Jump to content

Bolja je zloća muška nego dobrota ženska??

Gerhard

Препоручена порука

Пријатељство међу мушкарцима:

Једну ноћ супруг није дошао кући и супруга га је упитала где је спавао, а он јој одговори да је спавао код једног пријатеља. Супруга је назвала десет његових најбољих пријатеља, осморица су потврдила да је спавао код њих, а двојица да је још увек тамо.

Тај муж је требало да јој пошаље линкове ка постовима у којима Милан Николић интерпретира време. Тада би или поверовала да је заиста спавао код осморице другара и да је заиста још увек код двојице или га једноставно никада више не би питала где је био.

Подели на овим сајтовима

Тај муж је требало да јој пошаље линкове ка постовима у којима Милан Николић интерпретира време. Тада би или поверовала да је заиста спавао код осморице другара и да је заиста још увек код двојице или га једноставно никада више не би питала где је био.

Ако она сме да га пита где је био до сад, то значи да у том браку нешто озбиљно не штима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

U Adamo vreme nije bilo ni struje ni sarme... greengrin al ako dobro znas da krsckas i uvijas sarmice rado cu ih degustirati....srculence emancipiovano... .smesko.

Договорено, срцуленце. Ти донеси оне твоје принцез крофне за дезерт. 1319_womens

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ако она сме да га пита где је био до сад, то значи да у том браку нешто озбиљно не штима.

Сме она да пита шта год хоће, а онда ти лепо доведеш у питање сам појам ”садашњости” и ”прошлости” и решио си проблем.

Подели на овим сајтовима

Сме она да пита шта год хоће, а онда ти лепо доведеш у питање сам појам ”садашњости” и ”прошлости” и решио си проблем.

То је компликовано. Лепо ти њу васпиташ на овим принципима које сам горе поставио, тако да она сама зна да шта год да мисли да те пита, само те омета у неким пословима који су превише битни и захтевају превише ума да би она то схватила и нема глава да те боли.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Vazi Liki... drlove

thumbnail.aspx+(2).jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

To je bilo tako nekad, ljudi su razmisljali takvim nacinom, i to svakako nema veze sa prirodom covjeka, karakteristikom muskarca ili zene vec prosto. sirahovo pisanje je plod mentaliteta tog podnevlja i jedbnog dalekog istorijskog momenta. 

Slicno je kao i sa opisom golotinje, u prici o Noju i njegovoj kletvi na sina. Biblija aludira na to da je golotinja neki univerzalni osjecaj koji svim ljudima izaziva sramotu i pozudu, ali to nema veze sa stvarnom ljudskom prirodom. To je bio lokalni obicaj, mentalitet naroda tog doba. 

Nista muskarac nije sposobniji za zlo od zene. Jednako su sposobni, jedino sto se naravno razlikuje nacin kako musko cini zlo kako zena. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha    Sto bi rekao moj kum Boki, legenda, "necete se vi zenskih gaca nagledati"  0110_hahaha

Што ме подсети на један пригодан виц:

Возе се Мујо и Хасо, заустави их стоперка и пита да је повезу

- А шта ти имаш да нам даш?

- Ево, имам кајмака мало...

- Хасо, бил ти кајмака? Јок? НЕ бих ни ја. Имаш ти шта друго?

- Ево, имам јабука добрих.

- Хасо, бил ти јабука? Јок? Ни ја не бих. Ништа друго немаш?

- Па... Ето... Могла бих гаће да скинем...

- Хасо, бил ти женских гаћа?

Подели на овим сајтовима

Muškarci koji ne znaju šta sa ženom da rade u krevetu, obično je smeštaju u kuhinju.

klapklap  Anci legendo !  

A onda zena iz kuhinje  trci svaki cas u komsiluk da pozajmi, secer, kafu ... i ostalo ... smej.gif

"Alfa muzjaci"  0110_hahaha

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Au, a ja kad sam onom mom rekla kako bi bilo kul da on mnogo zarađuje, a ja da sedim kod kuće, čuvam decu, sređujem baštu, on je bio u fazonu "Haha, dobra fora. Sad idi na posao, a kad se vratiš, spremi đuveč" :D

Doduše, ne mogu da se žalim, pošto kućne poslove obavljamo podjednako, ili u skladu sa umorom/odmornošću člana domaćinstva...

Al' vidite šta uradi emancipacija muškarcima; nikako nije dobro :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Pa nije bas tako... greengrin

A ženi reče: Tebi ću mnoge muke zadati kad zatrudniš, s mukama ćeš decu rađati,

i volja će tvoja stajati pod vlašću muža tvog, i on će ti biti gospodar

Tako da..pobozne zenke treba da se podcine svojim muskarcima... gringrin

Dream on...

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...