Jump to content

Чувајте се разноразних фејсбук смутљиваца

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• 5 months later...

Људи ја немам намере никог да критикујем осим себе,али само да питам јесу ли они такви и због нашег греха,да се запитамо мало шта ми радимо?

Ја имам став по питању Артемија нпр то је мој став,а он је следећи:

Не подржавам то што је направио раскол,не како се опходио према верујуцем народу на Ким,духовној деци тј његовим монасима,али такође брацо и сестре не могу подржати и схватити то да је то само случај са њим,ако знамо и за остале шта раде. Став цркве ћу увек поштовати и бити део ње...монах Артемије је за многе ствари био и јесте у праву али став Цркве је став,пример томе је Грчка православна Црква и раскол старокалендараца и новокалендараца,мала је разлика у броју ко кога подржава,ствар је у томе кога подржавају остале сестринске цркве.

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Хтео бих да напоменем да има разних ликова и на гугл+. Пре неки дан ми Акакије искочио, па она жена Ефросинија што је код њега и још разни људи, "цркве" и организације. Не само из Србије, има из целог света.

Подели на овим сајтовима

Хтео бих да напоменем да има разних ликова и на гугл+. Пре неки дан ми Акакије искочио, па она жена Ефросинија што је код њега и још разни људи, "цркве" и организације. Не само из Србије, има из целог света.

Е мој Срки испаде брисао си фејс буд зашто... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Е мој Срки испаде брисао си фејс буд зашто... 

Хехеххе али вамо ме бар нико не цима :D

Подели на овим сајтовима

Akakije, kako mu i sam nick kaze, voli da kaki, ali ne moze ti nista ako mu se ne priblizis na kakani rukohvat :))

Salim se ja malo, nemojte mi zameriti :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Хехеххе али вамо ме бар нико не цима :D

Гоогле плус - јер фејсбук нарушава душевни мир. :)) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nemam nalog ni na jednoj "društvenoj" meži (niti me to zanima), a oni koji me poznaju kažu da izgledam i da se ponašam normalno :) .

Jedino ovde imam nalog (a oni koji me poznaju kažu da izgledam i da se ponašam normalno :)).

Šalu na stranu ne bi ni ovde imao nalog ali diskusije su mi izgledale koliko toliko normačno pa......

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...