Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Да ли само ја имам овај проблем?

Ако је неко пробао нешто да уради, ни даље не отвара главну страницу форума (са излистаним најновијим порукама и категоријама). А сада неће да отвори ни преко "Насловне".

До ове теме сам дошао преко најновијих порука доле десно (тема јасна из прве поруке, па клик на категорију изнад, наш форум)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Srdjan рече

dosta ih je bilo pre tebe, ali smo stalno ponavljali da se obrise cela istorija...keš i kolačići...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Srdjan рече

Ако је неко пробао нешто да уради, ни даље не отвара главну страницу форума (са излистаним најновијим порукама и категоријама). А сада неће да отвори ни преко "Насловне".

До ове теме сам дошао преко најновијих порука доле десно (тема јасна из прве поруке, па клик на категорију изнад, наш форум)

Ја сам имао тај проблем и ријешио се сам од себе :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 8.6.2017. at 19:06, Srdjan рече

Све сам то већ радио и - ништа!

na zalost, nisu nam poznati razlozi zasto se to povremeno desava...

meni se to desava u Operi, a na Mozili ne...tako da probaj sa drugih pretrazivaca...mi tu ne mozemo nista...:stadaradim:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Пошто је тема о администрацији затворена пишем на овој. Можда неком значи,

Рестартовао сам мобилни и вратио га на фабричка подешавања и интернет ми је био укључен, наравно избрисао је и све апликације које сам додатно инсталирао. Како се десило не знам, али ми је аутоматски обрисао и податке са Поука (андроид апликације) и Линкедина иако сам редовно радио ажурирања. Морао сам све поново да отварам и убацујем податке, људи су ми рекли да могуће да је то због интернета који је био укључен па је повукло.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...