JESSY Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 https://www.facebook...Pajsije?fref=ts :shocking: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ово је неки смутљивац као Мурамаса, само мање суптилан изгледа... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ово је неки смутљивац као Мурамаса, само мање суптилан изгледа... Он је чисти безобразлук! Прочитај само задњу објаву, о малој Тијани................једноставно, немам коментар! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 to je neka budala Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Па то је неко ко зна понешто о православљу и зна како ће изазвати негативне реакције. А још узео име о. Пајсија да злоупотребљава. Само не знам да ли тај фејсбук и колико брзо затвара такве глупе странице. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Па то је неко ко зна понешто о православљу и зна како ће изазвати негативне реакције. А још узео име о. Пајсија да злоупотребљава. Само не знам да ли тај фејсбук и колико брзо затвара такве глупе странице. Ено затворили су антисербинг мониторинг страницу... Значи лутрија је с тим фејсом...или можда баш нећеду затворити ову страницу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Само не знам да ли тај фејсбук и колико брзо затвара такве глупе странице. Затвара ваљда ако буде довољан број људи који пријаве ту страницу! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Neka ga ... na šta bi ličilo kada bi se bavili svakom budalom na internetu? The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ima i gorih stvari facebook smutljivaca. Najgori su YouTube smutljivci poput ovog http://www.youtube.com/user/PravoslavniVozdovac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Колега ти си мени овде најмутнији већ данима покушавам да те провалим и ништа feeble and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Колега ти си мени овде најмутнији већ данима покушавам да те провалим и ништа Koji je đavo ovde svima na forumu ja sam potpuno normalan. Gde si ti bio kada su meni lepili one ružne etikete. Jer to hrišćanski? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Како ми, могу рећи почетници, можемо да спознамо те 'смутљивце'? Некад и када приметим нешто што ми се не уклапа пожелим да прокоментаришем, али се повучем јер мислим да нећу имати аргумената за даљу 'расправу'... a kako da ih prepoznamo u crkvi,jer ne koriste svi oni fejsbuk, a očigledno ih ima, Mislim na sveštenike koji drže stranu raskolnicima To me ubija u pojam. А је ли отац Нишавић промовише ову групу Артемијеваца или је само поделио овај линк где се игуман Житомислића држи за руке са католичким поповима? Не значи да ако је нешто са странице Артемијеваца, да је одмах лаж, клевета итд. ako je sveštenik i hteo samo da podeli sliku mogao je da objavi samo sliku a ne da deli i time postavi link ka stranici koja pljuje vladike. I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Колега ти си мени овде најмутнији већ данима покушавам да те провалим и ништа Nisam ovde ja najmutniji nego ovi što me etiketiraju valjda bi trebalo to da provališ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Meni na fb seik nudio kamile...mislim se i sirce je slatko kad je za dz....Tako da razmisljam,mozda ih prodam Palmi... 4chsmu1 keka је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Meni na fb seik nudio kamile...mislim se i sirce je slatko kad je za dz....Tako da razmisljam,mozda ih prodam Palmi... 4chsmu1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука