Драшко Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Ево једне теме у JESSY стилу Немој ми се љутиш Џес, ништа лоше не мислим Занима ме колико су вам успомене битне? Да ли су корисне? Нехотично гледајући слике на компу, пролазећи одређеним деловима града, долазе ми разне, углавном лепе успомене, и морам да признам некако ми пуне батерије Не желим да живим ни У ни ОД прошлости, али више него икад та ме прошлост надахњује. Мотивише да остварим оно чему тежим. Немам носталгију, већ инспирацију (наравно у лепим догађајима који су често бивали и у тешким временима) Шта мислите? Какве су ваше успомене, шта вам значе? keka and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Drale, ja sam godinama živeo u prošlosti. Zaglavljen. Ni sad nisam siguran da li sam se izvukao potpuno iz iste. Bez patetike. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Такође, ма колико биле ружне, досадне, опасне оне су део мене. Камо лепе среће да ме не прогањају. .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Па добро Срђане, то је све људски, нешто значи има у тој прошлости, само треба одатле извући материјал за даље ? Јасно ми је Драганче, и ја сам прошао један период са негативним успоменама, и на крају схватио да је бескорисно бавити се њима, чак и штетно углавном Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Da ne bude zabune. Moja proslost, ona do 91 je bila sjajna i srecna. Ona kasnija... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Da ne bude zabune. Moja proslost, ona do 91 je bila sjajna i srecna. Ona kasnija... Шта ћеш, на овим просторима се често врло рано одрастало, ако смем тако да кажем "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Немој ми се љутиш Џес, ништа лоше не мислим дапаче.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Е вала Драле, баш сам јуче нешто размишљала о улицама којих више нема у мом граду, о кућама којих више нема на угловима старих улица. О људима који ту не живе више...О људима којих нема више у тим двориштима јер су умрли, а потомци негде у белом свету. О дрвећу које је расло у тим двориштима и правило хладовину. О срећном животу који је минуо. И готово да отплаках. Драшко, Лидија Миленковић, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 ...имам пуно лепих али и ружних успомена....тренутно сам у фази кад не смем да се сећам лепих, које ми јакооооо много значе, које су дивне, јер ипак много боле..... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 “Ljudi čuvaju uspomene tako dugo, jer su one jedina stvar koja se ne menja, čak ni onda kada se ljudi promene..” “Jesen i oktobar, to nekakvo setno doba, to vreme kad vetar čupa uspomene, trga dušu i vraća te tamo odakle misliš da si zauvek pobegla. A nisi i ne možeš…” “Ko je bio voljen zaboravio je. Uspomene imaju samo oni koji su voleli.” — Dušan Radović “Uvek postoji jedna pesma koja nam vrati sva sećanja i uspomene.” Ne dirajte tuđe uspomene, jer nikad ne znate koliko su jake i koliko se teško prisjećati. Nekad je tišina najbolji odgovor.” “Jedne oči, jedan pogled, jedan osmijeh, i hiljade uspomena ostanu zapisane u glavi i na srcu… I nema tih godina koje ih izbrisati mogu…” Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 ''Još jedna moja uspomena noćas je prebegla na drugu stranu…Noć je bila vedra, (sećam se izvesnih dana koji su bili tamniji od nje), sjajni mesečev cekin obeshrabrio bi mnoge begunce, ali uspomene iz nekih svojih razloga uvek baš takve noći biraju za pokušaje bekstva…Da, jedna moja uspomena noćas se vratila kući… Nikad ne treba pitati zašto nam se javlja neka uspomena. Dolazi iznenada i ne traži dozvolu. I nikad ne znaš kada će da ode. Jedino što znaš jeste da će se opet vratiti. Ali, obično su to samo trenuci i sad već znam šta treba raditi. Dovoljno je da se ne zaustavljaš. Čim ti dođe uspomena, brzo se sklanjaj, odmah, bez žaljenja, bez ustupaka, bez pokušaja da je pobediš, da se kockaš. I bez rizika da te povredi. Evo, bolje je… Već je prošlo.'' “ .. ne vredi se vracati na uzaludne uspomene, da te boli pustos.” Mesa Selimovic “Tvrdjava” ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 True, true! dada Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Trudim se da imam neutralne uspomene jer svake druge mogu da te koštaju ohoho .smesko. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Радо се сећам раног детињства проведеног на селу. Разне дечије смицалице, врућа погача, мала телад која ме лижу..... некако то је било најприродније окружење које можете да замислите. Срђан Ранђеловић, -Владимир-, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Ja slabo pamtim, brzo zaboravljam , zato imam čika Deju, on je kao trezor uspomena коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука