, дошли су у манастир, за сад је то њихов домет, а Господ зна шта даље... И још нешто...то је исповедање вере на делу, радом, знојем и срцем...отац Андреј не филозофира, он дела...кад је већ тема исповедање вере....љубав, љубав према човеку Срђан Шијакињић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Upravo sam se setila Aljoše koji je nakon smrti starca Zosime,za vreme nekog posta,ako se dobro sećam,pojeo kobasicu i popio malo rakije... ...Razočaran u monahe i ljude uopšte Nisam dobro razumela taj deo,a i nisam razmišljala o tome, nije bilo ni vremena,lektira u sred školske godine. Molim za malo objašnjenje.....,ne znam da li sa ovim pitanjem iskačem iz okvira priče,zato se unapred izvinjavam. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Malo je vremena, bar za vašeg života preostalo. Sto bre malo, pa ovde su uglavnom mladji ljudi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Да....али знаш шта, кад видим у каквом мраку неки од тих људи обитавају, ја кажем Хвала Богу, дошли су у манастир, за сад је то њихов домет, а Господ зна шта даље... И још нешто...то је исповедање вере на делу, радом, знојем и срцем...отац Андреј не филозофира, он дела...кад је већ тема исповедање вере....љубав, љубав према човеку Nisam ni pomislio da sam bolji od njih vec da bi voleo da se i oni ispovedaju i pricescuju i tako vecno ozive trud oko svetinje koja poziva i na motiku ali i na samu sushtinu a to je Hristos zivi Bog. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Опрости ако је звучало као да ти подмећем да мислиш да си бољи од њих, није ми то била намера, разумела сам шта си хтео да кажеш. Него цео дан се конфузно изражавам неће ме речи... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Опрости ако је звучало као да ти подмећем да мислиш да си бољи од њих, није ми то била намера, разумела сам шта си хтео да кажеш. Него цео дан се конфузно изражавам неће ме речи...A i ja sam se uplasio da nisam dovoljno jasan pa sam i zbog tebe i zbog drugih dao objashnjenje. Ne verujem da ces uspeti ikada stvoriti u meni sumnju da podmeces ne zato sto sam ja dobar pa i ne pomisljam na to vec zato sto mislim da si fantasticno dobronamerna. Gordana . and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука