Срђан Ранђеловић Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Сазнање да је државна агенција Републике Србије потпуно некритички пренијела новински текст из једног српског таблоида, коме не мањка ничега осим истине, схватио сам на шта су ме упозоравали, чак у Цркви, када сам о врућим темама у Србији проговорио. Да је опасно не слагати се с појединцима који одлучују и ко су мете, и када треба да буду одстријељене. Пошто је већ сада, након низа натписа, потпуно јасно да сам означен као мета, а увлачење једне озбиљне агенције каква је Тањуг у ту работу само потврђује да је мој одстријел „државни посао“. Овим путем обавјештавам јавност да се више нећу оглашавати поводом писања неистина, у било ком медију у Србији, а упозоравају ме да ће их бити. Јер шта би значио мој деманти пред организованом и оркестрираном хајком добро знаног диригента. Више него икада, свима нам је данас потребна истина, и требало би да нам је она дража од најљепше лажи на свијету. Ја сам изабрао. Свакоме на савјест остављам да изабере. Епископ ЗХиП http://eparhija-zahumskohercegovacka.com/?p=8023 RYLAH, Јадранка-Дервента, Slavoljub Kolacaric and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 О чему се овде радило? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 pretpostavljam za ovo: http://www.kurir-info.rs/pohlepa-vladika-grigorije-zalozio-crkvu-i-grob-jovana-ducica-za-175000-evra-clanak-807277 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 u pravu je vladika ne treba da demantuje ja bi ih sve tužila, samo bi čekala još malo laži da napišu ... antics је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 на куриру насловна немам речи, каква је ово држава, каква је наша култура, таблоидна, ништа лепо да напишу Нека Бог помогне +Григорију у свему! Mилена КШ, JESSY, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Тужна ствар је што се код нас већ годинама не продаје истина, него лаж и извртање речи. Све је постало жута штампа, конкуренција су им "Свет" и "Скандал". Главне вести фарма, велики брат, пљување по Цркви, голотиња. Драшко, Душка, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 А ми као не знамо ко стоји иза тога... Tristatri је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Njega vec dugo vremena napadaju za masoneriju,ekumenizam,satanizam lopovluk i ostale gluposti ne znam zasto se bavi time! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Виктор Станојевић Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Што би рекао Владика Григорије: "Више него икада, свима нам је данас потребна истина, и требало би да нам је она дража од најљепше лажи на свијету. Ја сам изабрао. Свакоме на савјест остављам да изабере." Јадранка-Дервента, Срђан Ранђеловић, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ми у заједницу Бога Оца улазимо једино преко Христа, а не личним подвизима и заслугама" Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Kurir smece. Diplomislav Nikolic i Vucic livno pisu ove djubrad clanke; kao i one protiv Djilasa i slucni. Ako te Kurir opljuje , znaj da si u pravu. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 http://www.kurir-inf...a-clanak-807277 :229229229: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Е сад коначно.. да укључимо мозак.. И констатујемо да управо ова ђубрад и смеће од новина, агенција и пискарала која не заслужују да се назову новинарима, нападају и Митрополита Амфилохија и његове потезе.. и да не ширим сад причу и о ранијим потезима Гришиним у вези медија .. али коначно је признао (сам себи) да је боље ''да се ћути'' (што се медија тиче) ..јер како она сам рече на крају .. ''Изабрао је Истину'' .. на потпуно супротној страни стоје ''медији'' п.с. Зна се где и на којим местима (''медијима'') људи Цркве треба да буду гласни .. и ЈАСНИ .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 А ми као не знамо ко стоји иза тога... Znamo...kao sto smo znali ko i stoji iza napada na mitropolita Amfilohija i episkopa Atanasija. Sad cu se osvrnuti malo na jednu posast koju ovde vidim. Posle onog mitinga gde su govorili gorepomenuti crkveni velodostojnici taj isti kurir je objavio tekst sa puno lazi. Te da je preceno Dacicu,te ovo te ono...Izvrtali su samo tako a svi smo mogli da vidimo snimke sa skupa i da vidimo jasno kao dan da to nema veze sa istinom. E sad taj isti kurir objavljuje laz za koju verujem da je laz,ali iskreno nemam pojma o bilo cemu iznetom u tom tekstu niti me nesto pretezno interesuje. Znam samo da sad nemam neki snimak,gde mogu sabrati koliko su jedan i jedan i gde mogu videti pravu istinu,vec jednostavno ili cu verovati da je laz ili necu. E u prvom slucaju oni koji su stali u odbranu vladika je bio mizeran cak su postojali zestoki napadi na njih,a u ovom slucaju svi. U prvom slucaju se govorilo o tim lazima kao da su istina,a sad odjednom zna se ko stoji iza toga,zna se sta se tu desava itd. Voleo bih da se u buducnosti na isti nacin ophodite prema lazi i da to ne zavisi od toga prema kom je laz uperena. Walter, feeble and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Имате моју пуну подршку владико мили. antics је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 jes vala ćutanje je zlato. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука