Jump to content

Који мобилни телефон користите?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

@Juan

Sta je po tebi tacno prednost windows phone-a u odnosu na apple? Koji deo korisnickog iskustva?

Meni iPhone izgleda odlicno, a koliko znam, ima mnogo odlicnog softvera za njega...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

koristim LG P970, već sam pisao ali će mi sledeći telefon svakako biti iphone... posle ipada definitivno sam se zarazio. Inače, prijatelj koji predaje informatiku mi je pričao o iphone-u i android telefonima i kaže da je android ipak još uvek bolje imati... aplikacije i tome slično, otvoreniji je za prosečnog korisnika ali iphone i ipad imaju neku magiju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

@Kenobi

iOS je bez premca što se broja i kvaliteta aplikacija tiče. Ispod haube je isto odličan i iz godine u godinu sve bolji. Ali GUI iOS i androida je suštinski isti kao prvi GUI iz osamdesetih. Microsoft je prvi napravio autentični digitalni interfejs koristeći uglavnom tipografiju i fotografiju (očigledno su bili inspirisani švajcarskim tipografskim stilom). Umesto zastarelih i statičnih ikona koriste dinamične pločice. Čitavo iskustvo je izuzetno brzo, estetski lepo, moderno, jednostavno, veoma prijatno, sveže, drugačije. Na ekranu je samo ono što u datom momentu treba da bude (lista kontakata, filteri kamere...) i nijedan nepotreban element. Takav minimalni interfejs je izuzetno težak. Ornamenti skrivaju nedostatke. Kad ostaneš sa golim tekstom (nemaš okvire, senke i slično), svaki piksel mora da bude precizno isplaniran i odrađen. Oni su, po meni, uspeli.

Microsoft ima i ubedljivo najbolje razvojno okruženje, najpotpunije i najprofesionalnije. Apple je isto vrlo dobar u tom smislu, ali ni prići Microsoftu, dok Google treba da se pokrije po ušima.

Подели на овим сајтовима

moj je ovde sigurno najjadniji nokia 5800, nije smart ali iskreno ne opterećujem se telefonima pa sam malo tu  u zaostatku :) moj lap top mi je najverniji IT drugar dok ne kupim tablet...

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Imam telefon,ali me niko i ne zove,koristi mi kao alarm. A druge upotrebne vrednosti skoro i da nema.

Koristim komp za sve ostalo.A i on nije neki...preživeo je razne uspone i padove.

Nevažno mi je koji telefon koristim.Nije mi potreban bolji.Dosta je star,baterija je ok...nije toliko uništen,posužiće još koju godinu.A ni tada neću da kupim neki specijalni fon,-šta će mi ? ne_shvata 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Да можеш да читаш нпр. псалтир у превозу, а и друге књиге, имаш мапе и ГПС Ви-Фи, фотоапарат и видео камеру солидног квалитета, доста бољи адресар... ако се сетим још нечега, написаћу.

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Ne mogu više da čitam napisane knjige.

Sad više volim one koje nisu napisane.

Svuda oko nas su knjige.

Sve je knjiga za sebe.

P.s. nemam ja ništa protiv cool tehnologija, ali nisu uvek must have...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ne mogu više da čitam napisane knjige. Sad više volim one koje nisu napisane. Svuda oko nas su knjige. Sve je knjiga za sebe.

Шта уопште значе овакве ствари?

Не могу да пијем цеђене сокове. Сад више волим оне који нису цеђени. Свуда око нас су сокови. Све је сок за себе. 

Подели на овим сајтовима

Шта уопште значе овакве ствари?

Не могу да пијем цеђене сокове. Сад више волим оне који нису цеђени. Свуда око нас су сокови. Све је сок за себе. 

Proljeće je, a u meni zima.

(Ne gnjavi je Ivice ; ) )

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Сад имам неки samsung што може да иде у воду и да испадне на земљу а да му не буде ништа,пошто су ми сви телефони завршили под водом, испадали ми из чамца( волео сам да пецам док ми нису покрали чамце),а један ми упао у ракију док смо пекли, па сам куму толико досадио са тим да ми је купио овај телефон.

Подели на овим сајтовима

Сад имам неки samsung што може да иде у воду и да испадне на земљу а да му не буде ништа,пошто су ми сви телефони завршили под водом, испадали ми из чамца( волео сам да пецам док ми нису покрали чамце),а један ми упао у ракију док смо пекли, па сам куму толико досадио са тим да ми је купио овај телефон.

To je onaj gumirani je li Megidone?

Takav sam ja uzeo starome za odlazak u penziju, pere ga praškom i četkom   :aplauz:

edit: evo i slike

samsung_xplorer.jpg

http://cnet4.cbsistatic.com/hub/i/2009/03/19/1d39f65f-cbf2-11e2-9a4a-0291187b029a/b68193a0794afc1ee91e2e7bb53a627c/samsung_xplorer.jpg

• Волим 1

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Може ли неко, ко се разумије у ове паметне телефоне, да ми помогне са инсталирањен навигације на исти?

У питању је телефон са двије картице, а није самсунг(на њему је могуће). Проблем је тај што није могуће инсталирати навигон и томтом из неких одређених разлога на мом телефону. Да ли неко зна неку другу навигацију, на пр. iGo my way, или неку сличну, а да ради? Или још боље би било да је већ тако нешто одрадио.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

010940%20Nokia%20Mobilni.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...