Jump to content

Bolja je zloća muška nego dobrota ženska??

Gerhard

Препоручена порука

Шта има да звоца, а шта има овај други да тражи паре, па ваљда се подразумева да обоје имају картице с опуномоћеним приступом свим породичнима рачунима... :D :D

Čak i da imaju kartice, mislim da bi češće ovaj što radi mislio da ovaj koji ne radi troši bespotrebno :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Čak i da imaju kartice, mislim da bi češće ovaj što radi mislio da ovaj koji ne radi troši bespotrebno :)

Може и овај што зарађује беспотребно да троши. А звоцање, то већ зависи од ситуације у породици и односа између супружника, који често нажалост није добар (што само сведочи о њиховој незрелости и непсремности да ступе у брак in the first place)...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Ne uvlačim se vladajućem stavu na temi.

Ja bih želeo da imam normalnu porodicu u kojoj niko nikome ne bi bio potčinjen i niko nikome ne bi zvocao.

Па то се не остварује тако, јадан не био. Пусти жене, њима вазда нешто смета и траже нека права, а ни саме не знају шта би са тим правима. Зато и јесу незадовољне. Ето видиш, бориле се дизађу из куће и да раде, а свака машта да је затвориш са децом, рерном и судопером.

Прелистај мало моје постове по овој теми ако би хтео да будеш истински срећан у браку.

Знаш ону "Што би било одучити трске да не чине поклон пред орканом?" Е, то је рецепт у два стиха!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Пусти жене, њима вазда нешто смета и траже нека права, а ни саме не знају шта би са тим правима.

Ниси знао да је било и жена које су се буниле против давања права гласа женама?

Female Suffrage by Madeleine Vinton Dahlgren

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Ниси знао да је било и жена које су се буниле против давања права гласа женама?

Female Suffrage by Madeline Vinton Dahlgren

Тај рад бре. Ево се већ на трећој страници види шта је права жена!

Мислим да је ипак главни проблем кад мушкарац изгуби "снагу", онда жене полуде и сете се својих права, одбијајући да признају у чему се њихово незадовољство заправо огледа :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Мислим да је ипак главни проблем кад мушкарац изгуби "снагу", онда жене полуде и сете се својих права, одбијајући да признају у чему се њихово незадовољство заправо огледа

Naravno da odbijaju,to priznanje bi vas dotuklo  gringrin  

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Мислим да је ипак главни проблем кад мушкарац изгуби "снагу", онда жене полуде и сете се својих права, одбијајући да признају у чему се њихово незадовољство заправо огледа :)

Па јесте да је овде било спрдње са тзв. алфа мужјаштвом, али тачно је то да ниједна жена не би желела неког слабића-шмокљу-шоњу-секаперсу за мужа, што је једино и разумно, ваљда желиш да проведеш свој живот са карактерном, снажном и одговорном личношћу, а не са неким поремећеним...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Sigurno nećeš maltretiranjem, ponižavanjem i zvocanjem da pokažeš da si karakter.

Па ко је то рекао? То су особине потпуно супротне од пожељних, а једноставна је чињеница и да не требаш да будеш ни менгина (мушки фемениста, ниједна карактерна, снажна и одговорна жена сигурно не би хтела менгину за мужа, већ мужа по својој мери)...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Да престанемо са зезањем, поента целе приче јесте у томе да две стране уреде однос на бази неког поштовања и споразумевања, како у Старом, тако и у Новом Завету, с тим што су понекад друштвене норме убациване у верске књиге, из разлога практичности, и због тога што су онда световна и верска власт биле сједињене обично, и то прави забуну, кад неко не зна да разграничи те ствари.

А што се алфа мужјаштва тиче, само слабић може да малтретира жену или да тражи да она буде нека тука која ће само да ћути и да га слуша, јер тиме показује своју реалну немоћ, ма колико мислио да је јак и силан. И тиме показује да се плаши да поред себе има неког ко је макар мало јака личност, јер конта да ће битку са таквом личношћу да изгуби и да покаже ту своју немоћ и пред собом и пред светом.

Ето, сад се опет повлачим у трол зону, јер је тема и покренута ради квалитетног трола.

Подели на овим сајтовима

@,

Znala sam ja da si ti razuman čovek.Na momente.Kad ne toluješ  4chsmu1 

Muramasa o trolovanju može što šta da nauči od tebe.Ako obrati pažnju. ;) 

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

@,

Znala sam ja da si ti razuman čovek.Na momente.Kad ne toluješ  4chsmu1

Muramasa o trolovanju može što šta da nauči od tebe.Ako obrati pažnju. ;)

Сад почињем и да сумњам да је либертаријанац, јер не знам да ли је био озбиљан на оним темама :D

Подели на овим сајтовима

Сад почињем и да сумњам да је либертаријанац, јер не знам да ли је био озбиљан на оним темама

Ubačeni elEMENAT,CIA, BIA,UDBA i SUDBA  gringrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...