w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ja ga ponekad tupim uzivo... ljubi te brat za iskrenost :4869: ja sam sigurno duplo gori od tebe... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ljubi te brat za iskrenost :4869: ja sam sigurno duplo gori od tebe... necemo valjda da se takmicimo ko je gori od koga? :bleh: http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 necemo valjda da se takmicimo ko je gori od koga? ako ću se hvaliti, hvaliću se svojim nedostacima... Mилена КШ, Istochnik and kordun је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Најбољи и најлепши на свету целом Погледајте ми само фризуру и те красне црте лица. Завидни и злобни - стоп И наравно, нипошто се не смијем само ја својим шалама... w.a.mozart, YOKA, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 necemo valjda da se takmicimo ko je gori od koga? :bleh: evo, ja sam najgora..... YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ako ću se hvaliti, hvaliću se svojim nedostacima... ma zezam se ja ti malo prsla ovije' dana tako da lupam ko maksim po divizije Jelena 76, YOKA and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 evo, ja sam najgora..... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Све, све - али вицеве на проскомидији...не иде То је тренинг, не разумеш ти то... Поп мора бити сабран у сваком моменту. Шта би било да је у конц логору? Тамо не би било вицева, него него много горе... nana, Срђан Ранђеловић, YOKA and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 То је тренинг, не разумеш ти то... Поп мора бити сабран у сваком моменту. Шта би било да је у конц логору? Тамо не би било вицева, него него много горе... Јадан поп Посље се чудиш што се жали..."..ко је са вама живио, ни конц логору му неће бити тежак..." :мајкл: Баба and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 evo, ja sam najgora..... Nisi vise, evo sad sam ja stigo a u odnosu na mene svi ste dobri YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Na forumu sam u svemu odlican, a u stvarnosti sam jos bolji... YOKA, Ayla , Џуманџи and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Zar od mene ima neko lepši i pametniji, jujujuju, svašta... :good2: ajde, ko će mi kaže najlepši na svetu ko je? Aaa? Šta si `telo ogledalce moje, da mi kažeš, da mi kaaažeš na svetu najnajlepši ko je? JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Na forumu napisem ponesto sto uzivo ne bih rekla. Ovako sam dosta brbljiva, ne mozete to da vidite jer mi se ne da da pisem sa moba, a van foruma mudrujem dok nekog ne upoznam. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Kako ko,sve to zavisi od coveka.Meni je isto da li rekao u virtuali ili u reali.Uvek sam iskren i sta na umu to na drumu mada to ne valja jer nekada kazem nesto sto moze nekoga povrediti. Srdasce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Rekla bih da sam ista na forumu kao i uzivo. Razlika je jedino u tome, kao sto mnogi rekose, sto za ovakav vid komunikacije covek ima vise vremena da smisli sta da kaze-napise, dok se uzivo stvari desavaju spontano. Mislim da sam dosta stidljivija kada je u pitanju uzivo upoznavanje sa jednom osobom u odnosu na grupu ljudi. Srdasce, Jelena 76 and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука