Дејан Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Немој само да много једеш соју,она има један биљни хормон веома сличан естрогену(женски полни хормон),може да изазове стерилитет ! Ти си спортиста и треба да кркаш рибу,нарочито из Охридског језера bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ja sam postio i trenirao u teretani bliss jeeee hehehe ja kad sam postio (Bozic) digo sam 75 kg na bencu, sada samo veslam i gutam onu drogu kreatin,amino,dekstroza 4chsmu1 ..... Kod mene je problem sto u zimi mi je lakse da postim, a prolece vec pocinje sezona, mada bih mogo Uskrsnji post da postim na ulju .... Имам ја једну другарицу која се бави весланјем исто као и ти а она може 80 кила 10 пута да избаци 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Немој само да много једеш соју,она има један биљни хормон веома сличан естрогену(женски полни хормон),може да изазове стерилитет ! Ти си спортиста и треба да кркаш рибу,нарочито из Охридског језера 4chsmu1 http://www.dverisrpske.com/tekst/1825794 Ovo ja juce saznao bliss jeeee "Zabranjena" je pastrmka za nas laike. Mozes nabaviti samo preko ribokradaca koji su vezani sa policijom crvenilo i + je mnogo skupa a ne dobijas nesto 4chsmu1 4chsmu1. Jedem kalifornisku pastrmku, bosansku (redje) , a pre neki dan moj stric je bio u nekom restoranu koji naravno je vezan sa policijom , i donese nam sarana iz jezere ..... prste da polizes http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ja sam postio i trenirao u teretani bliss jeeee hehehe ja kad sam postio (Bozic) digo sam 75 kg na bencu, sada samo veslam i gutam onu drogu kreatin,amino,dekstroza 4chsmu1 ..... Kod mene je problem sto u zimi mi je lakse da postim, a prolece vec pocinje sezona, mada bih mogo Uskrsnji post da postim na ulju .... Имам ја једну другарицу која се бави весланјем исто као и ти а она може 80 кила 10 пута да избаци 0104_cheesy ali ja imam 15 godina crvenilo http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ja sam postio i trenirao u teretani bliss jeeee hehehe ja kad sam postio (Bozic) digo sam 75 kg na bencu, sada samo veslam i gutam onu drogu kreatin,amino,dekstroza 4chsmu1 ..... Kod mene je problem sto u zimi mi je lakse da postim, a prolece vec pocinje sezona, mada bih mogo Uskrsnji post da postim na ulju .... Имам ја једну другарицу која се бави весланјем исто као и ти а она може 80 кила 10 пута да избаци 0104_cheesy ali ja imam 15 godina crvenilo Опуштено,кад порастеш бићеш јак као моја другарица 0104_cheesyШто се тиче рибе,ја једем најчешће ослић,то је морска риба укусан је и има добар квалитет протеина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Dobar je samo kod nas mozes naci samo smrznut. Vazno da je riba, samo da nepocnem da jedem lignje, skampe (to sam probao nije nesto posebno) i ostala morska cudovista bliss jeeee http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Па да замрзнут и ја га тако купујем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Опуштено,кад порастеш бићеш јак као моја другарица 0104_cheesy :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ja sam postio i trenirao u teretani Ја сам у току поста гурао 120кг на бенџу ,а снага ми није опадала већ сам напредоваоE сада га мало претјера па кад поједе пола киле ослића за доручак клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Опуштено,кад порастеш бићеш јак као моја другарица 0104_cheesy :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha namrsten namrsten namrsten namrsten 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Ja sam pitao jednog sveštenika da li je uredu da ja u vreme posta idem u grad ili nekom na rođendan a on mi reče ko iz topa :"Naravno da treba da ideš,nismo mi zatvoreni ko neki sektaši".У бре човече, свештеник мора да буде и психолог, не само свештеник.Мислим, да одговара и на оваква питања, а да притом не пукне од смеха. Шта сам ја све питала ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 За мене је рецимо антипродуктивно било што сам (на своју руку), неколико година, мислећи да је само то православље престала скоро све што има везе са светом, осим учествовања на форумима и посла на који сам ишла. Значи никако рођендани (па није хришћански), никакво шминкање (ђавоља посла), какви црни мушкарци - одбиј!, искључиво црне дуге сукње, малтене монашка одећа, ... значи чисти трип. Да умислиш да оно ниси ти од раније, већ нека нова личност. Као да је то могуће и као да ћеш ти на тај начин сам успети у томе. Ех. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anatolij Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Gomila gluposti.Imitirajući život,tako ja to zovem.Ako sam u svetu,ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi izlazio u kafiće,eventualno konzumirao alkohol umereno,naravno i oslobodio se takve prelesti kao što je spoljašnje držanje.Šta je post?Koliko sam shvatio,post je uzdržanje unutrašnjeg čoveka od svega onog što može da mu predstavlja pretnju,u smislu,greha.Ne vidim ni jedan razlog da ako popijem jedno ,mogu sebi da nanesem neko zlo,ili još gore da uvredim Boga.A pogotovo ako znam da je Bog taj koji je mnogomislostiv,naravno ne podrazumevajući pri tom da ja svesno treba da činim greh.Koliko mi je još poznato,naravno da ako postim onda ću mog unutrašnjeg čoveka da držim podalje od svega onog što može da predstavlja pretnju,u ovom slučaju svako zna za sebe gde i u čemu je najslabiji.Najgore u celoj priči je da ima ljudi koji u vreme posta gotovo da ne izlaze nigde.Smatram da je to jako bolesno.Ja živim u svetu i to je činjenica.Koliko sam sebe predao svetskim uživanjima,pogotovo u vreme posta,mislim da svako zna kao što rekoh za samog sebe.U ovom slučaju da li ću raditi stvari koje po meni nisu greh,već valjda nešto što je normalno,je stvar tog istog unutrašnjeg čoveka i same njegove borbe,naravno svi znamo šta je greh.Rasudjivanje,čvrsta volja da se ispoštuje Bog i u postu i van njega.To nije samo odredjeno u vreme posta nego je odredjeno za ceo život.Amin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Ja sam postio i trenirao u teretani 4chsmu1Ја сам у току поста гурао 120кг на бенџу ,а снага ми није опадала већ сам напредоваоE сада га мало претјера 0205_whistlingпа кад поједе пола киле ослића за доручак 0110_hahahaВидиш то је код мене и био проблем. Ја да бих постигао тај ефекат са посном храном требам појести на примјер килу кромпира за један оброк па гдје је онда ту умјереност у јелу и пићу која би требала увијек да влада а поготово у вријеме поста. И још један проблем који се код мене јављао и то баш у вријеме поста, када сам ишао у теретану постајао сам агресивнији и нервознији него иначе. Тако да је испало да је најбоље да ја одморим од теретане док постим stadaradim У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 не знам, ја сам од почетка скапирао да од мог поста за време физичких активности нема ништа, ал да исти ефекат могу да постигнем ако постим умом, пошто константно нешто гурам у њега а да могу празан ход испунити молитвом ... није генерално проблем у храни, већ што губим снагу, а нисам онда од користи на физичким активностима, пошто обично буде физикалија на грашевини у питању ... овако сам од користи и другоме и себи ... мада, треба наћи меру правилну за себе, било је дана и кад сам падао у несвест од поста а било је дана и кад нисам целе постове постио ... човек нађе неку мерку временом, а да му није једнако потаман ... зато сад постим стално среду и петак и остале прописане кратке постове, много ми је лакше тако, поред великих ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука