Jump to content

Који мобилни телефон користите?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Постоји урбана легенда да су видели једног корисника једном... :)

Мен' се свиђа (за разлику од оног грозоморног хибридног решења за таблете и десктоп). Вероватно су људи навикнути на по много чему инфериорнији андроид. 

Подели на овим сајтовима

Мен' се свиђа (за разлику од оног грозоморног хибридног решења за таблете и десктоп). Вероватно су људи навикнути на по много чему инфериорнији андроид. 

Otkud sad da ti je Android inferioran?

Ja znam samo jednog covjeka koji ima windows phone. I uzeo ga je iz razloga sto radi kao mrezni adminiastrator, pa je rad sa microsoft softwerom u osnovi njegovog posla, pa sad zeli da kompletno iskustvo objedini u jednu windows cjelinu. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

<br />Otkud sad da ti je Android inferioran?<br />

<br />Не инфериоран, него инфериорнији од Win-a. Мало сам се играо са оба споља и изнутра и формирао потпуно необавезујуће и крајње субјективно мишљење. :) Неком другом је андроид најсупериорнији јер можеш да га мењаш како хоћеш и да инсталираш шта хоћеш. Мене више занимају неке друге ствари...
Подели на овим сајтовима

<br />Не инфериоран, него инфериорнији од Win-a. Мало сам се играо са оба споља и изнутра и формирао потпуно необавезујуће и крајње субјективно мишљење. :) Неком другом је андроид најсупериорнији јер можеш да га мењаш како хоћеш и да инсталираш шта хоћеш. Мене више занимају неке друге ствари...

Bas taman kad sam postovo poruku, pomislih da nisi mislio bas ovako. :)

Sta ti je kod windows phona bolje nego kod androida? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ni Windows ni Android platforka ne mogu da se mere sa Apple platformom za mobilne. 

Pa mogu, bar sto se tice Androida. 

Ne moze se reci vise da je IOS neprikosnoven, dobio je sebi ravne igrace, pa sad je na svakome da odabere sta mu se svidja. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ni Windows ni Android platforka ne mogu da se mere sa Apple platformom za mobilne. 

Ма дај...

Андроид је врхунска платформа, отворена, има све шта треба да има и много више од тога...

Подели на овим сајтовима

Мени је увек занимљиво кад се отвореност андроида наводи као некаква предност за крајње кориснике. Још увек покушавам да сконтам у чему се та предност састоји, ал ми слабо иде...

Подели на овим сајтовима

Sta znaci biti otvoren? To vidim jedino kao mogucnost da doprogrmiras android jer je otvoren kod, sto kod IOS ne mozes, ali to je ionako vecini korisnika nedostupno jer ne znaju programiranje,

Bitni je sam nacin kako funkcionise androdid, a to znaci da je lagan za koristenje, ima napredne opcije. I ima veliko trziste aplikacija.

Po nacinu funkciomisanja ni pocemu nije losiji od IOS, jedino sto sto apple store jos uvijek raspolaze sa vecim brojem kvalitetnijih i sadrzanijih aplikacija, ali to je ionako zanemarljivo.

Подели на овим сајтовима

Sta ti je kod windows phona bolje nego kod androida? 

Дизајн, брзина, стабилност и SDK. 

Највећа мана то што има мало корисника, па с тога и мало апликација. И има ту и тамо разних детаља које треба исправити, побољшати и испеглати, али је у питању одлична платформа која нажалост вероватно неће успети на тржишту.

Po nacinu funkciomisanja ni pocemu nije losiji od IOS, jedino sto sto apple store jos uvijek raspolaze sa vecim brojem kvalitetnijih i sadrzanijih aplikacija, ali to je ionako zanemarljivo.

”Начин функционисања” је врло широк појам и далеко превазилази оно што се види на екрану. Андроид је по много чему (не по свему) изнутра лошији од iOS-a, што је један од неколико узрока онога што кажеш у другом делу реченице. :) Али за једно 80% крајњих корисника све платформе које данас постоје нуде практично идентичне могућности, тако да се све своди на лични укус. А будимо реални, већина купаца купи оно што види на реклами или оно што им препоручи продавац који се у том тренутку затекао у радњи.

Подели на овим сајтовима

Ма дај...

Андроид је врхунска платформа, отворена, има све шта треба да има и много више од тога...

Da ali ima i mane neke koje Apple nema. Kod Androida se automatski ne čisti ram memorija ali zato kod Apple da. 

Подели на овим сајтовима

Da ali ima i mane neke koje Apple nema. Kod Androida se automatski ne čisti ram memorija ali zato kod Apple da. 

”Чисте” и андроид и iOS меморију, само на различите начине. Андроид има garbage collector, док iOS користи automatic reference counting (од пре неке верзије, до тад су програмери морали ручно да алоцирају и деалоцирају меморију, што је било pain in the ass, што би рекли Амери).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...