Jump to content

Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks

Оцени ову тему

Препоручена порука

Моје лично искуство се директно коси са колегиним личним искуством :)

Да образложим онда...

Док се нисам оженио, стварно сам умео да проводим "на игрицама" дане и ноћи... Симулације летења, пуцачине, спорт...

Међутим, када сам се оженио, то је жени сметало, мислим то провођење времена за компом, тако да сам, мира у кући ради, то свео на неку разумну меру и успео сам у томе...

Играм и сада, и нпр. када "кажу" у неком опису игара (у Свету компјутера или Скринфану) да се нека нпр. пуцачина може завршити за 10-ак сати играња, то код мене данас значи, неких месец-два... Одиграм 10-15 минута, од "снимљене позиције" до "снимљене позиције" и то је то... Максимално пола сата дневно у просеку на играма или пошто су деца већ одрасла "опалимо" по једну фудбалску, рукометну или кошаркашку утакмицу, евентуално тенис... А рекорд ми је био, када се појавио Ф-19 (Микропроузова симулација летења-тамо пре фртаљ века), навео сам то овде на форму већ негде, "рекорд" ми је био петак вече, недељ вече, ништа спавање, ништа храна, ако се не рачуна по нека грицкалица-само вода и ве-це...

Ал` сад имам један други проблем!

"Навукао" сам се на ЖРУ!

Подели на овим сајтовима

Evo još jedan savet, zameni jednu zavisnost drugom, recimo ja sam jedno vreme zavisnost od MMO igrica, zamenio zavisnosti čitanja knjiga, onako napravio sam plan da svaki 2 dan idem u bilioteku i uzmem po 3 knjige i pročitam ih, me što ova zavisnost može i da ti pomogne em što ne košta ništa sem godišnje članarine u biblioteci. Ili ako je problem što pare trošiš, a ne vreme onda nađi neku igru gde ne može da se troše tolike pare.

На "конто" твог коментара, уместо Света тенкова, нек` игра Флајт симулатор, ал` баш да се посвети... За неколико месеци ће да научи да лети :) Тим пре што се заиста ФС "признаје" у неким пилотским школама, наравно уз ангажовање додатног хардвера (палице-волана, ножних команди и авионике) као валидна тренажа...

Шалу на страну, озбиљан проблем... Ако је заиста тако, што рече сестра Гордана, нека се обрати за помоћ... Било Влајку, ако може добити упут на ВМА (ако Влајко још увек ради тамо) или у Паунову... Мој брат се лечио у Пауновој од коцке и у том деташману тамо са њим су били алкохоличари, "његови" коцкари, наркомани и зависници од интернета и рачунара уопште... 

Подели на овим сајтовима

Ако се гејмер ожени гејмерком, онда нађу нове, опипљивије варијанте гејмања. Али ако се гејмер ожени негејмерком или, још горе, антигејмерком и тантузом за гејмање, настаје формула у којој опипљивије варијанте не задовољавају у потпуности зов у грудима старог гејмера, тако да она, рецимо, пред спавање седи и чита гњиге, а он гејмује.

Наравно, то је једна од могућих варијација

Zaboravio si na ovu mogućnost, također vrlo zanimljiva s nebrojeno mnogo varijanti zavisnih od vrste zidova, čim su obloženi: drvetom, pločicama itd. Ovo je ludi Ota iz Češkog Tješina, ovu gamesku koju je on izmislio možeš igrat svuda i bez PC: 

VIDEO: http://bit.ly/yb4pS

Подели на овим сајтовима

Ма, др Неле је закон.  :bla:

Или вако:

НАСТАВЉЕНИЈЕ МОЛИТВЕНОЈЕ - Свети Николај Жички

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Шалио сам се. Таман посла да разбије компјутер. То није решење.

To jeste i najbolje i najjeftinije resenje :lol:

Ja sam trenutno na ovoj

http://www.kongregate.com/games/GameFuse/kings-and-legends

ima i neke pentagrame lol

a bio sam pre toga na ovoj

http://www.kongregate.com/games/synapticon/tyrant

tj od te sam pobego na tu novu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Samo polako  i neka druga okupacija.

I ja sam navucena na ZRU. Tek da vidis da nisi jedini zavisnik.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

To jeste i najbolje i najjeftinije resenje :lol:

Ja sam trenutno na ovoj

http://www.kongregate.com/games/GameFuse/kings-and-legends

ima i neke pentagrame lol

a bio sam pre toga na ovoj

http://www.kongregate.com/games/synapticon/tyrant

tj od te sam pobego na tu novu

Ti opet svuda varaš na igrama, kao po običaju. A kad te provale moraš pokupit krpice i bježat s tog na drugi server da te ne linčuju tamo, jel tako? Ko da te ne znamo! A na serverima svuda tvoji Wanted posteri s natpisom: Wanted for cheating, hahahahaha.

skitched-20110620-211731.jpg

Подели на овим сајтовима

Да образложим онда...

Док се нисам оженио, стварно сам умео да проводим "на игрицама" дане и ноћи... Симулације летења, пуцачине, спорт...

Међутим, када сам се оженио, то је жени сметало, мислим то провођење времена за компом, тако да сам, мира у кући ради, то свео на неку разумну меру и успео сам у томе...

ah, da, svakako, njima baš svašta smeta, glavno da je sad mir u kući

https://www.youtube.com/watch?v=ouJms_x99OE

Подели на овим сајтовима

Влајко није више на ВМА, преко дома здравља Ристић се може добити број његове ординације, налази се негде на Новом Београду. Ако ниси из БГ, не знам, пробај телефоном, умеће да те упути.

Подели на овим сајтовима

Instalirao sam WOT i smorio sam se, igram jedanput mesečno tu igricu, ne kontam šta je tu toliko privlačno?

Meni je na početku bilo zanimljivo, a kasnije smorilo, dok skupiš za novi tenk rogovi da ti porastu, nije dinamična, ovde na LOLu odigraš 5-6 partija i već možeš heroja da kupiš novog

Подели на овим сајтовима

Пази, плаћање је против гејмерске етике и ту нема дилеме, а иначе, како то да свако јутро бришеш игрицу и свако вече је инсталираш кад треба неколико сати да се све скине са нета и инсталира?  Извини ако грешим, али као да чујем трол алерт - трол алерт :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

тако да она, рецимо, пред спавање седи и чита гњиге

Dobro je dok samo cita knjige...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...