Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Идеш на твој профил па на дугме "Уреди профил"... ту имаш брдо опција којима можеш да уредиш профил... у будућности ћемо доста времена и труда уложити управо у личне профиле...

Подели на овим сајтовима

možda mi moglo da se razmotri povećanje roka od 10 min na 24 časa

Dovoljno je 10 minuta za izmenu poruka...

Jednom sam na facebooku video kako su dvoje pisali neke komentare na sliku. I posle nekog vremena jedan obriše sve svoje komentare pa je ispalo kao da se ovaj drugi dopisuje sam sa sobom i nešto bunca! sHa_sarcasticlol

Možeš misliti na šta bi to ličilo da ceo dan može da se menja poruka kad se i ovako previše prepiru po forumu i prave cirkus.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

све сам схватила шта је микорист написао... dizzy999

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Помоћ, молим!

Нема ни опције излогуј се! Неки црни падајући мени на врху странице заклања излогуј се.

Како се сад то ради?

Хвала.

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Помоћ, молим!

Нема ни опције излогуј се! Неки црни падајући мени на врху странице заклања излогуј се.

Како се сад то ради?

Хвала.

Klikni gore na crnu traku gde su meniji da se zatvori taj padajući meni. Dešava se da stoji dok se ili ne uđe u njega, ili ne klikne na crnu traku između menija, na prazan deo crne trake.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имаш мали монитор :)

Пробај да користиш неки други браузер, на пример chrome или mozilu .

Могуће да ти овај горњи изборник прави проблем...

Ајде направи исечак и постави овде да видимо.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...