Resistance is futile Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Драган Јашић, bgpj and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Друже, ако си се осетио "прозваним", онда лепо одговори на питање!? Дакле, ко ће да направи пуч попут онога 27. марта `41. Неки смутљивац к`о Бора пучиста!? Друже, тренутно смо у пат позицији - нити ти можеш да спроведеш " споразум " на северу Косова и Метохије нити ја могу да направим - пуч. Да ли ће, ових дана, на београдским улицама бити довољно Срба да убеде ПРВОГ потпредседника владе Србије Александра Вучића да одустане од потписивања " споразума " - видећемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Да ли ће, ових дана, на београдским улицама бити довољно Срба да убеде ПРВОГ потпредседника владе Србије Александра Вучића да одустане од потписивања " споразума " - видећемо. A gde su ti Srbi videli taj sporazum? Jel mogu ja da ga vidim? JA nemam pojma sta to vucic potpisuje? Jel to vi imate neku informaciju koju ja nemam, ako iamte, dajte nam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 A gde su ti Srbi videli taj sporazum? Jel mogu ja da ga vidim? JA nemam pojma sta to vucic potpisuje? Jel to vi imate neku informaciju koju ja nemam, ako iamte, dajte nam. Bilo je negde u gornjim postovia Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 A gde su ti Srbi videli taj sporazum? Jel mogu ja da ga vidim? JA nemam pojma sta to vucic potpisuje? Jel to vi imate neku informaciju koju ja nemam, ako iamte, dajte nam. Немој само да ми кажеш како је и Коштуница обавештен о нечему о чему ти још ниси ? Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Друже, тренутно смо у пат позицији - нити ти можеш да спроведеш " споразум " на северу Косова и Метохије нити ја могу да направим - пуч. Да ли ће, ових дана, на београдским улицама бити довољно Срба да убеде ПРВОГ потпредседника владе Србије Александра Вучића да одустане од потписивања " споразума " - видећемо. У реду! Поштујем. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Pa jel potpisili il nisu? Nisam gledala vesti. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Bez obzira sta ko mislio, Patrijarh bi trebalo da organizuje miting protiv ovog potpisivanja. Bilo koja partija da to uradi, uvek ce se naci oni koji zbog razlicite politike ne bi izasli na protest. Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Bez obzira sta ko mislio, Patrijarh bi trebalo da organizuje miting protiv ovog potpisivanja. Bilo koja partija da to uradi, uvek ce se naci oni koji zbog razlicite politike ne bi izasli na protest. Да је народ заинтересован, направиле би се спонтано неке демонстрације. Како народ (у остатку Србије) већином није брига, онда ништа од свега тога. Добили смо (тј. изгубили) како смо заслужили. И зато не знам да ли можемо прозивати власт да је издајничка, јер ни база није нешто боља и тако то... Драгана Милошевић, Срђан Шијакињић, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Bez obzira sta ko mislio, Patrijarh bi trebalo da organizuje miting protiv ovog potpisivanja. Bilo koja partija da to uradi, uvek ce se naci oni koji zbog razlicite politike ne bi izasli na protest. Koji patrijarh?Naša crkva je postala toliko pasivna da je to srešno,a posle kukaju na ekumenizam i ostale gluposti,i šišaju stado. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Људи моји, како се год окрене лоше је. Није добро ни овако ни онако. За мене је главно питање шта ће бити са оним Србима доле, и јужно и северно... Ако им се не може обезбедити сигурност без потписивања овог споразума онда сам први за потписивање. Ако можемо да их некако обезбедимо и без споразума онда мислим да га не треба потписивати, али само мислим, јер стварно не знам да ли ће се икад моћи извући ишта боље, а ситуација је таква да смо 2000. године, после 5. октобра имали много бољу позицију у смислу става међ. заједнице у вези са КиМ, да бисмо данас дошли дотле да нас нико сем Русије малтене не подржава у тој причи... Треба бити реалистичан и суров према себи до краја и рећи истину, када се све сабере и одузме, када се узму у обзир природни прираштај, наклоност великих сила и уопште стање на терену и у Србији и на КиМ, извесно је да КиМ неће у догледној будућности бити у Србији. Можемо само да се надамо да ће се некад толико испретурати односи (што је нажалост јако тешко без неке велике крви) а до тад да ништа не признајемо (неко би питао ако се већ буде решавало то питање силом и у неком будућем хаосу на међународном плану, шта ће чињеница да смо га некад признали или нисмо икоме значити)... Дакле, чини ми се да није више могуће водити се идејом да се КиМ поврати у оквире Србије јер то није нимало извесно, остаје само да нам први приоритет буду они наши људи доле и њихова безбедност и опстанак доле, затим југ Србије и манастири и цркве које имамо на КиМ. Из те перспективе гледано не знам како ико може бити сигуран ни да је овај споразум добар (сам по себи добар није) ни да је лош (питање је хоћемо ли икада моћи да добијемо икакве боље гаранције)... Sudija је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 "Zaštitili smo Srbe na Kosovu" Izvor: Tanjug Kruševac -- Predsednik Tomislav Nikolić rekao je da u ovim okolnostima u Briselu nije moglo da se dođe do boljeg rešenja i istakao da Srbija nikada neće priznati Kosovo. Foto: Tanjug "Ovo je bilo jedino moguće rešenje, koje garantuje miran život za naše ljude i da Kosovo neće biti priznato u Ujedinjenim nacijama", kazao je predsednik Nikolić. On je naglasio da se Srbija izborila za zaštitu srpskih zajednica i na njihovo pravo da upravljaju svojim životom, da imaju sigurnu vezu sa maticom bez ograničanja, a na građanima je da pokažu da li su time zadovoljni ili nisu. "Primakli smo se sporazumu kojim neće biti zadovoljni ni Srbi, ni Albanci", rekao je predsednik Nikolić i podvukao da Srbija nikada neće priznati nezavisno Kosovo. b92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Bolje resenje necemo dobiti, a ne prihvatimo li stradacemo . Kako god ga okrenuli, zvali to nam je to. Da smo samo imali albance za stolom nego ceo zapad. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Dobro je rekao onaj iz nemačke skupštine - u Srbiji stvarno postoje faktori koji se protive pronalaženju bilo kakvog razumnog rešenja (u odnosu na situaciju)... Sve to može biti samo na našu štetu, to nemajte nikakvih iluzija, zato što bi se moglo preseći to sve i zauvek završiti priča, ako li nisi voljan ni na kakav kompromis i skičiš na "izdaju" kada se do njega dođe. Pa ti govori narednih 400 godina "dogodine u Prizrenu" i "Kosovo je srce Srbije" i već klasično kukaj na EU. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука