Jump to content

Који мобилни телефон користите?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ja imam dva, jedan imam vec dugo vremena, ima komične tehničke parametre ali sam na njega navikao. Taj koristim za čitanje internetovih novina najviše. :) 

Prestigio Wize C3

A ovaj drugi Mobistel Cynus E7 sam kupio ove godine u maju sebi i mami isti, samo im boja različita, kod mene crna a kod mame zlatna, bili oba za 100 evra inače im je normalna cijena 100 evra za jedan, dakle sa 50% slevom, jeftinije, sleva je sniženje cijene na češkom:

Bio nekakav "black friday" pa sam ih naručio dva ista da joj mogu preko skajpa pokazivat kako podesit to što treba na telefonu. Ali vec se u tom odlično snašla, ima 73 godine a odavno naučila na PC, zna na PC sve šta treba, email, browser, printer, skype, viber, whatsapp itd. čak pravit Excel tabele a sad se naučila i na te androide, telefone i tablete. Taj koristim samo povremeno, kad trebam nešto slikat, pogledat You Tube i sl. i prilikom boravka u Njemačkoj. Tamo imam SIM kartu njemačkog Vodafona i svaki put si kupim 200 minuta + 500 Mb. Taman kad sam se vracao oni pridali još 500 Mb, tako je to bio cijeli jedan GB a sada za iste pare tj. za 15 evra daju 200 min. + 2,5 GB. Odlična stvar! To si ja svaki put kad sam u Njemačkoj kupim i aktiviram a potom sam miran mjesec dana kad trebam nekog nazvat ili pogledat red vožnje preko interneta, imam tamo dosta rodbine i poznatih.

Mobistel Cynus E7

Korejska firma, preporučujem, solidni telefoni za solidne cijene:

http://www.mobistel.com/

Kliknite tamo na "Products"

Подели на овим сајтовима

alcatel-pop3-55.jpg 

http://www.gsmarena.com/alcatel_pop_3_(5_5)-8230.php 

Овакав, само што од апдејта мало другачије изгледају иконице, задовољна сам. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Тренутно користим Lenovo K6 Note, због великог екрана, капацитета меморије и још боље камере. Једине су му мане што нема апликације за галерију и музику па мораш да их скидаш из Гугл продавнице. 

Lenovo-K6-Note_Gold_2.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Шаоми (Xiaomi mi5) од маја 2017. Изабрао сам Шаоми јер му је из моје перспективе, однос цена-употребна вредност највећа од свих апарата.

Послато са MI 5 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

PNlQmXuywFxB

CAT B25 Недавно сам га добио. Пре пар година, на Мусали, пао сам преко телефона и сломио екран. Била је то Нокија 3210. Скоро сам је променио. Већ је и дугмад била почела да одпада. Ради још увек. Иначе, има одличну камеру од 5 MPix.

Подели на овим сајтовима

Trenutno neku Nokia Lumia, ne znam koji broj. Ja već viš esezona telefone nasleđujem od supruge. Kad god nekom istekne ugovor ona uzme novitelefon a meni dođe njen stari. Ona kaže da to tako treba jer ona bolje čuva telefone.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Trenutno neku Nokia Lumia, ne znam koji broj. Ja već viš esezona telefone nasleđujem od supruge. Kad god nekom istekne ugovor ona uzme novitelefon a meni dođe njen stari. Ona kaže da to tako treba jer ona bolje čuva telefone.

To je pravi muz!  :navijanje:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...