Jump to content

Одлука Србије о Косову и ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

podjite od faktografskog podatka naoruzavanja rvata od strane nemaca preko madjara..... Just_Cuz_19

Један од разлога због кога мислим да су Немци и Британци имали неки интерес да наоружавају Хрвате. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Па, изгледа да је једино објашњење које колико толико држи воду, да људи једноставно мало шта знају... 

Pa razmisli. Ti da znas da ce ri mina otkinuti nogu ako sutra krenes da li bi isao? Samoubica bi a prosecan covek ne bi, budi siguran.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ma slusaj, situacija ti je identicna danasnjoj samo sto Auror ili nije kadar da ukapira ili pokusava da nekoga napravi budalom.

Ti danas imas situaciju da SAD podrzavaxKosmet i Tscija a ne Srbe. A nas recimo podrzavaju Rusi. Mislis li ti da bi Albanci usli u sukob sa nama bez oruzja? Ne bi. A kada bi im ameri rekli, mi cemo vas naoruzati, finansirati itd a vi udjite u sukob sa njima da li bi? Mozda bi, mozda ne bi ali MOGLI BI  ako bi hteli a bez americke pomoci NE BI MOGLI. 

Samo sto se sada ne ratuje vec pregovara. Kafda bi pocela pucnjava imao bi istu situaciju kao devedesetih ..

Ма океј све то, не питам ја њега зато што имам неке дилеме, него је увек добро чути фино аргументовано мишљење које је скроз супротно од твог. Видиш да ли нешто евентуално пропушташ. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ali stranački botovi su najjači sa komentarima:

Drago mi je da Aleksandar Vučić sutra putuje za Brisel, na svakim pregovorima je spasao Srbiju. Nadam se da će Ketrin Ešton zaista ispuniti uslove Srbije, i stati na stranu Srbije. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću nije potpisan sporazum možda nas još koji put izvuče, jedini političar koji voli svoju državu i svoj narod.
(Demetra, 17. april 2013 03:21)

Vucic ce sigurno braniti nase interese i nece prihvatiti nista zbog cega bismo se osecali porazeni. Napred, Aco!!
(sheron, 16. april 2013 22:24)

@Našoj delegaciji puno strpljenja,mudrosti,sreće...
(olivera, 17. april 2013 07:29)

Cim je Vucic u delegaciji, nista se ja ne sekiram.
(Galvanizacija, 17. april 2013 08:23)

Dobro je što ide i Vučić, onda Dačić neće moći nešto da zabrlja.
(Analitičar, 16. april 2013 22:57)

Vucic nikada nece uraditi nesto na stetu naroda.
(Boka, 17. april 2013 10:36)

.smeha.   .smeha.

Подели на овим сајтовима

Dačić: Tači minirao pregovore

IZVOR: B92, TANJUG

Brisel -- I deveta runda završena bez dogovora. Premijer Dačić rekao da je kosovski premijer Tači pokušao da nametne temu članstva Kosova u međunarodnim institucijama.

483991757516f24e018294262725327_orig.jpg

Foto: EU

Oba premijera su rekla da rešenje može biti pronađeno, javlja reporter B92 iz Brisela.

Premijer Dačić je rekao novinarima da članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama nije bila tema, a da je premijer Tači to postavio kao uslov za pregovore o policijskom i sudskom sistemu.

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je Beograd bio spreman da prihvati briselski sporazum o ovlašnjenjima zajednice srpskih opština, ali da je Hašim Tači to minirao vezivanjem tog problema sa članstvom Kosova u međunarodnim organizacijama, uključujući Ujedinjenim nacijama, što naša delegacija nije mogla da prihvati. 

Za Tačijevu interpretaciju da je Srbija odbila sporazum, Dačić je novinarima u Briselu rekao da je to "krajnje nekorektno". 

Premijer Srbije je rekao da je naša delegacija spremna da nastavi razgovore dok se sva pitanja ne reše. 

Tači je, s druge strane, rekao da je Eštonova odbila sve predloge koje je dala Srbija, da ne želi da se vraća pregovorima kao što je Rambuje i da se, kako je rekao, u 2013. godini ne mogu da se tražiti rešenja glavom Vojislava Šešelja, prenosi naš reporter. 

On je rekao i da će možda Srbija da se predomisli u narednim danima. 

Današnja runda je trajala skoro 14 sati.

Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić izjavio je Tanjugu da je nastavak pregovora moguć, ali termin nije zakazan, 

Đurić je rekao da je dijalog završen bez dogovora zbog opstrukcije kosovskog premijera Hašima Tačija oko već predloženih formulacija visoke predstavnice EU Ketrin Ešton po pitanju policije i otvorenih pretnji Tačija nasiljem. 

Đurić je poručio da je Beograd spreman da razgovara, ali ne logikom terorista.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=18&nav_category=640&nav_id=706110

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Za početak bi morao da apsolutno zaboraviš sve što misliš da znaš oko tih događaja.   :)

Сад ће да ти објасни неко ко није ни био у плану кад се све то дешавало.

Смехотресна олимпијада. Уместо да гледате у будућност ви се бавите прошлошћу и тражите оправдања.

Подели на овим сајтовима

Уместо да гледате у будућност ви се бавите прошлошћу и тражите оправдања.

Ne znam kak ote nije sramota da kazes za Aurora da ne gleda u buducnost. Jer ako imalo pratis ono sto on pise, nigde veze da je on na te fore iz proslosti. Jako nesportsko ponasanje od strane tebe, al dobro, nije ti prvi put.

Ali stranački botovi su najjači sa komentarima:

Drago mi je da Aleksandar Vučić sutra putuje za Brisel, na svakim pregovorima je spasao Srbiju. Nadam se da će Ketrin Ešton zaista ispuniti uslove Srbije, i stati na stranu Srbije. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću nije potpisan sporazum možda nas još koji put izvuče, jedini političar koji voli svoju državu i svoj narod.

(Demetra, 17. april 2013 03:21)

Vucic ce sigurno braniti nase interese i nece prihvatiti nista zbog cega bismo se osecali porazeni. Napred, Aco!!

(sheron, 16. april 2013 22:24)

@Našoj delegaciji puno strpljenja,mudrosti,sreće...

(olivera, 17. april 2013 07:29)

Cim je Vucic u delegaciji, nista se ja ne sekiram.

(Galvanizacija, 17. april 2013 08:23)

Dobro je što ide i Vučić, onda Dačić neće moći nešto da zabrlja.

(Analitičar, 16. april 2013 22:57)

Vucic nikada nece uraditi nesto na stetu naroda.

(Boka, 17. april 2013 10:36)

I posle mi Crveni Baron kaze u srbiji nema "kulta lichnost" 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam kak ote nije sramota da kazes za Aurora da ne gleda u buducnost. Jer ako imalo pratis ono sto on pise, nigde veze da je on na te fore iz proslosti. Jako nesportsko ponasanje od strane tebe, al dobro, nije ti prvi put.  

Храбри интернет ратниче, ако те отац није васпитао, ја сигурно нећу губити време.

И за тебе важи исто, батали прошлост у којој се нисте ни испилили а све знате напамет, већ гледај у будућност, завршавај школу и живи свој живот.

Да, како иде школа, кад смо већ код тога?

Подели на овим сајтовима

Коментар дана: Припреме за издају су увелико у току!

Режимски план одбијања потписивања споразума прошле недеље имао је за циљ да га ове недеље потпишу под изговором да су добили бољу понуду.

Београд, 18.04.2013

18928_4_dacicestontacibeta_1366216032_67Довољно је погледати наслове данашњих дневних новина: „Боља понуда за Србију” („Политика”), „Понудили нам више” („Вечерње новости”), „Постигнут оквирни договор” („Данас”), „Тачија сатерали у ћошак” („Ало”), „Срби ће добити власт на северу Косова, Тачи побеснео” („Курир”), „Договор никад ближи” („Информер”), „Без шиптарске војске на северу Косова” („Наше новине”) – и схватити да се припрема дефинитивна предаја Косова и Метохије од стране Владе Дачић-Вучић-Динкић. Ова врста медијске припреме терена представља вређање интелигенције и здравог разума грађана Србије, из више разлога:

1. Наши преговарачи су очито дефинитивно одустали од Косова и Метохије у саставу Србије и преговарају искључиво о правима тзв. „српске заједнице” у независном Косову, и то само на северу Косова и Метохије. То је антиуставни чин, такву политику нису кандидовали на изборима и немају право да је спроводе. Ивица Дачић због тога мора да поднесе оставку!

2. Као што смо и наговестили, режимски план одбијања потписивања споразума прошле недеље имао је за циљ да га ове недеље потпишу под изговором да су добили бољу понуду и направили огроман дипломатски успех и историјски договор са Шиптарима. Сада уз помоћ свих медија који су под контролом власти почињу да шире ова срамна образложења иза који стоји кршење Устава Србије и издаја Косова и Метохије. 

3. Што је посебно смешно, Срби на северу Косова и Метохије сада имају своју власт, своје школство, здравство и судство, тамо нема шиптарске војске, и шта онда значи да су наши врли преговарачи издејствовали оно што Срби већ имају на северу Косова и Метохије, уз то признајући независно Косово, његов Устав, законе, војску, полицију, председника, премијера...? 

Као што смо у више наврата наговештавали: фамозна Заједница српских општина је само маска за признање независности Косова од стране Дачићевог режима. Ако су кренули у том правцу, у наредним данима можемо очекивати даљу припрему терена за државни пуч, укидање Устава Србије и издају Косова и Метохије.  

Информативна служба Покрета Двери

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/april/pripreme-za-izdaju-su-uveliko-u-toku.php

Подели на овим сајтовима

Potpisuju pakt sa sauronom

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Марко Јакшић: Београд гаси српске институције и заокружује косовску независност

Marko_Jak%C5%A1i%C4%871-1024x680.jpg

(Срна)

Потпредседник Скупштине заједнице српских општина и насеља на Косову и Метохији Марко Јакшић тврди да Београд инсистирањем на локалној полицији, судовима и демилитаризацији севера Косова гаси српске институције и заокружује косовску независност.

Јакшић је у изјави Срни оценио да српски преговарачки тим крије од народа да ће прихватањем споразума бити угашене српске институције, те да преговори Београда и Приштине показују дилетантски приступ у вођењу државне политике.

Он је најавио да ће одборници четири српске општине са севера Косова, уколико у Бриселу буде постигнут договор Београда и Приштине, одбацити тај споразум и затражити расписивање референдума о прихватању или неприхватању косовске независности.

Јакшић је рекао да ће од Србије тражити да распише референдум на којем ће се грађани изјашњавати да ли су за ЕУ и независно Косово или су против уласка Србије у ЕУ и прихватања косовске независности.

“Тринест година бранили смо опстанак српских институција и тиме опстанак државе Србије на северу Косова, а сада следи њихово гашење и успостављање полицијског и правосудног апарата Косова, чије законе ће проводити”, објашњава Јакшић и додаје да се управо то скрива.

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/april/milos-crnjanski-i-novi-srpski-nacionalizam.php

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...