Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

мислим да та опција постоји, сећам се да сам је преводио. Знам да је то одлична опција и мени је веома драга. Видећемо са Микористом о чему се ради.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па добро... А баш сам се обрадовала као мало дете...

Не брини сестро, имаће ускоро још изгледа, баш онакав какав Ви желите. Када смо морали да бирамо између оног скина и брзине, одабрали смо брзину. Скин је најмањи проблем, али смо заиста сви заједно преоптеретили Мирослава. Верујем да сте свесни колики је посао прећи на потпуно нов софтвер и да све дође на своје место. Зато полако, обећали смо празнични ЖРУ који ће бити пуштан на велике хришћанске Празнике а урадићемо још неколико боја. Овај је универзални и мени највише одговара, мада и сам волим да у гледам икону Христову. Већ смо спремили икону за празнични форум само је питање времена када ћемо да завршимо јер сви који овде радимо имамо невероватно пуно посла.

И заиста, хвала на примедбама и саветима, ми се свим силама трудимо да свима изађемо у сусрет.

Подели на овим сајтовима

Морам овако јавно да похвалим Микориста који је прави цар од човека. Мене трпети и моје лудорије испуњавати то може само невероватно смирен човек. Заиста, свакоме жели да изађе у сусрет и човек је апсолутни мајстор за форумски софтвер, један од најбољих у Србији. Знам да ће он урадили још неколико скинова за све оне који воле другачији изглед од овог универзалног а рекох урадићемо и празнични ЖРУ и то са најбољим перфомансама. Али само мало стрпљења. Пишите, постављајте слике на Светлослову, отворите ваш Богослов и радујте се што постоји православни сајт са свим овим што нуди и што је стварно ваш, свих православних хришћана и свих оних који знају да поштују хришћанске вредности, добромнамерних људи свих вера и невера.

:cheesy2: 1000000001010 klapklap за Микориста

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Не брини сестро, имаће ускоро још изгледа, баш онакав какав Ви желите. Када смо морали да бирамо између оног скина и брзине, одабрали смо брзину. Скин је најмањи проблем, али смо заиста сви заједно преоптеретили Мирослава. Верујем да сте свесни колики је посао прећи на потпуно нов софтвер и да све дође на своје место. Зато полако, обећали смо празнични ЖРУ који ће бити пуштан на велике хришћанске Празнике а урадићемо још неколико боја. Овај је универзални и мени највише одговара, мада и сам волим да у гледам икону Христову. Већ смо спремили икону за празнични форум само је питање времена када ћемо да завршимо јер сви који овде радимо имамо невероватно пуно посла.

И заиста, хвала на примедбама и саветима, ми се свим силама трудимо да свима изађемо у сусрет.

1405_love Хвала од срца и не замерите. Ја сам само једна џангризава трудница 1406_love

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Када уђем у нечији профил, па у поруке показује ми само једну страну порука. Нема могућност да се листа. Значи, виде се само нечије најсвежије поруке. Јел то тако или ја не умем да провалим како се листа (да видим и старије поруке - све до првог написаног поста)?

Хвала.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, на профилу се приказују само најновије поруке члана, а ако хоћеш да видиш све његове поруке идеш на "писања" и ту их можењш погледати:

post-6964-0-53781000-1316083332_thumb.jp

Подели на овим сајтовима

Па то је игла у пласту сена. Замисли наћи нечију поруку у теми од 30, 50 страна.

Не може као на пређашњем форуму да се намести да су све поруке једног члана на једном месту?

Подели на овим сајтовима

A što gledaš tuđe profile? To nije lepo.

http://www.youtube.com/watch?v=Sp8wzwqLLWo

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Куј је тај Владан?

Curiosity killed the cat

или по нашки радозналост је убила мацу.

Међу нама брате... ма гледај и врти по сваком профилу до миле воље.. али немој о томе да причаш јавно. Ипак смо мушки.

http://www.youtube.com/watch?v=NiAzexldbF4

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не могу да се пријавим из првог покушаја, али из другог могу. Није неки проблем, али чисто да вас обавестим...

Увек треба проверити да ли је правилно укуцана шифра. И мени се то дешава јер имам огромну шифру где је право чудо да је погодим из прве. Не верујем да је ствар софтвера, али ћемо проверити. Могуће да је наш технички админ то поставио намерно због провере.

Подели на овим сајтовима

Увек треба проверити да ли је правилно укуцана шифра. И мени се то дешава јер имам огромну шифру где је право чудо да је погодим из прве. Не верујем да је ствар софтвера, али ћемо проверити. Могуће да је наш технички админ то поставио намерно због провере.

Мени је Хром запамтио шифру и ако се не варам мислим да сам успевао из прве да се улогујем.

Подели на овим сајтовима

Ја имам јаку машину и велики монитор и хоћу да се укључе све опције које нуди овај форум.

Шта ме брига што некоме успорава. Нека укључи верзију форума за мобилни телефон, па му неће ништа кочити.

Ако се не користе и не приказују те опције које могу на ИП Борду, онда прелазак на њега није имао никакве сврхе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...