Иван Дабижљевић Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Одахвинге а у чије име ти то молим те одговараш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 prstgore Nemaš ti ovde pravo glasa, ti si katolik, katolici loši, ne valjaju.... Prvo očisti svoje dvorište pa onda čisti tuđa. A ne ovde na pravoslavnim temama da pišeš. PS. Evo marko rekao sam mu da se nemučiš ti bez veze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Зар не схватате да Владика као добар домаћин води своју Епархију и да омогућава на тај начин изградњу и пословање Епархије? Како бисте ви водили једну Епархију (питање за све)? Наравно да ове новине чије име не желим ни да поменем представљају дно дна наших медија и да је ово инструментализовано од стране власти којима одређени Епископи сметају, нарочито Владика Григорије. Али истина је то да ми имамо масу плиткоумних људи који не размишљају даље од свог носа. Пустите Владику да ради оно што је започео. O. Ivane, nisam bas najbolje razumela. Je li po pravilima unutrasnjeg uredjenja Crkve vladike mogu da zalazu crkvenu imovinu i uzimaju tako kredite (pa je zato vl. Grigorije pravilno postupio) ili smatrate da je Kurir objavio neistinu tj. da vl. Grigorije nije uzimao kredite vec je u pitanju kleveta? Gerhard је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Зар не схватате да Владика као добар домаћин води своју Епархију и да омогућава на тај начин изградњу и пословање Епархије? Како бисте ви водили једну Епархију (питање за све)? Наравно да ове новине чије име не желим ни да поменем представљају дно дна наших медија и да је ово инструментализовано од стране власти којима одређени Епископи сметају, нарочито Владика Григорије. Али истина је то да ми имамо масу плиткоумних људи који не размишљају даље од свог носа. Пустите Владику да ради оно што је започео. vala da je domacin jeste i svaka njemu cast, nemam zamerku ni do nosa gledano a ni dalje. nit mi pada na pamet da ga drzim i sprecavam u njegovom radu a sto mislite da niko ne bi umeo da vodi eparhiju sem vladika? I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Али стварно људи, па шта и ако је и узео позајмицу, његова ствар, он је частан и поштен човек, верујем да зна шта ради. А колико сам разумео је дигао новац за осигурање Дучићевог гроба, што је племенита ствар. mislim da Kurur najmanje treba da brine o tome, i ne sumjam da vladika zna sta radi, i podrzavam njegovu odluku da im ne odgovara jer stvarno ne zasluzuju ni odgovor niti ikakvu reakciju. ta novina nema ikakve kriterijume a naslovne strane su im degutantne iz dana u dan.(samo im naslovne i vidim,u prolazu jer mi e pada na pamet da citam to djubre) Драгана Милошевић, Драшко and Јаков. је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука