nedeljko Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Не верујем ти док не поставиш линк - .mislise. Поставио сам ти едитовао сам пост... е мој Недељко....... имаш обе групе... САмо брже боље да ме испрозиваш.. ццц.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Ево још једна са ове моје групе, а ону Недељкову сам лајковао, фала ти Недељко oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Ево још једна са ове моје групе, а ону Недељкову сам лајковао, фала ти Недељко Jа сам Православац1. август 2011. upoznajte adminku 110Свиђа ми се · · Подели И други пут. Признајем - деси се и да неки пут -погрешим. Додуше - ретко. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Признајем - деси се и да неки пут -погрешим. Додуше - ретко. Људски је грешити, ко не греши тај и не ради ништа. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milutin97 Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 To je bio moj komentar na jednu od mnogih imbecilnih pretnji kakve su nadahnute patriJote postovale kada je zakazana tribina AS. Jednom patriJoti koji je pretio Pedji da ce knez Lazar oziveti i odseci mu glavu sabljom, rekao sam da pre toga posalje kneza Lazara kod mene na duel. Доказивати веру је бесмислено као и доказивати да нема Бога је бесмислено. Ништа ту не може да се докаже. Јел се слажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milutin97 Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Овде читам приче неких које кажу, ако одеш на службу постаћеш и остаћеш верник. Могу да се не сложим. У давна прошла времена бејах верник. Био сам верник када је већина још причала како је то срамота и слично, ја сам ишао и на службе и све. Растајање са вером дошло је оног тренутка када схватиш да вера као систем тражи од тебе да не размишљаш и не тражиш доказе већ да верујеш напамет. Од тог трена, ја сам полако али сигурно се потпуно удаљио од цркве и обичаја и кренуо путем где не иду све масе. Сада, када сам научио неке ствари и када видим лицемерје које се презентује као вера, драго ми је што је све то само прошлост. Дај молим те какве масе. У цркви ако није велики празник има 10 људи. А то што се на пописима изјашњавају као православци то у суштини говоре о националној припадности! Јел се слажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јереј Александар Нишевић Написано Фебруар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Ја сам пратила ваш дијалог и мислим да је та страница коју помињете(Истина је само.....) заиста лоша и да су ти људи на странпутици. Ал то не значи да је свака њихова објава неистинита. А човек је на својој странци објавио оно што га боли а што сви знамо да је истинито.Молитвено се општи са неправославнима( држе се људи за руке ко спиритисти). Ако ви мислите да ће ова објава да пољуља углед СПЦ,грдно се варате јер је тај углед од смрти Патријарха Павла одавно пољуљан и прети да нам се сруши на главу. Исто примећујем да се свештеник не правда него јауче о овој болној теми екуменизма а исто тако се не сврстава међу расколнике. Него тражи средњи пут, без скривања истине. А то је данас НАЈТЕЖИ пут, поготово ако сте свештеник. Тај средњи пут је увек пут љубави, а то је и мој пут. Знате шта ми је најчудније? Ужасно вам смета кад неко било како опши са нашом православном браћом па макар били и расколници, а не смета вам кад неко општи са јеретицима. То је тако страшно да ја не могу да се опоравим од ове спознаје! Помаже Бог ! На овај коментар могу само да учиним ментанију јер је то оно што сам рекао што живим и што ћу говорити! Свака вам час и од Бога свако добро! Ако незнаш од мноштва одабира изабрати прави пут,увек изабери онај нај тежи тај је сигурно добар! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Можете да чините метаније оче, али можете и да коначно одговорите зашто сакупљате на Вашем профилу разне расколнике који пљују по Цркви, по Епископима СПЦ, а у исто време дижу разноразне расколнике до небеса? И можете ли да појасните и ово? У чему је поента делити слике на којима су расколници који обмањују људе? слика је на линку О чему се ради? Од када оче у СПЦ постоји "епархија у егзилу" у "катакиомбе" које се рекламирају по фејсбуку? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јереј Александар Нишевић Написано Фебруар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 О Боже благи! Па брате мили одговорио сам јасно и гласно и поновићу то опет и опет. Имам утисак да ме наговарате да кажем оно што ви желите.Ево опет и опет мог одговора. НЕ ИНТЕРЕСУЈЕМЕ КО ЈЕ ПОСТАВИО НЕГО ШТА ЈЕ ПОСТАВИО И АКО ОПЕТ БУДЕ ОВАКВИХ ПОСТАВКИ ОПЕТ ЋУ ИХ ПРОСЛЕДИТИ ЈЕР НЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ ЕКУМЕНИЗАМ ИШТА ДОБРО .НЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ ДРЖАТИ СЕ ЗА РУКЕ У НЕКАКВОЈ МОЛИТВИ ЗАЈЕДНИЧКОЈ БЛАГОСЛОВЕНО И ОНДА ИМАМ ПРАВО РЕАГОВАТИ НА ТО. А то што се то поклапа са мишљењима било кога или не поклапа са мишљењима оних другим ме савршено не интересује. Ово сам и овако написао и одмах по постављеном питању и заиста мислим да је све јасно. Јасно је још једно одговоре ћемо ми пред Богом давати а то је много важније од онога што одговоре пред човеком дајемо па био он и владика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Oče Niševiću,vi morate biti svesni koju težinu nosi vaša mantija ... Koliko ste vi radili na svom teološkom obrazovanju i izučavanu svetootačkih dela? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Оче Нишевићу молим вас поновите овде дефиницију тог катастрофалног екуменизма да сви чују и утврде знање. Оливера Г. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 О Боже благи! Па брате мили одговорио сам јасно и гласно и поновићу то опет и опет. Имам утисак да ме наговарате да кажем оно што ви желите.Ево опет и опет мог одговора. НЕ ИНТЕРЕСУЈЕМЕ КО ЈЕ ПОСТАВИО НЕГО ШТА ЈЕ ПОСТАВИО И АКО ОПЕТ БУДЕ ОВАКВИХ ПОСТАВКИ ОПЕТ ЋУ ИХ ПРОСЛЕДИТИ ЈЕР НЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ ЕКУМЕНИЗАМ ИШТА ДОБРО .НЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ ДРЖАТИ СЕ ЗА РУКЕ У НЕКАКВОЈ МОЛИТВИ ЗАЈЕДНИЧКОЈ БЛАГОСЛОВЕНО И ОНДА ИМАМ ПРАВО РЕАГОВАТИ НА ТО. А то што се то поклапа са мишљењима било кога или не поклапа са мишљењима оних другим ме савршено не интересује. Ово сам и овако написао и одмах по постављеном питању и заиста мислим да је све јасно. Јасно је још једно одговоре ћемо ми пред Богом давати а то је много важније од онога што одговоре пред човеком дајемо па био он и владика. Опростите оче али Ви и даље говорите нешто што нико и не пита. То што ви подразумевати и сматрате екуменизмом у Цркви и не постоји! Ја не знам такве који то раде што ви мислите да раде. То што вама смета ако је нешто урадио Владика Григорије, можете и сами да саставите и напишете и да изнесете свој теолошки осврт на то дешавање. Тада ћете показати колико, заправо, познајете проблематику о којој говорите. Али не! Ви делите линкове са странице која пљује истог Патријарха и исте Владике чијој Цркви ми припадамо! И то, наравно, Вама не смета јер вероватно сматрате да нас они воде у пропаст, у синкретизам итд... Тиме најпре показаујете Ваше елементарно непознавање, али то није чак ни толико проблематично колико заговарање цркворасколништва! Да ли ваш Владика зна за Ваше активности? Јесте ли бар мало свесни да то што радите јесте веома опасно или Вас се то не тиче, пошто Ви терате своју причу? На крају ове мучне расправе бих волео да ми појасните по чему је слика коју Ви делите одбрана вере? Ко шта овде брани и од кога брани? Зар мислите оче да смо сви баш толико слепи и луди? Никада не бих сањао да ћу на овај начин разговарати са неким свештеником наше Цркве. Разумем сва неслагања, различита теолошка схватања итд... али ово никако не разумем. Дакле, Ви оче исповедате да у СПЦ постоји нека епархија која се исто зове рашко-призренска али је у егзилу? КО је предстојатељ те епархије и са ким су они у јединству? Оче, верујем да познајете православну еклисиологију, ако Вам је уопште стало до ње.... Да ли би Ви оче у Вашој парохији волели да вам дођу којекакви и отворе своју "цркву", залуђују и лажу народ и одвјају од Ваше Цркве? Драгана Милошевић, Јефимија Крунић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%A0%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%85%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%83-%D0%95%D0%B3%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D1%83/184620891580336?ref=ts&fref=ts Ovo nije normalno 2111 lajkova imaju Artemijevci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milutin97 Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Oče Niševiću,vi morate biti svesni koju težinu nosi vaša mantija ... Koliko ste vi radili na svom teološkom obrazovanju i izučavanu svetootačkih dela? Ви сте потпуно изгубили компас од толиког филозофирања. Какво је овде теолошко знање потребно да се препозна СВЕЈЕРЕС. Ако сад и не служе Литургију са неправославнима све убрзано иде ка томе. Колко се ја сећам један од великих Грчих стараца није имао никакво теолошко образовање па то вама не смета да објављујете његове текстове. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука