Jump to content

Какви смо на форуму, а какви лицем у лице

Оцени ову тему

Иван ♪♫

Препоручена порука

ajde, ko će mi kaže najlepši na svetu ko je? :cheesy3:

pa ti Zoki....naravski..... :945729:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Na forumu sam u svemu odlican, a u stvarnosti sam jos bolji... :pucpuc2:

obi-wan - the best of michigan..... :dedica:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

pa ja.. uh... ja.. pa.... 

Pa ja sam bre sladak kako okrenes!  :)))  :D  Just_Cuz_19

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

ee E ovaki sam ja! Shrek_3_-_Cat.jpg

kobajagi cica maca, a ovako kad se najmanje nadas, samo te capim! :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

kobajagi cica maca, a ovako kad se najmanje nadas, samo te capim! :D

ne bih bas rekla..... :trtmilo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Rekla bih da sam ista na forumu kao i uzivo.

Razlika je jedino u tome, kao sto mnogi rekose, sto za ovakav vid komunikacije covek ima vise vremena da smisli sta da kaze-napise, dok se uzivo stvari desavaju spontano. 

Mislim da sam dosta stidljivija kada je u pitanju uzivo upoznavanje sa jednom osobom u odnosu na grupu ljudi.  :)

:.mislise. ..jesi stidljiva si, i to baš...obrazi ti se zacrvene u trenu :D

Подели на овим сајтовима

На форуму сам стидљивији и опрезнији но уживо :)

Izvini da te pitam kako mogu da se dopisujem sa nekim malo mi je nejasno koriscenje ovog sajta, tek sam se registrovala, unapred hvala! 

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Ја сам, иначе, стидљива кад разговарам са непознатим људима, нарочито уживо. Обично се спетљам, излупетам... да се после смејем самој себи. На форуму је мало другачије,али то је то - то сам ја.

А, иначе, ко ме добро познаје и ја њега, е, то је већ друга прича :drugarstvo:

:mahmah:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta si ti razumeo i iskreno, plašim se da i pitam.

Јесам ли стварно испао баш толико страшан? Углавном сам веома увиђајан према саговорнику, и у реалном животу не комуницирам баш као на форуму. Ко је причао самном приватно, зна каква је разлика. Једино што у реалном животу не доживим оно што доживим овде.

Мало ме је ово заинтригирало, не бих волео да испаднем као неко кога се треба плашити.

А зашто сам постао тако критичан према људима овде, е то нећу да вам кажем :) Ја никада не застрашујем, ни на форуму, већ упирем прстом у гнојава места. А зашто? Па нећу да вам кажем. :)

Подели на овим сајтовима

Јесам ли стварно испао баш толико страшан? Углавном сам веома увиђајан према саговорнику, и у реалном животу не комуницирам баш као на форуму. Ко је причао самном приватно, зна каква је разлика. Једино што у реалном животу не доживим оно што доживим овде.

Мало ме је ово заинтригирало, не бих волео да испаднем као неко кога се треба плашити.

А зашто сам постао тако критичан према људима овде, е то нећу да вам кажем :) Ја никада не застрашујем, ни на форуму, већ упирем прстом у гнојава места. А зашто? Па нећу да вам кажем. :)

Nisam razumela - mislila sam da nisi razumeo :D

Pročitaj još jednom svoj post, ali u tom ključu - "nije mi prvi put" a "nemam pravo" tako da se predstavljam.

Ne plašim se tebe :D, već ne bih ni htela da znam kakva sam ja to pa nemam pravo ne znam kako da se predstavljam (nisam mogla ni da zamislim šta si ti razumeo).

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Nisam razumela - mislila sam da nisi razumeo :D

Pročitaj još jednom svoj post, ali u tom ključu - "nije mi prvi put" a "nemam pravo" tako da se predstavljam.

Ne plašim se tebe :D, već ne bih ni htela da znam kakva sam ja to pa nemam pravo ne znam kako da se predstavljam (nisam mogla ni da zamislim šta si ti razumeo).

pa ok, nesporazum :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...