obi-wan Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 знам податак да је владика Максим Васиљевић гејмер "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Знам да је играо шах и кошарку, а за даље.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ова врста зависности може да буде тотални хорор. Не причам сад о људима који се периодично навуку на неку игру па се онда сморе а иначе имају нормалан живот и функционишу. Само ево ја познајем две особе од којих је једна себи уништила живот (и својима, као сваки наркић ) а друга уништава другим људима животе, професионално, како би могла без рада да живи и игра. Обе су навучене на WOW. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Само ево ја познајем две особе од којих је једна себи уништила живот (и својима, као сваки наркић ) а друга уништава другим људима животе, професионално, како би могла без рада да живи и игра. Imam ja druga koji se trudi da živi tako što igra, zaradi koji kintu po turnirima, ono igra odlično, mada nije to, to. A inače čitao sam naj zaraznije igre i ona na koje se najlakše navučeš je WoW, a odma sa njim i LoL, ne znam čini mi se da su i CS bil itu negde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Imam ja druga koji se trudi da živi tako što igra, zaradi koji kintu po turnirima, ono igra odlično, mada nije to, to. A inače čitao sam naj zaraznije igre i ona na koje se najlakše navučeš je WoW, a odma sa njim i LoL, ne znam čini mi se da su i CS bil itu negde Не заборавимо менаџер... Дао ми је и сузе и смех ее... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Не заборавимо менаџер... Дао ми је и сузе и смех ее... Ja sam samo 11-cu igrao, ali mi se nesviđa, ustvari i ne volim da igram sportove na računaru, eventualno NBA odigram sa bratom po koji partiju, ali i to jednom u 6 meseci. Uglavnonm šta volim da igram: strategije, MMO i razne logičke, mada u poslednje vreme samo LoL igram i pre par dana odigrao sam Portal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ja sam samo 11-cu igrao, ali mi se nesviđa, ustvari i ne volim da igram sportove na računaru, eventualno NBA odigram sa bratom po koji partiju, ali i to jednom u 6 meseci. Uglavnonm šta volim da igram: strategije, MMO i razne logičke, mada u poslednje vreme samo LoL igram i pre par dana odigrao sam Portal Најбољи су 01/02 и 2008. Чек, чек а ПЕС? :/ Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Најбољи су 01/02 и 2008. Чек, чек а ПЕС? :/ NE. Ako hoćeš mogu da ti nabrojim po meni najbolje igre Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Uh ja sam bila navucena na Wartune, mislim da sam kupila neka krila samo, bila su 4$, al su mi davala dosta moci. E sad su oni kako su se razvijali kao igrica i postajali sve popularniji pravili neke dodatke igrici bez kojih nisi mogao nista da radis, bio bi najslabiji, nijedan guild te ne bi hteo, itd, a sve je to kostalo. Samo su sisali pare iz igraca, bas posle 1.5 pach nije vise bila za playfree. I tada sam odustala, iako sam bila navucena, jer sam se iznervirala kad sam videla da postoje likovi tu koji su sigurno jedno 1000$ potrosili na igricu, a i onih koji su preko nekih haker programa bez dinara ulozenog imali nemoguce prednosti, koje ni parama nisu mogli da kupe. A sto je najgore sto ovi programeri ih nisu ni sankcionisali, nego su oni sluzili kako bi se ostali latili novcanika. eto, bas sam se razocarala u igricu, a i dobro je sto jesam. previse vremena ode na te igrice. Zato ne volim te vecne mmorpg strategije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Zato ne volim te vecne mmorpg strategije. A vamo kod WoWa i LoLa je fora što su te igrice skoro pa iste i ukoliko jedna od njih prestane da bude free ogromna većina igrača će da pobegne da igra ovu drugu, konkurancija je uvek dobra stvar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 ma NBA 2K13 je najbolja igra vi pričajte šta hoćete ladan Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 ma NBA 2K13 je najbolja igra vi pričajte šta hoćete Најзаразнија игра је живот... У овој нашој "Србијици"... Сва искуства из поменутих игара примените на свакодневицу и видећете да је тако... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 A vamo kod WoWa i LoLa je fora što su te igrice skoro pa iste i ukoliko jedna od njih prestane da bude free ogromna većina igrača će da pobegne da igra ovu drugu, konkurancija je uvek dobra stvar Pa nije ni ova prestala da bude besplatna, kao, ali nista nisi mogao znacajno da napredujes bez para, cak nije postojala mogucnost da dobijes neke stvari besplatno, kao kod wowa, ali da sporije onda napredujes. Prosto svaki dodatak opremi je kostao. Davali si mesecno neke zadatke da skupis neke tokene da bi ih dobio dzabe,a l to je bilo nemoguce jer je trebalo gomilu tih tokena. Cak id a igras dan i noc nije postojala mogucnost da se besplatno nadogradis. Bezveze, a igrica je imala potencijal, mnogi su odustali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Pa nije ni ova prestala da bude besplatna, kao, ali nista nisi mogao znacajno da napredujes bez para, cak nije postojala mogucnost da dobijes neke stvari besplatno, kao kod wowa, ali da sporije onda napredujes. Prosto svaki dodatak opremi je kostao. Davali si mesecno neke zadatke da skupis neke tokene da bi ih dobio dzabe,a l to je bilo nemoguce jer je trebalo gomilu tih tokena. Cak id a igras dan i noc nije postojala mogucnost da se besplatno nadogradis. Bezveze, a igrica je imala potencijal, mnogi su odustali. Znam na šta misliš, ali npr ovde kod LoLa isto imaš heroje, sve što može da se kupi preko ovih para što zarađujueš (ili IP) možeš i da kupiš i sa ovim parama koje kupuješ (RP) e jedina stvar koju moraš sa RP da kupiš i ne postoji drugi način su ti skinovi za te heroje, koji ne rade apsolutno ništa sem što tom heroju daju neki drugačiji izgled. I to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 NE. Ako hoćeš mogu da ti nabrojim po meni najbolje igre Ајде. Ево мој избор : менаџер, ПЕС, стронхолд/ ејџ/ кол оф дјути и медал оф онор. Врло, врло сужен избор, играо сам све што воле млади, али ове бих што би се рекло понео на пусто острво. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука