Jump to content

Bolja je zloća muška nego dobrota ženska??

Gerhard

Препоручена порука

Meni je to ideal. Naravno, da bih odvojila vreme za svoja interesovanja, ali bez  stresa, zurbe. Zeljna sam toga, s obzirom na poslove kojima smo se bavili Gagi i ja, i ludo vreme u kome smo podizali decu i negovali nasu porodicu. Zato sam na jednoj temi sebi pozelela penziju. 1340_womens

Ја бих пала у такву депресију, мислим да би ми остао отисак од задњице у фотељи док се товим чипсевима, дрогирам Опром и кљукам uppers and downers osamucen . Све само не седење у кући sokiran sokiran sokiran osamucen osamucen osamucen

Подели на овим сајтовима

Ја бих пала у такву депресију, мислим да би ми остао отисак од задњице у фотељи док се товим чипсевима, дрогирам Опром и кљукам uppers and downers osamucen . Све само не седење у кући sokiran sokiran sokiran osamucen osamucen osamucen

Која предрасуда :) А башта, цвећњак, хеклање, кречење, развлачење пите, каква Опра, какви бакрачи

Подели на овим сајтовима

Алфа мужјаци нису љубитељи дебелих, малих, носатих, џангризавих жена, већ лепих, паметних, интелигентних...само таквих нема... ;)

Sto se ti "naljuti" niko tebe nije prozivao ?!

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Алфа мужјаци нису љубитељи дебелих, малих, носатих, џангризавих жена, већ лепих, паметних, интелигентних...само таквих нема...

Ima ih al su morale da se adaptiraju okolnostima, to jest malim, debelim, džangrizavim slabićima  greengrin

ima, ima, meni jedna izmače relativno skoro, bedak, samo ne znam kako to da shvatim u ovom kontekstu

Подели на овим сајтовима

samo ne znam kako to da shvatim u ovom kontekstu

Kako vi drago!Ovde je dozvoljena postmoderna u izboru shvatanja. 4chsmu1  

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

:) Много занимљива тема, вечито питање и увек исти проблеми :)

Из искуства - ако више од 2 женске особе борави редовно на једном месту (нпр. у канцеларији), ту нема слоге и мора доћи до сплетки и непријатности. Дешава се ово и код мушкараца, али много ређе и не може се подвести под правило.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Из искуства - ако више од 2 женске особе борави редовно на једном месту (нпр. у канцеларији), ту нема слоге и мора доћи до сплетки и непријатности. Дешава се ово и код мушкараца, али много ређе и не може се подвести под правило.

Канцеларија је мила мајка.

Замисли погон у којем, у једној смјени, ради 200 жена, и раде повезан посао...

Ко је крив кад нешто не испане добро?

Ту је тек лудило.

А оних десетак мушкараца само још више закухају.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Sto se ti "naljuti" niko tebe nije prozivao ?!

Их, ја мрзим смајлије из дна душе а овде сам га ставио само да не би помислили да сам се "наљутио"...боље да нисам па да се испримамо к`о саучешће.

Ако хоћеш озбиљно, свака медаља има две стране.

Лично, имам идеалну жену, колико пара јој дам она све потроши. Не ради, брине о кући и односима са јавношћу. Ја ловим (радим) и све паре које зарадим донесем кући. Кад пожели нову одећу, обућу, храну, накит, добије. Ја добијам разговор у кући (а пошто не ради, има времена да прочита књигу, да сазна о свему и свачему), добијам нежности колико ми је довољно, добијам скувано и опрано. Кад нема скувано, водим је у ресторан или се наручи храна. Шта је рекла да треба да се купи за кућу, купљено је.

Дакле, развој теме у овом правцу ме не тангира. А везано за уводну поруку, мислим да нема тог зла које је боље од добра. Звучи ми мало неадекватно изражена мисао ова из увода. Али ако бих бирао између мушке и женске злоће, немам пуно двоумљења. Мушка је отворена и директна, шта ти мисли, то ти и каже и тако се понаша. Ако ти каже да ће те пребити, очекуј тучу. Женска злоћа грицка као миш, осветољубивост јој је храна, бави се малим пакостима и никада се не задовољи. Није џабе Иво Андрић лепо рекао "Ко се меша у сукоб две жене, ставља руку између врата и довратка..."

И ево теби још један омражени, ничим изазвани смајли па се сликај: :)

Подели на овим сајтовима

Pa i da nema formalno zaposlenje, žena ima toliko dužnosti u kući, naročito oko dece, da njene obaveze mogu da budu i teže od posla koji donosi zaradu.

To je svima jasno, al' povampire se ljudi, pa onaj ko zarađuje zvoca onom ko ne zarađuje. Bezveze je morati od drugog tražiti pare za sve...

Možda je stvar u stavu: pare treba ZAHTEVATI :D

Шалу на страну, никада ми неће бити јасно како је у браку могуће имати "моје" и "твоје" паре, а да то и даље остане брак...

Подели на овим сајтовима

Једини искључок - жене инжењерке. :) 

А тек замисли ако немају много посла, е онда вероватноќа за физички сукоб тежи према 1. :)

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

Шалу на страну, никада ми неће бити јасно како је у браку могуће имати "моје" и "твоје" паре, а да то и даље остане брак...

Pa naravno; moje pare su samo moje pare, njegove pare su opet moje pare :D

Šalim se; nisam u braku, ali živim sa momkom, imamo zajednički kućni budžet (u koji se ubraja i klopa na poslu), ko ima više, više i daje; svako ima i neki džeparac za sebe, tako da, za sada, nismo imali zađevica oko para. Mada nismo nešto "trošljivi", tako da uvek ostane viška... Ali da budem iskrena, vođenje finansija ipak prepuštam dragom, pošto ja baš i nisam zainteresovana za pare, jer mi ih nikad nešto nije falilo. A i kad ja nisam imala kintu, imali su moji drugari, ili kolektivno nismo imali ništa, pa nam je ionako bilo svejedno :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...