JESSY Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 ajde, ko će mi kaže najlepši na svetu ko je? pa ti Zoki....naravski..... YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Na forumu sam u svemu odlican, a u stvarnosti sam jos bolji... obi-wan - the best of michigan..... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Isti , sto mislim to kazem , mozda ne skroz isti , uzivo koristim neke carapanske izraze koje ovde ne mogu ali to je jedina razlika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 pa ja.. uh... ja.. pa.... Pa ja sam bre sladak kako okrenes! zuti car, Srdasce, NovoIme and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 ee E ovaki sam ja! kobajagi cica maca, a ovako kad se najmanje nadas, samo te capim! zuti car, NovoIme, kordun and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 kobajagi cica maca, a ovako kad se najmanje nadas, samo te capim! ne bih bas rekla..... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Rekla bih da sam ista na forumu kao i uzivo. Razlika je jedino u tome, kao sto mnogi rekose, sto za ovakav vid komunikacije covek ima vise vremena da smisli sta da kaze-napise, dok se uzivo stvari desavaju spontano. Mislim da sam dosta stidljivija kada je u pitanju uzivo upoznavanje sa jednom osobom u odnosu na grupu ljudi. :.mislise. ..jesi stidljiva si, i to baš...obrazi ti se zacrvene u trenu Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 :.mislise. ..jesi stidljiva si, i to baš...obrazi ti se zacrvene u trenu Upravo jesu... Никола Поповић, Драгана Милошевић, Jelena 76 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
evandjelija Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 На форуму сам стидљивији и опрезнији но уживо Izvini da te pitam kako mogu da se dopisujem sa nekim malo mi je nejasno koriscenje ovog sajta, tek sam se registrovala, unapred hvala! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 прва коринћанима 9, 19-22. а не треба заборавити ни другу коринћанима 10,10. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Актуелна тема!!! ја бих требао да ажурирам своју изјаву, није исто сад и тад PredragVId and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ја сам, иначе, стидљива кад разговарам са непознатим људима, нарочито уживо. Обично се спетљам, излупетам... да се после смејем самој себи. На форуму је мало другачије,али то је то - то сам ја. А, иначе, ко ме добро познаје и ја њега, е, то је већ друга прича Плутон, Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ne znam šta si ti razumeo i iskreno, plašim se da i pitam. Јесам ли стварно испао баш толико страшан? Углавном сам веома увиђајан према саговорнику, и у реалном животу не комуницирам баш као на форуму. Ко је причао самном приватно, зна каква је разлика. Једино што у реалном животу не доживим оно што доживим овде. Мало ме је ово заинтригирало, не бих волео да испаднем као неко кога се треба плашити. А зашто сам постао тако критичан према људима овде, е то нећу да вам кажем Ја никада не застрашујем, ни на форуму, већ упирем прстом у гнојава места. А зашто? Па нећу да вам кажем. PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Јесам ли стварно испао баш толико страшан? Углавном сам веома увиђајан према саговорнику, и у реалном животу не комуницирам баш као на форуму. Ко је причао самном приватно, зна каква је разлика. Једино што у реалном животу не доживим оно што доживим овде. Мало ме је ово заинтригирало, не бих волео да испаднем као неко кога се треба плашити. А зашто сам постао тако критичан према људима овде, е то нећу да вам кажем Ја никада не застрашујем, ни на форуму, већ упирем прстом у гнојава места. А зашто? Па нећу да вам кажем. Nisam razumela - mislila sam da nisi razumeo Pročitaj još jednom svoj post, ali u tom ključu - "nije mi prvi put" a "nemam pravo" tako da se predstavljam. Ne plašim se tebe , već ne bih ni htela da znam kakva sam ja to pa nemam pravo ne znam kako da se predstavljam (nisam mogla ni da zamislim šta si ti razumeo). PredragVId and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Nisam razumela - mislila sam da nisi razumeo Pročitaj još jednom svoj post, ali u tom ključu - "nije mi prvi put" a "nemam pravo" tako da se predstavljam. Ne plašim se tebe , već ne bih ni htela da znam kakva sam ja to pa nemam pravo ne znam kako da se predstavljam (nisam mogla ni da zamislim šta si ti razumeo). pa ok, nesporazum PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука