Гости Guest - . . .- Написано Октобар 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 @@palo stvorenje, Не мораш на свакој поруци да пишеш "опростите". ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Брат,ипак мислим да су сви људи добри.У горњој поруци где сте описали себе видим и мене бесним на неке ситуације,хистеришем љут на себе,када ме прође мислим се шта ми је требало да се нервирам.Лако падам у очај.Опростите. Опрости брате, али да ме не схватиш погрешно - нисам никако хтео да кажем да су људи сами по себи лоши, већ да својим ОДЛУКАМА дозволе да зло уђе у њих и да кроз њих дела. Праштај. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Нису брате/сестро, нису они, нажалост. И они имају врло уско поље деловања, и не могу ништа без нас, без наше ОДЛУКЕ да их послушамо. Нека су они извор, но страшно је то што ми смо проводници зла. Ja se slažem sa ovim. Na nama je put odluke prihvatiti ili ne prihvatiti nešto. Koliko god bili napadnuti-kušani od starane demona mi imamo tu mogućnost izbora od Boga datu. Драгана Милошевић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Нису брате/сестро, нису они, нажалост. И они имају врло уско поље деловања, и не могу ништа без нас, без наше ОДЛУКЕ да их послушамо. Нека су они извор, но страшно је то што ми смо проводници зла. Потписујем! Из искуства ЗНАМ да је тако,на жалост. Никола Поповић, Драгана Милошевић, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
palo stvorenje Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Опрости брате, али да ме не схватиш погрешно - нисам никако хтео да кажем да су људи сами по себи лоши, већ да својим ОДЛУКАМА дозволе да зло уђе у њих и да кроз њих дела. Праштај. Разумем драги брате,нисам мислио да нешто тако мислиш него сам читао да су Свети Оци имали такво мишљење да су за своје грехе криви они а за грехе других људи демони.Опрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Углавном какав сам уживо такав сам и овде... Далеко сам од онакве особе какав би хтео да будем.... Боже помилуј и помози. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Потписујем! Из искуства ЗНАМ да је тако,на жалост. I ja iz iskustva....čovek dobija predloge doshaptavanja slobodnom voljom ih odbija ili prima. Medjutim nevolja nastaje kad je duša slaba i pretučena što od nas što od drugih, jer onda čovek oslabljen ranjen prihvata došaptavanja što nesvesno što svesno jer misli da će ih tako pobediti. Slušajte mene starca post ojačava, drži te van megalomanstva, to je podvig koji duša jača telo jer tada telo kontroliše ugadjanja. Kontrolom tela duša jača i čovek sagledava konačno došaptavanja iz odredjene daljine dobijo je prednost šaptač se malo odmaknuo imaš vremena da razmisliš.....mogao bi knjigu o tome. A najvažnija je molitva i sabornost jer tu Hristos čoveku jasno daje do znanja da čovek nikad nije sam jer je Hristos sa njim i nosi ga ranjenog na svojim plećima. Molitva i post ! Sanja Т. and Bokisha је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Не живим баш онако како проповедам. Али не могу да проповедам оно што живим, него оно како би требало да живим. Ако упражњавам неки грех, не могу то да проповедам као нешто добро јер сам такав. Дужан сам да причам онако како би требало да буде. И наравно да се трудим да тако живим. Требамо бити "живе посланице". То је циљ. Међутим, ако то још увек нисмо требамо и себе и друге да поучавамо како да то будемо. О неким интимним стварима не говорим јавно на форуму. О томе могу разговарати са поједином члановима приватно . Није све за свачије уши. Сам Господ и Оци нас тако уче Драгана Милошевић, DYNABLASTER, Олимп and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 ,,Све мангуп до мангупа..." Олимп, Никола Поповић, коЖељ њацИ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Мислим да у Србији није тешко да живиш и да ти једва остане, тек да се прехраниш а о оно мало ако дамо сиротињи свесни да им ни то не може помоћи а више нисмо у могућности (или јесмо али да одкинемо са друге стране). Верујем да нису мерила ни рачунар ни интернет, сложићеш се, а такође ни изговор, како би добрим делима тежили ка добром и љубављу прожетом, односу једних према другима. За данашње прилике, одрицањем од свега световног (чак и онога што нам може користити), мислим да би прешли у аскетски начин живота и то је дефинитивно један пут ка монашком начину живота. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Чуј, да ли проповедам? Јок, одустала од тога одавно. Моја домаћа црква ме не слуша, а шта да радим онда са осталима? Живим као и сви трудећи се да много не одступам од овог што пишем. Падова је било и биће их. Тачно по мом шкрабању можете да спознате како живим. Некад ми се чини да ми све пише на челу. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 “I like your Christ. I do not like your Christians. They are so unlike your Christ.” Gandi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 “I like your Christ. I do not like your Christians. They are so unlike your Christ.” Gandi. Прилично лицемерна изјава с његове стране. Тј. види се да никад није ни упознао Христа . Ignjatije and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Zivim onako kako pisem, sto nije dobro po mene i okolinu "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Da li .....propovedamo? Ne. Ja ustvari mislim nešto sasvim drugo,živim nešto treće,a opet radim nešto četvrto....želim peto,a dobiću od života nešto šesto... Ništa ne propovedam,samo iznosim tudja mišljenja kao svoja,ne bih li čula šta drugi misle jer mi to kao mnogo znači,a u stvari sve znam i sama.... ...ponekad i veše nego što drugi misle,ali ajde sad....nije ovo trenutak istine... sHa_sarcasticlol ...doćiće i to pa će sve da se otkrije.... P.s. Драгана Милошевић, Volim_Sina_Bozjeg, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука