Jump to content

Да ли пушите или зашто је толико тешко оставити дуван?

Оцени ову тему

Srdjan

164 члановâ је гласало

1. 1. Да ли пушите?

• Не.
      73
    • Да.
      40
    • Запалим понекад.
      4
    • Бивши сам пушач.
      47

Препоручена порука

5 minutes ago, Плаво Небо рече

Јесам ли негде написао да их не разумем? Јесам ли написао да их осуђујем?

Nisam to rekao, već sam te pitao da li i druge stvari ili samo cigarete? Mada si dodao da će odredjena ženska osoba izgubiti mnogo ukoliko pusi, odnosno da nećeš osjetiti prirodan miris njenog tijela, njene duše itd. A ako se najede bijelog luka, tada ćeš osjetiti njen prirodan miris? Takodje si cini mi se rekao da joj nećeš dati da "furnja" napolju i na hladnom vremenu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 406
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

3 minutes ago, Ronald рече

Nisam to rekao, već sam te pitao da li i druge stvari ili samo cigarete? Mada si dodao da će odredjena ženska osoba izgubiti mnogo ukoliko pusi, odnosno da nećeš osjetiti prirodan miris njenog tijela, njene duše itd. A ako se najede bijelog luka, tada ćeš osjetiti njen prirodan miris? Takodje si cini mi se rekao da joj nećeš dati da "furnja" napolju i na hladnom vremenu.

Знаш шта :) Добро си ме насмејао.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Тања1 рече

Читај Свето писмо.

Pročitao mnogo puta i čitam. U biološkom smislu je isto, e sad u duhovnom to ne moraju svi da prihvate kao ti.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Плаво Небо рече

Више и не обраћам пажњу на њега :) И он је јадан од тролова :))

Bitno je da ti nisi trol:)

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ronald рече

Pročitao mnogo puta i čitam. U biološkom smislu je isto, e sad u duhovnom to ne moraju svi da prihvate kao ti.

Библија или Божија ријеч (Свето Писмо), нам говори Ово су животиње које ћете јести... Можеш да прихватиш или не, мени нема потребе да преводиш.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Тања1 рече

Библија или Божија ријеч (Свето Писмо), нам говори Ово су животиње које ћете јести... Можеш да прихватиш или не, мени нема потребе да преводиш.

Ti ne razumiješ jer tumacis bukvalno, svaka Božja rijec se treba tumačiti u vremenu u kojem zivimo, danas mnogo više izvora i znanja o ishrani imamo ali i dostupnih alternativa. Ne postoje čiste i nečiste zivotinje. Ukoliko se jede, bilo bi poželjno u malim količinama iz par razloga, smanjiti indirektnu patnju životinja iz moralnih razloga jer nismo u stanju, a nemamo ni znanja da utvrdimo kakva je situacija sa biljkama, ili da se ponašamo kao japanski farmeri prema zivotinjama, njima svaka čast, onda zbog zagađenja okoline itd.

Подели на овим сајтовима

Ja sam odjednom batalio jer sam se poplašio za zdravlje (desilo mi se nešto). Samo sam u tom trenutku stao, držao cigaretu u ruke, ugasio je skoro celu i rekao "Ok, ne pušim više." i nisam ni zapalio više posle tog dana. Evo 2 godine i 5 meseci i u poslednje vreme više ni ne razmišljam o cigaretama. A sanjam često da ponovo pušim i kad se probudim malo se poplašim i posle shvatim da sam to sanjao. Pre toga sam pušio oko 5 godina (kad sam krenuo u srednju školu). Skoro svako veče mi se u glavi soba vrtela 360 stepeni. Ne... nikada više! "Idi i ne greši više, da ti ne bi bilo gore."

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Тања1 рече

Ама нема шта да они испоштују, него истераш их напоље па тамо нека смрде.

Знаш, ја пушим, и веома поштујем непушаче, не пушим тамо где се не пуши, не пушим у туђој кући осим ако и особа код које сам дошла не запали, итд и не малтретирам људе који не пуше. Али када прочитам или чујем овако нешто од вас врлих непушача који никада не смрдите осим када вам смрде ноге или из уста, или вам смрди коса или пазух или ставите смрдљиви парфем или дезодоранс или прејаки омекшивач на веш, патике, торбу и јакну и угушите лифт или аутобус или било који заједнички простор, онда бих вас стварно одувала све са димом који избацим......

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...