Jump to content

успомене

Оцени ову тему

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Кад у летња недељна јутра кренем на посао, а кроз отворене прозоре на улицу допире мирис тек испржених прженица, карамелисаног млека; па пристављене домаће супице и колача које се пече; сетим се детињства ..... маме - која је тада била домаћица , тате - који тог дана не иде на посао, и сестре и мене - које смо тог јутра забушиле за умивање и прање зуба.

Оооо, дивни минули дани........

Како ми само недостаје тај мир и топлина недељног дана у породици, и како сам тужна што су, због природе посла којим се бавим, моји дечаци расли ускраћени за то искуство.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Успомене........

а ко их нема!!!? 

Некако су ми најбоље успомене оне везане за дјетињство! Те су некако и најбезбрижије! Тада је цијели свијет био мој! Једине сузе за које сам знала су оне кад добијем лошу осјену (а и тога је било јако ријетко). То су дани пуни сунца и осмијеха! Дани пуни жуте боје! :) Да, жуте боје......као сунцокрети! На сунцокрете миришу успомене из дјетињства! 

Недељом, кад одем код мајке, обавезно узмем албум са сликама и прегледам! Тачно знам која је слика на ком мјесту, али нека.........опет их све прегледам! Имају двије фотографије на које се увијек и изнова од срца и слатко насмијем :) То су оне фотографије прије и послије него су ме ошишали на ћелаво :) (имала сам јако коврџаву косу и нисам дала да се чешљам па се то толико замрсило да су просто морали да ме ошишају :) )

Или она фотографија кад ме је Лела (моја најбоља другарица) нашминкала :D 

Има и оних ружних успомена..............али о томе нећу! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

tumblr_mo879noQeg1srz0mho1_500.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...