Jump to content

Одлука Србије о Косову и ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Koliko vidim ovi su se nesto dogovorili ...

Može biti, pošto Kacin poziva EP da dodeli datum Srbiji:

Kacin: Savet da odredi datum Srbiji
Izvor: Tanjug

Strazbur -- Izvestilac Evropskog parlamenta Jelko Kacin pozvao Evropski savet da odredi datum za početak pristupnih pregovora Srbije i EU. EP će o izveštaju glasati sutra.

Подели на овим сајтовима

Vučić = nosorog koji ne može da se iskontroliše, i uz to nekulturni radikal, kojeg sa obzirom kakav posao obavlja ne bi trebalo da je moguće pomeriti ni za mikrometar (neka se ugleda malo na Obamu npr.).  

Baš nam treba jedna konfliktna usijana glava sad da podurlava i pokazuje čvrstinu...

Руку на срце, седети преко пута људи који су дословно убијали друге беспомоћне људе није баш опуштенција а. :)

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

E ali meni nije jasno zašto se sa tačijem pregovara. Znaš ono Američko ne pregovarati sa teroristima. E čovek je odgovoran za šutu kuću i mi sa njim pregovaramo. Ono shvatam da mi nismo Amerika, na tom nivou da možemo da biramo sa kim da prekovaramo, ali ono jer morao Tači?

Подели на овим сајтовима

(иначе) Јуупи, тако сам срећан, Европа је на видику! Сад ћу коначно почети боље да живим и све ће да буде баш како треба. :D 

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Hajde da se malo uozbiljimo ako nije problem neki...

Pa zar nije tako? Vucic i Nikolic i jos pride Milosevicev pulen ... gde su DS, LDP ... Radikali ce da vas uvedu u EU, ostali nisu kadri ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

E ali meni nije jasno zašto se sa tačijem pregovara. Znaš ono Američko ne pregovarati sa teroristima. E čovek je odgovoran za šutu kuću i mi sa njim pregovaramo. Ono shvatam da mi nismo Amerika, na tom nivou da možemo da biramo sa kim da prekovaramo, ali ono jer morao Tači?

Не знам да л је икако могло да се не преговара са њим... Мени се, наравно на прву лопту чини да се са таквим људима није смело седати за исти сто, али не смем да грешим душу па да тврдим да смо имали избора, не знам... А оно што јес' јес', чим пристанеш да причаш са неким, нема више да се жалиш ко је и какав је...

Подели на овим сајтовима

Руку на срце, седети преко пута људи који су дословно убијали друге беспомоћне људе није баш опуштенција а. :)

Ti Srđo ako misliš da su oni nešto značajno različiti, grešiš, i to mnogo...

Подели на овим сајтовима

Не знам да л је икако могло да се не преговара са њим... Мени се, наравно на прву лопту чини да се са таквим људима није смело седати за исти сто, али не смем да грешим душу па да тврдим да смо имали избора, не знам... 

Pa 2012. naravno da nema izbora, ali je itekako bilo izbora ranije, o tome se radi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...