CecaV Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Пеђа се потрудио: http://50logickihgresaka.com/ вреди прочитати ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Ja tebe Tanja razumem i znam šta kažeš. Drugo šta hoću da kažem jeste, da je ateizam greh! Веома тачно. Аи шире се, и то агресивно. Ево сада отворено захтевају секуларизам: https://www.facebook.com/groups/1520738471477145/ Најгоре је што неки изгледа стварно мисле да је то добро за човека, што они траже. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Аи шире се, и то агресивно. Ево сада отворено захтевају секуларизам Baš su agresivni. Zamisli da neko traži od države da poštuje Ustav. Stvarno strašno, Bože sakloni i pomozi! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Веома тачно. Аи шире се, и то агресивно. Ево сада отворено захтевају секуларизам: https://www.facebook.com/groups/1520738471477145/ Најгоре је што неки изгледа стварно мисле да је то добро за човека, што они траже. Otvoreno zahtevaju sekularizam u državi koja je po Ustavu sekularna!?!?!?! Trebalo bi ih odmah streljati za primer... Милан Ракић and CecaV је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Otvoreno zahtevaju sekularizam u državi koja je po Ustavu sekularna!?!?!?! Шта бре у Уставу?! У ком то Уставу?! Ако је ово истина, одма да се мења такав Устав, јер је ненародан! Trebalo bi ih odmah streljati za primer... Још увек не смемо, али полако... Avocado, GreenArrow and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Не ради се овде о промени устава или непоштовању закона. Црква има изричит став,да то није њен посао. Лајковао сам као верник онај део,да атеисти нису свесни да себи чине лоше. Наравно да поштујем људе који нису у своје срце пустили оно што ми јесмо али сам опит живота у православљу ми искрено тужи срце за онима који немају жељу,према могу слободно да кажем љубави. GreenArrow је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Не ради се овде о промени устава или непоштовању закона. Црква има изричит став,да то није њен посао. Лајковао сам као верник онај део,да атеисти нису свесни да себи чине лоше. Наравно да поштујем људе који нису у своје срце пустили оно што ми јесмо али сам опит живота у православљу ми искрено тужи срце за онима који немају жељу,према могу слободно да кажем љубави. Isto i kod mene... Zao mi je ljudi koji veruju da su pustili u srce hrista a zapravo se radi o necemu sto imaju u svom srcu i bez njega... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Otvoreno zahtevaju sekularizam u državi koja je po Ustavu sekularna!?!?!?! Trebalo bi ih odmah streljati za primer... A ne, ne lomača je za njih. Милан Ракић, RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 3 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Otvoreno zahtevaju sekularizam u državi koja je po Ustavu sekularna!?!?!?! Trebalo bi ih odmah streljati za primer... Па ако је држава већ секуларна, шта има да траже? То нема смисла. То што они хоће је да се забрани вера. Кад је држава, као што ти кажеш, већ секуларна, шта им онда смета и шта се буне? Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Па ако је држава већ секуларна, шта има да траже? То нема смисла. То што они хоће је да се забрани вера. Кад је држава, као што ти кажеш, већ секуларна, шта им онда смета и шта се буне? Smeta im to što se po njihovom mišljenju proklamovana sekularnost u praksi krši... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Sekularizam je samo maska za svetsku javnost. Svi znaju da SPC vlada Srbijom. Šta se bunite onda? Lepo je RKC onomad znala kako da suzbije bezbožništvo. Ovi naši labavi sa kaznama. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Smeta im to što se po njihovom mišljenju proklamovana sekularnost u praksi krši... ? Па ја сам лепо рекао: Најгоре је што неки изгледа стварно мисле да је то добро за човека, што они траже. Они "мисле" а у ствари само чине зло и себи и нама. Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 ? Па ја сам лепо рекао: Најгоре је што неки изгледа стварно мисле да је то добро за човека, што они траже. Они "мисле" а у ствари само чине зло и себи и нама. Jesi li u mogucnosti da to malo blize objasnis jer ja nisam razumeo ovaj deo oko cinjenja zla? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GreenArrow Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Jesi li u mogucnosti da to malo blize objasnis jer ja nisam razumeo ovaj deo oko cinjenja zla? Јесам, али за то је потребно да схватиш да је бог свуда, па самим тим и у држави, и да је терање бога из наших живота на било ком нивоу неповратна штета и зло за све нас заједно. Errare humanum est, perseverare autem diabolicum, et tertia non datur. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Niko te ne tera da isteras Boga iz svog zivota. Sekularizam je tu da te spreci da drugima nameces svog Boga. ..да, да...не бринемо ми, атеисти су ту да помогну Богу да не залута у неку бестрагију... nana, Volim_Sina_Bozjeg and GreenArrow је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука