SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Kad budete prestali manje da se duvate i budete sposobni da zaradite za celu porodica da bi žena ostala u kući i kuhinji,onda ovo može da važi. Nesto si mi se zbunila..mislis kada budemo poceli manje da se duvamo ... greengrin Nemam nista protiv da zena radi ako usput uspeva da odrzava domacinstvo,ja bi joj i pomogao zasto da ne...al kad krene da mi se proserava o nekoj ugrozenosti i nekim satrogistro pravima...znas sta koliko je to dovoljno za danasnju zenu...znas kad pijanici doneses i tri litra rakije je malo...uravnotezenom coveku dovoljno je i casica dve...tako da zene pogresno shvatajuci emancipaciju pocinju da glume muskarce..i gube na zenstvenosti a s druge strane oce nekog ko ce da i nosi ko malo vode na dlanu...e pa to sestro moja slatka ne ide tako...ako hoces pravoga muskarca onda ti trebas da budes prava zena(ne odnosi se na tebe licno).. Samo 3D dame priznajem... I ono cuveno zensko on je tako dobar on je tako fin..i onda tog dobroga setaju..a sa ,,losima,, se heftaju...i na kraju se uda za dobroga jer ovaj losi nije toliko glup da ozeni takvu zenu... gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Nesto si mi se zbunila..mislis kada budemo poceli manje da se duvamo ... greengrin Nemam nista protiv da zena radi ako usput uspeva da odrzava domacinstvo,ja bi joj i pomogao zasto da ne...al kad krene da mi se proserava o nekoj ugrozenosti i nekim satrogistro pravima...znas sta koliko je to dovoljno za danasnju zenu...znas kad pijanici doneses i tri litra rakije je malo...uravnotezenom coveku dovoljno je i casica dve...tako da zene pogresno shvatajuci emancipaciju pocinju da glume muskarce..i gube na zenstvenosti a s druge strane oce nekog ko ce da i nosi ko malo vode na dlanu...e pa to sestro moja slatka ne ide tako...ako hoces pravoga muskarca onda ti trebas da budes prava zena(ne odnosi se na tebe licno).. Samo 3D dame priznajem... I ono cuveno zensko on je tako dobar on je tako fin..i onda tog dobroga setaju..a sa ,,losima,, se heftaju...i na kraju se uda za dobroga jer ovaj losi nije toliko glup da ozeni takvu zenu... gringrin Obrati pažnju na izražavanje, nisi na pijaci. Odrasti dečko, ovo što si napisao je tako nezrelo,ni tinejdžer se ovako ne bi brukao. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Nemam nista protiv da zena radi ako usput uspeva da odrzava domacinstvo,ja bi joj i pomogao zasto da ne.. Što si dobar, ljubi te majka "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Kako tumačiti ovaj biblijski stavak? "Bolja je zloća muška nego dobrota ženska; od žene potiče sramota i ruglo". Knjiga Sirahova 42,14. Zar ovo nije očigledna karakterizacija žene kao "niže vrste" u odnosu na muškarca??? Elementi očite diskriminacije žene! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 I am living the dream ..i zenka se ne buni...cak sta vise srecnija je od svih svojih drugarica ...cak se neke i same nude..valjda me hvali da sam pravi homoneandertalikus i u krevetu i u kuci... greengrin C,c,c...realnost je ovakva: Ko se mnogo hvali, teško da išta ima od onog što kaže. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 I ono cuveno zensko on je tako dobar on je tako fin..i onda tog dobroga setaju..a sa ,,losima,, se heftaju... Ovo možda u tinejdžerskim godinama, jedino tad važi "bitanga i princeza"... Pritanga i vaza "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Kao tradicionalni ( ptarijahalni) odnos društva prema ženi tog vremena. Onda ovo važi samo za ono vrijeme.Tj ovaj tekst po ovome je prevaziđen. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Obrati pažnju na izražavanje, nisi na pijaci. Odrasti dečko, ovo što si napisao je tako nezrelo,ni tinejdžer se ovako ne bi brukao. Da cim se kaze istina odma je to bruka i nezrelo...ok za ovo boldovano... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 C,c,c...realnost je ovakva: Ko se mnogo hvali, teško da išta ima od onog što kaže. Ne hvalim se...ja...ona me hvali... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Naravno da je zlo, navodi muškarce na blud, pa čak i razvrat.I danas nije retkost takvo mišljenje,čak kod nekih i u samoj crkvi.A to jeste posledica podređenog položaja žene u prošlosti.Žene i muškarci su sposobni na zlo podjednako, ništa tu žena ne prednječi samo zato što je žena i ima neke super ultra mega giga sposponosti za zlo u odnosu na muškarca. Stari Zavet, naročito treba umeti tumačiti, pogrešno je tumačiti ga bukvalno i ne uzimati u obzir, društvene,političke,kulturološke okvire tog vremena. Ovdje se ne govori o vrsti žena koje si spomenula u postu.Citat spominje ženu uopšte.Međutim možda je izvađen iz konteksta,to ne znam. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Onda ovo važi samo za ono vrijeme.Tj ovaj tekst po ovome je prevaziđen. Naravno da je prevaziđen, ipak društvene okolnosti danas nisu ni slične onima tada. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Ali ga jeste navela na zlo. I u tome je diskriminatorski odnos prema ženi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 ko mnogo priča, malo radi, ako me razumete sHa_sarcasticlol Срђан Ранђеловић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Ovdje se ne govori o vrsti žena koje si spomenula u postu.Citat spominje ženu uopšte.Međutim možda je izvađen iz konteksta,to ne znam. Ja sam prvu rečenicu malo ironično napisala, karikirala je bosanac је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Naravno da je prevaziđen, ipak društvene okolnosti danas nisu ni slične onima tada. Samim time i i stari zavjet prevaziđen.Tj vrijeme njegova važenja je isteklo. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука